Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bosch KTS muadili profesyonel arıza tespit cihazı önerisi

rahmitanir
31-10-2018, 20:46
Merhaba arkadaşlar,

Babam yılların tamircisidir kendisi. Yıl 2000 falandı, ben daha lisedeyken dükkana Bosch KTS 550 almıştık. Bugüne kadar sorunsuz çalıştı cihaz. Arıza tespite, hata kodu, elektomekanik komponentlerin testi, adaptasyon işleri konusunda tüm marka araçlarda çok sağlıklı çalıştı, çok ekmeğini yedik.

Fakat, bosch kts 550 için yazılım desteğini durdurmuş sanırım, yeni model araçlar için üst model (sanırım kts 590) cihaz alınması gerekir denmiş babama.

KTS 590 da dövizin de etkisiyle 20.000₺ gibi acayip fiyahlardan başlıyor.

Soru şu; KTS muadili sorunsuz çalışacak ve türkçe dil desteği olan, devamlı yazılım güncelleme desteği alınabilen arıza tespit cihazı önerileriniz var mıdır? Avrupa veya Çin üretimi farklı alternatiflere açığız.

Emirhancakir
01-11-2018, 07:23
Würth WOW Snooper aldı ustam. 8.000 civarına boş paket gibi. Dolu paketinin artıları;

Orjinal Elektrik Tesisatı Şeması
Araç üzerinde ki civataların sıkma torkları
Araca göre senteye alma şemaları
Partikül Filtre Temizliği vs..

Bir sürü şey barındırıyor. Adaptasyon, vs.. yapmadığı şey yok gördüğüme göre.

Maxi
01-11-2018, 07:41
bizim harun abi var opel-fiat servisi maslakta
o texa aldı ve boschtan üstün diyip duruyor
AXONE Nemo - Fast and robust automotive diagnostic tool - TEXA S.p.A. (https://www.texa.com/products/axone-nemo)

MeRtCaN
01-11-2018, 10:59
Launch su an pıyasadakının en ıyısı bence

rahmitanir
01-11-2018, 11:12
Launch su an pıyasadakının en ıyısı bence

launch bizim de ilgimizi çekti. Huawei üretimi olması güven verici, fiyat da ciddi rakiplere göre iyi kalıyor.

Ama launch'ta sanırım türkçe dil desteği yok. Bizim dükkanda da babam dahil kimsede ingilizce yok.

Bir de, launch'un devamlı yeni araçlar için update gelme olayı var mı?

MeRtCaN
01-11-2018, 11:51
launch bizim de ilgimizi çekti. Huawei üretimi olması güven verici, fiyat da ciddi rakiplere göre iyi kalıyor.

Ama launch'ta sanırım türkçe dil desteği yok. Bizim dükkanda da babam dahil kimsede ingilizce yok.

Bir de, launch'un devamlı yeni araçlar için update gelme olayı var mı?

Yaklaşık 2 yıldır Launch kullanıyorum ve Turkçe :)

bilalMW
01-11-2018, 20:25
Hella'nın ürünleride çok başarılı. bu sene fuarda inceledim dsg adaptasyonuna kadar vardı. Hatta bir paketi var sadece kablo ve obd 2 gateway kafası var yazılımı veriyor istediğin laptopu al diagnostik cihazıne çeviriyor, hatta güncelleme var yeni araçlarda update geliyor zamanla istediğin zaman para ödeyim güncelleme alabiliyorsun.

mekatronik
13-07-2020, 19:13
Konuyu görünce çok eski bir mesajımı paylaşmak istedim :
http://www.techturkey.com/forum/karsilastirmalar/77162-hangi_ariza_tespit_cihazi-post8204024.html?highlight=#post8204024