PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf 6 Bi-xenon AFS Uyarısı

aknskn
15-10-2018, 16:14
Herkese merhaba arkadaşlar. 1 ay kadar önce 2012 model Golf 6 Highline araç satın aldım. Aracı aldığımda AFS uyarısı vardı. Özel bir servise götürüp baktırdım.

Bilgisayar bağlayarak Far Güçlendiricisinin hatalı olduğunu öğrendim. Fakat kısa ve uzun farlarda herhangi bir sıkıntı yok. Mağliyet olarak da 3500 tl x2 gibi bir fiyat çıkardılar.

Merak ettiğim şey acaba sensörden veya başka bir yerden bir sıkıntısı olup da böyle bir hata verebilir mi araç?

SinanAdalı
15-10-2018, 16:42
İlk mesajda yardım istemek olmaz. Hele bi kendini yeni üyeler bölümünde tanıt sonra konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar illaki görür.. İyi forumlar

aknskn
15-10-2018, 18:03
Çok haklısınız. Biraz ayıp olmuş. Halledip geldim. Kusura bakmayın.

Sert@ç
15-10-2018, 18:48
Afs yani sola saga donuste yanan halojen ampul patlak olabilir veya radyonun tam arkasindaki afs beyni bozuk olabilir

aknskn
15-10-2018, 22:35
Afs yani sola saga donuste yanan halojen ampul patlak olabilir veya radyonun tam arkasindaki afs beyni bozuk olabilir

Normalde virajda bi-xenon'un dönmesi gerekiyor. Zaten halojen olarak sadece sinyal ve sis ampulu var araçta. AFS beyninde sıkıntı olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz?