PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arexons Smash Cockpit Cleaner Incelemesi

imprezaWRC
21-11-2018, 09:52
Birkaç ay önce nette gezinirken karşıma bu ürün çıktı aslında almayacaktım ama ürünün fiyatı çok cezbediciydi, yanlış hatırlamıyorsam 10 TL gibi bir fiyatı vardı bende affetmedim aldım.
Ürünü birkaç defa kullandım, kullanımı çok basit ve hızlı.

Ürünün avantajları
-Yüzeyin rengini ve dokusunu bozmuyor.
-Araç içinde rahatsız etmeyecek bir koku yayılıyor ama o koku en fazla 2 gün etkisini sürdürüyor.
-Direkt yüzeye sıkabilirsiniz veya beze sıkıp yüzeye sürebilirsiniz.
- Anti statik etkisi var ama günlük kullanılan otomobilde bu etki 3 hafta sürüyor.
-UV koruma etkisi var.
-Silikon içermiyor.

Dezavantajlar
-Çok fazla gaz ve duman çıkışı var. Tek seferde torpidoya ürünü sıkarsanız dumandan etkilenme riskiniz var.
-Temizlik özelliği çok aman aman değil, özellikle hafif ve derine işlememiş kirleri temizleyebiliyor.

P.S: Videoda ses deneme 1-2 yaparken baktım sesim az çıkıyor gibi geldi, şimdi de bağırmışım gibi olmuş :D :D (sesi az kısıp öyle izleyin ya da sesi kapatıp izleyin, yada izlemeyin işte tercih sizin anacağım. :) )

YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=RL802hbVJJE)

https://www.youtube.com/watch?v=RL802hbVJJE

Shadow_Dancer
21-11-2018, 09:55
10 milyona tavuk döner vermiyorlar bence gayet iyi :)

imprezaWRC
21-11-2018, 10:02
10 milyona tavuk döner vermiyorlar bence gayet iyi :)

Valla bazen böyle abuk sabuk indirim yapıyorlar bende dayanamyıp alıyorum. Şimdi almaya kalkışsan muhtemelen fiyatı minimum 40 TL'dir. Beze sıkıp kullanırsan sarfiyat fazla olmuyor.

Shadow_Dancer
21-11-2018, 10:08
Valla bazen böyle abuk sabuk indirim yapıyorlar bende dayanamyıp alıyorum. Şimdi almaya kalkışsan muhtemelen fiyatı minimum 40 TL'dir. Beze sıkıp kullanırsan sarfiyat fazla olmuyor.

dünyaya yeniden gelsem senin araban olarak gelmek isterdim moruk :D

imprezaWRC
21-11-2018, 10:18

:D :D :D Abartma yahu, biraz özen gösteriyorum o kadar :)

RafetAraç
22-11-2018, 20:43

:)))))))) iyiydi abii

AhmetKadir
22-11-2018, 21:14
Collinite kati wax denedin mi hic Hakan abi?
Su iticiligi cok hosuma gidiyor. Kati urun oldugu icin kullanim suresi de cok uzun. Piyasada kolayina bulunmuyor. Alternatifin var mi bu urune?

imprezaWRC
26-11-2018, 10:19
Collinite kati wax denedin mi hic Hakan abi?
Su iticiligi cok hosuma gidiyor. Kati urun oldugu icin kullanim suresi de cok uzun. Piyasada kolayina bulunmuyor. Alternatifin var mi bu urune?

Collinite yerine Soft99 Fusso 12 önersem uygun olmaz mı :) Hem silmesi, sürmesi daha kolay ve hafif dairesel çizikleri maskeleme özelliği de var :)

AhmetKadir
26-11-2018, 10:49
Collinite yerine Soft99 Fusso 12 önersem uygun olmaz mı :) Hem silmesi, sürmesi daha kolay ve hafif dairesel çizikleri maskeleme özelliği de var :)

Su kaydiriciligi nasil urunun? Arabayi yikadigimda sularin ustunden akip gitmesi o an anlayamazsiniz:D

imprezaWRC
26-11-2018, 11:01
Su kaydiriciligi nasil urunun? Arabayi yikadigimda sularin ustunden akip gitmesi o an anlayamazsiniz:D

Hahahah :D :D
6 ay sonraki halini çekip yüklemiş birisi aha videosu.
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=PhPZcRMHZeI)

https://www.youtube.com/watch?v=PhPZcRMHZeI

Ufuk
26-11-2018, 11:02
Ellerine sağlık Hakan abi kurlara ve artan ürün fiyatlarına rağmen incelemelere devam ediyorsun

Collinite yi 2013 ten 2016 ya kadar kullandım.Son 2 senedir fusso 12 kullanıyorum. Hertürlü fusso daha iyi bir ürün. Alt zemini uygulamaya hazırlarsanız daha iyi boncuklanma ve uzun ömrü olur ürünün.

https://i.hizliresim.com/JZEynB.jpg (https://hizliresim.com/JZEynB)

Bu fotoda 2 ay önce uygulama yapmış ve açık otoparkta duran, öncesinde 2 yıkama görmüş hali.

Ranthor
27-11-2018, 12:08
ikisini de kullandim, collinite dogazl malzeme oldugu icin surmesi filan eglencelidir, parlakligi sicaktir.
ama fusso coat daha dayanikli daha iyi bir urun...

bana sorarsan ben collinite surerim:) cunku hosuma gidiyor.

AhmetKadir
27-11-2018, 13:55
Soft 99 un The king of gloss w diye bir urunu var. Bunun icin yorumun nedir imprezaWRC?
Collinite de bulunmuyor iste Turkiye de sadece erdem boyada bolunmus olarak var. Urun zaten pahali bolununce iyice ucuyor fiyati. Ranthor yoksa collinite nin kokusu falan da guzeldi:)
Kullanacagim urunun cok uzun sureli etkili olmasi onemli degil zaten haftada bir hizli cila yapar gibi uyguluyorum arabaya :)

imprezaWRC
27-11-2018, 14:00
Soft 99 un The king of gloss w diye bir urunu var. Bunun icin yorumun nedir imprezaWRC?
Collinite de bulunmuyor iste Turkiye de sadece erdem boyada bolunmus olarak var. Urun zaten pahali bolununce iyice ucuyor fiyati. Ranthor yoksa collinite nin kokusu falan da guzeldi:)
Kullanacagim urunun cok uzun sureli etkili olmasi onemli degil zaten haftada bir hizli cila yapar gibi uyguluyorum arabaya :)

King of gloss white'de diğer king of gloss'lardan fazla olarak temizleyici bir katkı var. Etkisi daha doğrusu vaadleri 3 ay ama ideal şartları yakalamak zor 3 ay etkisi gitmeyebilir. Sen onu minimum 1,5 ay diye düşün.

AhmetKadir
27-11-2018, 14:17
King of gloss white'de diğer king of gloss'lardan fazla olarak temizleyici bir katkı var. Etkisi daha doğrusu vaadleri 3 ay ama ideal şartları yakalamak zor 3 ay etkisi gitmeyebilir. Sen onu minimum 1,5 ay diye düşün.

Fusso al kurcalama diyorsun :)

altugkocer
27-11-2018, 14:21

Ahmet ben wrx e uygulamıştım Hakan abinin tavsiyesi üzerine fusso, kesinlikle pişman olmazsın :)

AhmetKadir
27-11-2018, 14:28
Ahmet ben wrx e uygulamıştım Hakan abinin tavsiyesi üzerine fusso, kesinlikle pişman olmazsın :)

Bagajdaki malzemeler de bitmedi ama alayim ondan da bi tane o zaman :)

imprezaWRC
27-11-2018, 14:40

Aynen öyle, kurcalama :)

TGY
27-11-2018, 17:13
Hakan abi,banti cekince en ufak bir doku farki yok demen harika olmus :D lung cleaner lazim mi?:)

akko
27-11-2018, 22:11
Selamlar
Bu fusso dediğiniz ürün bu mu acaba?
SOFT99 FUSSO COAT 12 WAX BOYA KORUMA ACIK RENK BOLUNMUŞ 40 GR (https://www.erdemboya.net/SOFT99-FUSSO-COAT-12-WAX-BOYA-KORUMA-ACIK-RENK-BOLUNMUS-40-GR,PR-1590.html)

Birde başka bir alışveriş sitesinde siyah kaplı olan var aynı ürünmüdür?

levent
27-11-2018, 22:54
ikisini de kullandim, collinite dogazl malzeme oldugu icin surmesi filan eglencelidir, parlakligi sicaktir.
ama fusso coat daha dayanikli daha iyi bir urun...

bana sorarsan ben collinite surerim:) cunku hosuma gidiyor.

colli915 in çıplak elde bıraktığı hissiyat çok güzeldi :)

AhmetKadir
28-11-2018, 06:38
colli915 in çıplak elde bıraktığı hissiyat çok güzeldi :)

Ben de colli476s vardi bildigin bebek poposu:D

altugkocer
28-11-2018, 08:36
Selamlar
Bu fusso dediğiniz ürün bu mu acaba?
SOFT99 FUSSO COAT 12 WAX BOYA KORUMA ACIK RENK BOLUNMUŞ 40 GR (https://www.erdemboya.net/SOFT99-FUSSO-COAT-12-WAX-BOYA-KORUMA-ACIK-RENK-BOLUNMUS-40-GR,PR-1590.html)

Birde başka bir alışveriş sitesinde siyah kaplı olan var aynı ürünmüdür?

Beyazı açık renk araçlar için, siyahı koyu renk araçlar için

akko
28-11-2018, 08:50
Beyazı açık renk araçlar için, siyahı koyu renk araçlar için

Teşekkür ederim cevap için :)

imprezaWRC
28-11-2018, 09:50
Ben de colli476s vardi bildigin bebek poposu:D

Insulator 845 katı ile sıvı arası deresi bir üründü, uygulaması da çok kolaydı asıl bulursan ondan al ama koruma ömrü az. Koyu renk araç ayna gibi oluyordu. Bak şuraya videosunu da bırakayım :)
(Soda markası sponsorluğu ile videoyu çekmiştim :D :D )
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=tLaM5WJKDOA)

https://www.youtube.com/watch?v=tLaM5WJKDOA

Tholl-ga
28-11-2018, 10:04
cimili cimili şak şak

imprezaWRC
28-11-2018, 10:11
cimili cimili şak şak

Öyle değil, doğrusu cibili cibili şak şak :D :D

imprezaWRC
28-11-2018, 10:12
Hakan abi,banti cekince en ufak bir doku farki yok demen harika olmus :D lung cleaner lazim mi?:)

Lung cleaner değilde, İstanbul ziyareti yakın ise valizde taşınabilir akmaz kokmaz şeyler rica etme hakkım var mı :)

rebeloghy
28-11-2018, 13:22
imprezaWRC Sevgili hocam şimdi siyah araca Fusso uyguladıktan sonra ne ile yıkamalıyız kısa sürede arabadan akıtıp götürmemek adına ? :)

akko
28-11-2018, 14:29
imprezaWRC Sevgili hocam şimdi siyah araca Fusso uyguladıktan sonra ne ile yıkamalıyız kısa sürede arabadan akıtıp götürmemek adına ? :)

Takipteyim bende, Meguiars Ultimate Liquid Wax ve NXT kullanıyordum ama sıkılmaya başladım. Bu ürün için herkes çok iyi yorum yapmış. Meg. 1 uygulamalık kaldı, bittiği gibi alacağım :icon_tup:
Uygun fiyat yakalarsanız, bilgi verebilir misiniz?

rebeloghy
28-11-2018, 16:23
akko Şu anda N11 de 125 lira diyor, bir kaç ay önce de fiyatları bu civardaydı. Kur artışından sonra iyi gibi fiyatı.

imprezaWRC
28-11-2018, 16:34

Sevgili çekirge :D
Fusso 12 ile extra gold shampoo kullanabilirsin. O şampuandan bulamazsan kiwami shampoo'da caizdir. Çok detay vermeyeyim bir video hazırlayacağım bu iki şampuan için :)

akko
28-11-2018, 19:20
akko Şu anda N11 de 125 lira diyor, bir kaç ay önce de fiyatları bu civardaydı. Kur artışından sonra iyi gibi fiyatı.

Teşekkür ederim bakacağım ��

Sevgili çekirge :D
Fusso 12 ile extra gold shampoo kullanabilirsin. O şampuandan bulamazsan kiwami shampoo'da caizdir. Çok detay vermeyeyim bir video hazırlayacağım bu iki şampuan için :)

Videoyu bekliyoruz abi :)

akko
29-11-2018, 14:51

sanırım bugün fiyat arttırmışlar :D şuan baktım n11'de arama kısmına yazarak 175 tl gözüküyor.

rebeloghy
29-11-2018, 15:30
sanırım bugün fiyat arttırmışlar :D şuan baktım n11'de arama kısmına yazarak 175 tl gözüküyor.

Dün %30 indirimli gözüküyordu. Çok baktık heralde ayıldılar :D

akko
29-11-2018, 18:01
Dün %30 indirimli gözüküyordu. Çok baktık heralde ayıldılar :D

Neye elimi atsam kurutuyorum bu ara :D benzinden dizele geçtik o da arttı anasını satim :)

AhmetKadir
29-11-2018, 18:16
Neye elimi atsam kurutuyorum bu ara :D benzinden dizele geçtik o da arttı anasını satim :)

Sen dur o zaman hocam neyi istiyorsan soyle biz alip yollayalim sana :) ben de alicaktim patladik simdi iyi mi:)

akko
29-11-2018, 18:54
Sen dur o zaman hocam neyi istiyorsan soyle biz alip yollayalim sana :) ben de alicaktim patladik simdi iyi mi:)

:D :D :D abi sorma valla, kovalıyorum ama yakalarsam güzel fiyata yazacağım buradan :)