Orijinalini görmek için tıklayınız : Group B - Ralli'nin Altın Çağı Teaser - Documentary
NakkaSss
06-10-2018, 15:15
Youtube kanalım için pist videoları ve Vlog'ların yanı sıra artık her ay motorsporları ve otomobiller ve onların yaratıcıları üzerine mini belgesel, hikayeler anlatacağım.. Bu seriinin ilk başlangıç video' su ise kanala yakışır olsun istedim. Ralli'nin altın çağı yada diğer adı ile turbo çağı olan Group B kategorisi ve o günün efsane pilotları..
Aşağıda teaser' ı bulunan hikaye' nin tam hali yakında kanalımda. :) Motorsporları ile ilgiliyseniz kanalımı takip edebilirsiniz. Keyifli seyirler. :)
https://youtu.be/c7l2Cw2AkKE
Guzelmiş be ya...
Buarada ses tonuna fıltre yapabılıyormusun? Daha yumusak cıksa. Mıkrofonun onune bırsey koyabılırsın.
mikelazi
06-10-2018, 15:49
90 lar dtm-wtcc-btcc belgeselide iyi olur.
takipteyim
NakkaSss
06-10-2018, 16:06
Guzelmiş be ya...
Buarada ses tonuna fıltre yapabılıyormusun? Daha yumusak cıksa. Mıkrofonun onune bırsey koyabılırsın.
Abi sırf bu hikayeler için iyi bir stüdyo mikrofonu aldım önünde bahsettiğin pop filter' da var. Ses konusu biraz göreceli. Nerede dinlendiğide çok önemli :) Test amaçlı TV ve bilgisayarlarda dinledim iyi gibi geldi bana. Aslında biraz daha sert ve derinlikli çıkmasını ben istedim hikaye biraz acıklı ve drama tarzında olduğu için laylaylom bir ses tonu gitmez diye düşündüm ama tabii çoğunlu aynı konuda hem fikirse ayar çekebilirim o yüzden yorumlarınız önemli tabii teşekkürler :) Daha güzelleri de gelecek inşallah :)
90 lar dtm-wtcc-btcc belgeselide iyi olur.
takipteyim
90'lar olacaktı fakat dtm ve wtcc aklımda yoktu iyi oldu ekleyeyim listeye :) Teşekkürler :)
Hah işte,derınlık. Sankı mıkrofon agzının hemen onunde gıbı.
Tam amlatamadım...
mikelazi
06-10-2018, 16:27
fikir açısından paylaşmak isterim
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=OOBB_GPAmSo)
Çok iyi hacım sabırsızlıkla bekliyorum ;)
NakkaSss
06-10-2018, 16:31
Hah işte,derınlık. Sankı mıkrofon agzının hemen onunde gıbı.
Tam amlatamadım...
Tamam abi çok iyi anladım ben seni :) Evet aslında bilerek derinlikli olsun istedim ses dediğim gibi drama tarzı bir video olduğu için düz bir ses çok alakasız kalır gibi düşündüm bakalım videonun full versiyonu bitmeye yakın tekrar bir test amaçlı bir kaç kişiye dinletirim :)
fikir açısından paylaşmak isterim
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=OOBB_GPAmSo)
Çok iyiymiş. Attım listeye teşekkürler :)
NakkaSss
06-10-2018, 16:33
Çok iyi hacım sabırsızlıkla bekliyorum ;)
Biraz uğraştırıyor fakat güzel olacak biliyosun hacım hastasıyız evvelden beri :D
sekizsilindir
06-10-2018, 17:17
Aboneyiz..:icon_tup: :surucu:
NakkaSss
06-10-2018, 20:14
Aboneyiz..:icon_tup: :surucu:
Tesekkurler :)
Senin sesini....
Aferin aferin ama öle azcıkj teaserla olmaz bu işler hazır dolarda yatışta yüklen azcık.
NakkaSss
08-10-2018, 19:16
Senin sesini....
Aferin aferin ama öle azcıkj teaserla olmaz bu işler hazır dolarda yatışta yüklen azcık.
hahaha az kaldı güzel olacak güzel :D
dragstar
08-10-2018, 21:10
güzel video olmuş
MetalliHead
08-10-2018, 23:44
Sözde modifik bakanı bile, ytden sözde modifiye ettiği arabaları bile paylaşıyorken, gerçekten otomobilleri seven ve bilenler yok diye üzülüyordum. Görünce çok sevindim açıkcası.
rahmitanir
09-10-2018, 07:21
Çok etkileyici.
Devamı gelmesi dileğiyle.
Bir de aboneyiz tabi :Bravoo:
Çok etkileyici.
Sabahları yoksun artık göremiyorum :(
rahmitanir
09-10-2018, 07:48
Sabahları yoksun artık göremiyorum :(
Konuyu sağlam baltalıyoruz:)
bu aralar iş seyahatlerim biraz arttı. 2 hafta çnce de uzun bi yıllık izin yaptım. Onun dışında, hala yerimdeyim bro.
Memlekete de, işie de, arabaya da kazık çakıp sadık kalanlardanım yani ;)
Haftaya perşembe akşamı Alfa ege buluşmasına gel de, bi fiat 500 görelim.
NakkaSss
09-10-2018, 10:42
güzel video olmuş
Teşekkürler :)
Sözde modifik bakanı bile, ytden sözde modifiye ettiği arabaları bile paylaşıyorken, gerçekten otomobilleri seven ve bilenler yok diye üzülüyordum. Görünce çok sevindim açıkcası.
Elimden geldiğince motorsporlarına damgasını vuran bu ve bunun gibi geçmişin tozlu raflarında kalmış, zamanında pazarlamacıların değil mühendislerin tasarladığı gerçek otomobil hikayelerini anlatacağım takipte kalın. :)
Çok etkileyici.
Teşekkürler. :)
imprezaWRC
09-10-2018, 11:30
Teaser'da kullandığın müziğin adı nedir, shazam bulamadı, sen de yazmamışsın.
NakkaSss
09-10-2018, 12:52
Teaser'da kullandığın müziğin adı nedir, shazam bulamadı, sen de yazmamışsın.
Bilindik bir parça değil aslında, Audionetwork' den telif hakkı ile satın aldım. Çok aradım kuvvetli bir drama ile giriş olsun diye. :) Parçanın adı We Will Never Forget :)
imprezaWRC
09-10-2018, 13:03
Bilindik bir parça değil aslında, Audionetwork' den telif hakkı ile satın aldım. Çok aradım kuvvetli bir drama ile giriş olsun diye. :) Parçanın adı We Will Never Forget :)
Sağolasın, bu arada emeğine sağlık, bende abonelerden biriyim.
NakkaSss
09-10-2018, 13:08
Sağolasın, bu arada emeğine sağlık, bende abonelerden biriyim.
Teşekkür ederim daha da güzel şeyler yapacağım inşallah :)
NakkaSss
03-11-2018, 21:02
Evet sonunda bitirebildim belgeseli, umarım sizlerde beğenirsiniz. Olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden iyi seyirler. :)
https://www.youtube.com/watch?v=2U3tHzS2_E8
MetalliHead
03-11-2018, 22:09
Evet sonunda bitirebildim belgeseli, umarım sizlerde beğenirsiniz. Olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden iyi seyirler. :)
https://www.youtube.com/watch?v=2U3tHzS2_E8
Abi videonun altına da yazmıştım ama buraya da yazayım. Belgesel çok iyi ama metni okuyormuş hissi yerine sohbet edermiş gibi çeksen efsane seviyesinde olacakmış. Bir parça da michele mouton'dan bahsetsen çok iyi olurdu.
NakkaSss
04-11-2018, 10:08
Abi videonun altına da yazmıştım ama buraya da yazayım. Belgesel çok iyi ama metni okuyormuş hissi yerine sohbet edermiş gibi çeksen efsane seviyesinde olacakmış. Bir parça da michele mouton'dan bahsetsen çok iyi olurdu.
Teşekkürler. :) Aslında sohbet eder gibi de olabilirdi ama bu sefer de video süresi uzayacaktı o da izleyenleri sıkabilirdi :) Diğer videolarda biraz daha dikkat ederim :) Michele Mouton için ayrı bir hikaye planım var. Yoksa o dönemlerde bahsedilecek çok insan var :)
elinize sağlık baştan sona izledim. ses tonu konusuna ben de katılıyorum ama konuyu merak ettiğim için pür dikkat izledim:)
NakkaSss
05-11-2018, 19:08
elinize sağlık baştan sona izledim. ses tonu konusuna ben de katılıyorum ama konuyu merak ettiğim için pür dikkat izledim:)
Teşekkürler. Bir daha ki videolarda ses konusuna bir ayar çekerim :)
NakkaSss
13-12-2018, 15:39
Yeni belgesel geliyor, bir kaç güne teaserını yayınlayacağım. :)