PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Societe Generale Ferrari için Hedef Fiyat Tahminini % 40 Yükseltti



bahaceliks
11-10-2018, 09:12
Societe Generale, Ferrari’nin çok daha iyi bir planı olduğunu söyleyerek şirket için hedef fiyat tahmini % 40 seviyesinde yükseltti. Detaylar şöyle;

https://img.paratic.com/dosya/2018/10/societe-generale-ferrari-icin-hedef-fiyat-tahminini-40-yukseltti-687x400.jpg

Ferrari’nin şu anda çok daha iyi bir plana sahip olduğunu söyleyen Societe Generale, şirket için hedef fiyat tahminini % 40 oranında yükseltti. Ferrari’nin üst düzey müşterilere odaklanarak yenilenmesinin şirketin değerlemesi için bir ezber bozan olduğunu kaydeden Fransız banka, bugün yayınladığı notuyla sektörde büyük yankı uyandırdı. Hisse senedi analisti Stephen Reitman da notta; “durumlar değişti ve bu yüzden biz de Ferrari üzerindeki fikrimizi değiştirdik” ifadelerini kullandı.

Fransız banka Societe Generale, bugün yayınladığı notta Ferrari için fiyat tahminini % 40 seviyesinde yükselttiğini açıkladı.

https://img.paratic.com/dosya/2018/10/socgen-ferrari-hedef-fiyat-tahmini-yuzde-40-yukseltti.jpg

Ferrari’nin üst düzey müşterilere odaklanışının şirketin değerlemesi açısından büyük bir değişim olduğunu belirten Societe Generale’den Reitman, durumun değiştiğini bu nedenle otomobil markasıyla ilgili fikirlerini değiştirdiklerini dile getirdi.

Buna göre analist, Ferrari’nin SUV pazarına dönerek 2022 satış hedefine ulaşma yönündeki ilk planının rekabet nedeniyle zor olacağını, büyümek için yapılacak herhangi bir hamlenin markanın ayrıcalığına zarar verebileceğini bildirdi. Salı günkü kapanış fiyatı 128.95 dolarken, Fransız banka hedef fiyatı 94 dolardan 130 dolara çekti ve sat tavsiyesini tut ile değiştirdi.

Bu stratejinin Temmuz’da şirketten ayrıldığı duyurulan, kısa süre sona da hayatını kaybettiği öğrenilen FCA CEO’su Sergio Marchionne tarafından uygulamaya konduğu hatırlatıldı.

https://img.paratic.com/dosya/2018/10/ferrari-ceo-camilleri-sirket-planlari-degisiklik.jpg

Efsanevi CEO’nun yerine geçen Louis Camilleri ise Eylül ayında piyasalarda yeni bir güncelleme yaparak 2022 için hedef kazanç aralığını 1.8 milyar ila 2 milyar euro olarak belirlemişti. Yeni güncelleme Marchionne’nin 2 milyar euroluk rakamına kıyasla çok az bir geri çekme olduğunu gösterse de Societe Generale rakamların değişmemesine rağmen şirket stratejisinin değiştiğini aktardı.

Ve bu durum yeni ara dönem planının, Şubat’ta belirlenen temel finansal hedefleri tekrarlasa da Ferrari’nin bunu başarma yönteminin değişmiş gibi göründüğü belirtilerek anlatıldı. İlaveten analist, geçtiğimiz günlerde Paris Fuarı’nda görücüye çıkan Ferrari Monza SP1 ile SP2 modellerinin ardından şirketin zengin müşterilerinin arttığını vurguladı.

Zira Ferrari son modellerin Icona isimli sınırlı bir serinin parçası olduklarını söylemiş, arabaların 1.6 milyon euroluk başlangıç fiyatıyla satışa sunulacağı açıklanmıştı. Ayriyeten Ferrari bir SUV çıkış tarihini 2 sene öteleyerek tarihi 2022 olarak belirlemişti.


Haberin Kaynağı: https://paratic.com/ (https://paratic.com/societe-generale-ferrari-hedef-fiyat-tahmini-yuzde-40-yukseltti/)

997TT
11-10-2018, 11:32
Cok yararlı oldu konu açman,yuzlerce insan bılgılendık. Eline saglık.
Yahu ekon konusuna post etsen yeterlıydı be ya :icon_tup:

DOHC
11-10-2018, 17:19
Turkiye’de sadece iki kişi satın alabilecek – Sozcu Gazetesi (https://www.sozcu.com.tr/2018/otomotiv/turkiyede-sadece-iki-kisi-satin-alabilecek-2674539/)

Günkut
11-10-2018, 17:24
Turkiye’de sadece iki kişi satın alabilecek – Sozcu Gazetesi (https://www.sozcu.com.tr/2018/otomotiv/turkiyede-sadece-iki-kisi-satin-alabilecek-2674539/)

Bu daha iyi :D

16EC813
11-10-2018, 17:37
Turkiye’de sadece iki kişi satın alabilecek – Sozcu Gazetesi (https://www.sozcu.com.tr/2018/otomotiv/turkiyede-sadece-iki-kisi-satin-alabilecek-2674539/)

demek ki türkiyede kriz yok :D 1,6x2 =3,2 buda eşittir yaklaşık 24-25 trilyoncuk kim demiş ekonomi kötü diye :D

livaneli
11-10-2018, 18:56
Turkiye’de sadece iki kişi satın alabilecek – Sozcu Gazetesi (https://www.sozcu.com.tr/2018/otomotiv/turkiyede-sadece-iki-kisi-satin-alabilecek-2674539/)

:(

Umarım diğer alıcı benden uzaktadır, pişti olmak istemem.

kunteper
12-10-2018, 16:56
arabayi ilk gordugumda icimden gecen, tam tirin altina girmelik :)