Orijinalini görmek için tıklayınız : 2009 A3 Sportback 1.4 TFSI S tronic şanzıman sorunu
///Mpower
19-11-2018, 01:27
Öncelikle merhabalar. Yakın arkadaşımın !.4 TFSI S tronic şanzımanlı aracı Edirne-Tekirdağ yolunda 110 km hız ile seyrederken alttan bir takırtı sesiyle sarsıldıktan sonra kendi kendine ani bir şekilde vites düşürmüş ve arkadaş yavaşlayıp aracı sağa çektikten sonra vitesi hangi konuma getirirse getirsin araç yürümemiş ve boşa çıkmış. Araç çekici ile Tekirdağ'a geldi. Bu sorun S tronic'lerde genelde olan bir sorunmudur veya aracın yaptığı şeyin sebebi ne olabilir ? İstanbul'da bu sorunu iyi çözebilecek otomatik şanzıman ustaları kimlerdir ? Tekirdağ daki ustalara pek güvenemiyoruz. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
https://www.larevueautomobile.com/images/Audi/A3-Sportback-2009/Exterieur/Audi_A3_Sportback_2009_003.jpg
ikitelli yeşil oto özkan usta.
Geçmiş olsun.
Tekirdağ'da maalesef otomatik şanzıman ustası yok.Söküp İstanbul'a gönderiliyor diye duymuştum.
Sorunu çözdüğünüz de pm den veya buradan bilgi verebilirseniz bende tfsi stronic (dsg) A3 kullanıyorum bir fikrimiz olsun.
ibrahim7
01-12-2018, 13:43
Geçmiş olsun.
Çok fazla bilgim olmadan konuşuyorum ; DSG maalesef kronik sorunları olan ama harika bir şanzıman. Kendi aracımdan biliyorum ancak S-Tronic hakkında pek bir bilgim yok. Size önerim mümkünse kendi tanıdığınız işçiliğini bildiğiniz bir ustaya yaptırın veya aracınızı yetkili servise götürün. Başınızın ağrımaması adına. Yinede İstanbul'da İkitelli sanayide Kocabaşlar'ı öneririm. Güler yüzlü , tecrübeli bir ustası var aynı zamanda babamın yakın arkadaşı. :)
Kimseyle vakit kaybetmeyin, Maslak Gümüşok Oto. Oktay Usta yı bulun
Mekatronik Yağ Pompası nın arıza yapmış olma ihtimali çok yüksek.
Benimkide bozuldu ama seyir halinde arıza çıkartmadı.