Orijinalini görmek için tıklayınız : Seat Leon Supercopa (MK1)
egemenerenk
21-11-2018, 17:11
Herkese selamlar :)
Bu hafta safkan yarış arabası ile beraberdik, Ufak bir tanıtım filmi çektik inceden gazladık. İstek gelirse inceleme videosuda çekeceğiz.
Video ile ilgili iyi veya kötü görüşlerinizi bekliyorum, iyi seyirler çok teşekkürler :)
YouTube (https://youtu.be/ZoX-oRxE9TY)
Eğer bu araç Seat Cup Turkey'den çıkmaysa zamanında bu araçların her yarış renklerini babamlar yapıyordu. 2.0 250 hp'lik makina vardı o zamanlarda üzerinde.
egemenerenk
21-11-2018, 17:41
Eğer bu araç Seat Cup Turkey'den çıkmaysa zamanında bu araçların her yarış renklerini babamlar yapıyordu. 2.0 250 hp'lik makina vardı o zamanlarda üzerinde.
Muhtemelen o araçlardan birtanesi, zamanında 23 adet giriş yapmış ülkeye 22 tanesi geri yollanmış sadece bu kalmış araç sahibinin demesine göre
Ne kadar ediyor bu araçlar. Satılık mi acaba
Araba çok güzel de o kadar abartılı popbang olmasaymış demeden edemedim :)
egemenerenk
21-11-2018, 23:59
Ne kadar ediyor bu araçlar. Satılık mi acaba
Bilgim yok maalesef
Araba çok güzel de o kadar abartılı popbang olmasaymış demeden edemedim :)
Teşekkürler, haklısınız ALS nin dozunu kaçırdık biraz :D
1.8t BAM makine var üzerinde std 225 hp az gidiklanmiş. 250-270 hp lerde. hiç bi zaman da 2.0 makine olmadı araç üzerinde .
mr.korhan
22-11-2018, 10:52
1.8t BAM makine var üzerinde std 225 hp az gidiklanmiş. 250-270 hp lerde. hiç bi zaman da 2.0 makine olmadı araç üzerinde .
Çok Geçerim diyorsun ? :D
Çok Geçerim diyorsun ? :D
çok ne kelime bayaaaa geçerim :D öle böle deil :D
mr.korhan
22-11-2018, 14:21
çok ne kelime bayaaaa geçerim :D öle böle deil :D
yakışır kardeşime :redspotda
Olsa da denetsek :) maşallah aracınıza.
Böyle egzoz takıp birde sokak aralarında inadına basanlara çok güzel şeyler söylüyorum.
egemenerenk
22-11-2018, 18:01
Böyle egzoz takıp birde sokak aralarında inadına basanlara çok güzel şeyler söylüyorum.
Araç fabrikasyon bu şekilde üretilmiş, egzoz takılmadı yani.
Sokak arasında basanlara bende güzel şeyler söylüyorum, ama video çektiğimiz alan oturduğum yerin alt kısmı çekim saatlerimizde görünen evlerde oturan yoktu, olsaydı zaten bu sese tepki gösterirlerdi bizide şikayet ederlerdi
zamanında hastasıydım bu araçların. duruşu hala aynı asillikte. patapat osman kardeşimizi de takipledim
bLackModeL
02-12-2018, 10:45
yarıştan cıktıgı gibi duruyo galıba camlardaki plekside bi kac krom eksik bıjonlar paslanmıs kalıper boyaları atmıs camurluk far araları dagnık suan yarısacak degil zannedersem bi sahısta araç biraz ilgilense fena olmaz tam anlamıyla degilde retro bir şekilde orjınalını koruyarak als benide fazla yordu kazasız belasız video güzel o kadar als yaptınız bide gece görseli yapsaydınız keşke demeden geçemicem emeginize saglık
Yanlış hatırlamıyorsam özel bir sistem vardı bu araçlarda, arkadan bir mandalla (artık havayla mı hidrolikle mi çalışıyordu tam hatırlamıyorum ) aracın altından dört piston aşağı inip lift görevi görerek aracı yukarı kaldırıyordu.
Bence yalnızca aracın gerçek evi olan pistlerde kullanılmalı.
Maşallah.
egemenerenk
02-12-2018, 23:31
yarıştan cıktıgı gibi duruyo galıba camlardaki plekside bi kac krom eksik bıjonlar paslanmıs kalıper boyaları atmıs camurluk far araları dagnık suan yarısacak degil zannedersem bi sahısta araç biraz ilgilense fena olmaz tam anlamıyla degilde retro bir şekilde orjınalını koruyarak als benide fazla yordu kazasız belasız video güzel o kadar als yaptınız bide gece görseli yapsaydınız keşke demeden geçemicem emeginize saglık
Zamanla araç eksiklikleri il illaki ilgilenecektir araç sahibi,
Çok teşekkürler değerli yorumunuz için, Araçta plaka olmadığı için gidiş olarak çekim için fazla vaktim olmadı maalesef, şuanda Samsunda diğer illere göre ekstra bir trafik uygulaması olması iyice engel oluyor. Garajdan çıkartıp Polis ekiplerinden izin alarak kısa sürede çekilebilcek en iyi videoyu çıkartmaya çalıştım :D
egemenerenk
02-12-2018, 23:34
Yanlış hatırlamıyorsam özel bir sistem vardı bu araçlarda, arkadan bir mandalla (artık havayla mı hidrolikle mi çalışıyordu tam hatırlamıyorum ) aracın altından dört piston aşağı inip lift görevi görerek aracı yukarı kaldırıyordu.
Bence yalnızca aracın gerçek evi olan pistlerde kullanılmalı.
Maşallah.
Çok teşekkürler yorumunuz için :)
Aynen doğru hatırlıyorsunuz, videonun bir kısmında gösterdim orayı da, inceleme videosu çekersek o kısımdan da bahsederiz
Zaten kullanmıyor genelde yatıyor garajda araç, Başka olmadığından dolayı piste fazla çıkartmıyor bildiğim kadarıyla, EP3 pist aracını kullanıyor şuan çıktığı yarışlarda
-Murat Özcan-
03-12-2018, 10:05
Maşallah kazasız belasız.
Egsoz ateş ediyor dikkat etmek lazım :D
Bu araçlardan bir tane de Tuğrul'da var.
Zaten bildiğim kadarıyla 2-3 adet kaldı Seat Cup araçlarından diğerleri geri gitti İspanya'ya.
egemenerenk
03-12-2018, 23:10
Maşallah kazasız belasız.
Egsoz ateş ediyor dikkat etmek lazım :D
:D :D çok teşekkürler
egemenerenk
03-12-2018, 23:11
Bu araçlardan bir tane de Tuğrul'da var.
Zaten bildiğim kadarıyla 2-3 adet kaldı Seat Cup araçlarından diğerleri geri gitti İspanya'ya.
Doğru olabilir benim pek bilgim yok maalesef, araç sahibi tek bu kaldı demişti ama bir kaç tane olabilir gerisi yollanmış hep
Doğru olabilir benim pek bilgim yok maalesef, araç sahibi tek bu kaldı demişti ama bir kaç tane olabilir gerisi yollanmış hep
Hatta Tuğrul'un eski CPR 67'si ile birlikte bir fotoğrafını buldum aracın, gerçi sadece arkası görünüyor.
http://i66.tinypic.com/eplmvs.jpg
Edit olmadığı için düzeltme, bu araç benim resmini paylaştığım araçmış.
2 aracını da satmış Tuğrul şimdi öğrendim.
Yani evet, Türkiyede araç tek.
egemenerenk
05-12-2018, 12:56
Edit olmadığı için düzeltme, bu araç benim resmini paylaştığım araçmış.
2 aracını da satmış Tuğrul şimdi öğrendim.
Yani evet, Türkiyede araç tek.
Maşallah, çok teşekkürler, araştırıp bizleri net bilgiye ulaştırdığınız için :)