Orijinalini görmek için tıklayınız : Black Friday 2018 indirimleri
dj ugurcan
22-11-2018, 22:44
Arkadaşlar şöyle bir gözattım da bu sene de inanılmaz indirimler mevcut. daha önce açılan fırsat gördüğünü paylaş konusunun biraz sönük kaldığını gördüm ki konu başlığını görenlerin de bu güne özel gerçekten uygun gördüğü indirimleri burada paylaşıp gözden kaçırdığımız ürünlere ulaşma fırsatımız olur diye düşündüm.
İlk olarak ben paylaşayım airpodsumu kaybettikten sonra fiyatların çok yükselmesinden dolayı biraz uzak durdum. bir aydır da takip ediyordum bu gece araştırdım ve linkini paylaştığım sitenin şu anda ikinci elin de altında bir fiyattan satışa sunduğunu gördüm.
Airpods
Apple AirPods Stereo Bluetooth Kulaklık- MMEF2TU/A (Apple Fiyatı (https://www.hepsiburada.com/apple-airpods-stereo-bluetooth-kulaklik-mmef2tu-a-apple-turkiye-garantili-p-HBV000002NWY3)
CloudGrey
22-11-2018, 22:51
airpods zaten 900-1000 arası gezıyor son 2 aydır.
bunu fırsata yazmıştım burayada yazım cok iyi rakam
MICROSOFT Xbox One X 1TB Konsol Forza Horizon 4 + Forza Motorsport 7+ Xbox Live Gold 3 Aylık Uyelik Xbox (https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_m%C4%B1crosoft-xbox-one-x-1tb-konsol-forza-horizon-4-forza-motorsport-7-xbox-live-gold-3-ayl%C4%B1k-%C3%BCyelik-1186376.html)
almayı düşünen kaçırmasın 2 ay önce bu rakama 2.el sattım...
Tv alcam ben de iyi denk geldi 55-60-65 inchlerde uygun fiyatlı bişey görürseniz yapışayım
onursumer
23-11-2018, 01:10
xbox one x gerçekten iyi fiyat
Dün akşam hepsiburadan SJCAM aksiyon kamerası aldım,
SJCAM tr de 399
Trendyol 550
Amazontr 410
Hepsiburada 378 ayrıca 32 ilk sd card da 27 TL’ye geldi ...
Bazı ürünlerde ciddi indirim var ama bazılarında zam yapıp sonra indiriyorlar ...
İhtiyaç hariç çokda şey yapmamak lazım ...
Yüzde 90 ürünlerde indirim gibi gösteriyorlar. Marketteki ürünleri bile kıyasladım aynı fiyat tamamen düzmece
Milletin elinde kalan 3-5 kuruşu da söğüşlemek için yaratılan algı kampanyası başka bir halt değil.
Ortalama 350-400 bandında olan Fosil saatlere 1250 lira yazıp üstünü çizip 399 lira yazarak satmaya çalışmaları gerçekten çok komik.
zaradan çocuğa mont alacaktık 120 den 60a düşmüş
londraya uçak bileti 3 kişi gidiş geliş 1500e düşmüş
bazı şeylerde iyi indirim var bazıları düzmece
kartal yuvasında her şey %20 net indirimli mesela
Piyasada kaç aydır 2000-2200 TL civarı satılan telefon (Huawei mate 10 lite - Resmi garantili), HB'de 22 kasımda nasıl oluyorsa 4000 TL civarlarından % 50 indirimle düşmüş şekilde 2000 liralara satışa sunuldu. Akşama kadar durdu.. Black friday günü geldi şimdi de 2600 TL 'den % 27 indirimle 1900 TL düşmüş :) Çok fena fiyat oyunları yapıyorlar..
Ciddi indirimlerde var
Aynı fiyat pahalı olanlarda
Güzel bir gece oldu 03:00 de yattım
Geçen sene daha iyidi.
CloudGrey
23-11-2018, 08:15
gecen gün trendyoldan almıştım adidas superstar simsiyah, kargo margo derken 400'e gelmişti.
aa dedim artık 500 600 oldu ucuz.
dün gezerken gördüm, ihtiyacı olan kaçırmasın ;
bende trendyol siparişimi iptal edip burdan aldım bida
adidas Superstar Erkek Gunluk Ayakkabı AF5666-E (https://www.yalispor.com.tr/adidas-superstar-erkek-gunluk-ayakkabi?gclid=EAIaIQobChMI3762nO7p3gIV6rDtCh2fVAB TEAQYAyABEgJFE_D_BwE)
BurakYozgat.
23-11-2018, 08:17
Pc toplamak isteyenler itopyaya bakabilir.
Dün 3600 tl civarı olan giriş seviyesi oyuncu sistemler bugün 2700-2800 fiyatlarında.
denizhandinc
23-11-2018, 08:19
400 küsür liraya Seiko kol saati aldım piyasada bu fiyata bulmak mümkün degil. Bazen fiyat oyunları oluyor ama güzel takiple güzel indirim yakalamak mümkün
Kovaladığım bir kulaklık vardı,almak nasip olmadı hediye kulaklık gelince :)
Corsair gaming hs50
Corsair Gaming HS50 Stereo - Carbon Kulaklık CA-9011170-EU Fiyatı (https://www.hepsiburada.com/corsair-gaming-hs50-stereo-carbon-kulaklik-ca-9011170-eu-p-HBV00000A6KRX)
mediamarktta xbox one x fiyat olarak baya iyi. Hollanda almanya fiyatlarıyla aynı hemen hemen.
Geçene sene kışlık lastik almıştım. 220'den 160'a inmişti x4 olunca güzel indirim. Bu sene de yazlık bakayım dedim ama bişey göremedim. amortisörler patlamıştı indirim var mı diye baktım onda da yok indirim.
Olması gereken slogan bu;
At yalanı s.keyim inananı...
emresener
23-11-2018, 09:16
hepsiburadadan iphone 8plus 64gb aldım 5282tl ye. herşey güzel karttan çektiler fln
sabah mail siparişiniz iptal edilmiştir.
sebep ? eksik bilgi. girdim baktım hiç öyle bi eksiklik yok. ıvır zıvır. karta hemen de iadesini geçmişler. sinirlendim.
sonra ,
amazondan aynı telefonu 5129tl ye aldım. şuan hepsiburadaya teşekkürlerimi sunuyorum
melihyilmaz
23-11-2018, 09:50
hepsiburadadan iphone 8plus 64gb aldım 5282tl ye. herşey güzel karttan çektiler fln
sebep ? eksik bilgi. girdim baktım hiç öyle bi eksiklik yok. ıvır zıvır. karta hemen de iadesini geçmişler. sinirlendim.
sonra ,
amazondan aynı telefonu 5129tl ye aldım. şuan hepsiburadaya teşekkürlerimi sunuyorum
şikayetvar a yazın muhakkak birde hepsiburadaya hakkınızı arayın en azından rezil olsunlar
emreogut
23-11-2018, 09:53
tv lere baktım beğendiklerim 4-5000 arası sözde 6 dan inmiş gibi gösteriyorlar.
eski fiyatlara bir baktım aynısı hatta daha da ucuzu..
yapacağınız işeee
rain man
23-11-2018, 10:15
sonra ,
Çok yapıyor onu hepsiburada. Stok bitiyor tahminen ama sipariş verilmiş oluyor. Haliyle karşılığı olmayınca iptal ediyorlar stoğu. Kurumsallık dereceleri ticket açarsan 20 tllik hediye çeki vermekle sınırlı :)
2 3 sene önce bir ton ihtiyacımi ciddi anlamda ucuza alıyordum amazon almanya ve amerikadan. Önce vergi limitleri düştü sonra kur yükseldi ardından amazon almanya bedava kargoyu sonlandırdı. Sonra da bizim yerli kara cumamız çıktı son 2 senedir. Ama bizde yüzde 99 yalan dolan geçiyor. Dışarda gerçek fiyatından yarıya inen ürün bizde yüzde 10 indirim görüyor efsane fiyat diyorlar :)
Amazona bakayım diyorum sonra 150 tl gibi görünen doların aslında 800 küsür tl olduğunun farkına varıyorum. Ihtiyacim yok zaten deyip bırakıyorum. Bu sene de bf böyle geçecek.
emresener
23-11-2018, 10:23
şikayetvar a yazın muhakkak birde hepsiburadaya hakkınızı arayın en azından rezil olsunlar
Çok yapıyor onu hepsiburada. Stok bitiyor tahminen ama sipariş verilmiş oluyor. Haliyle karşılığı olmayınca iptal ediyorlar stoğu. Kurumsallık dereceleri ticket açarsan 20 tllik hediye çeki vermekle sınırlı :)
2 3 sene önce bir ton ihtiyacımi ciddi anlamda ucuza alıyordum amazon almanya ve amerikadan. Önce vergi limitleri düştü sonra kur yükseldi ardından amazon almanya bedava kargoyu sonlandırdı. Sonra da bizim yerli kara cumamız çıktı son 2 senedir. Ama bizde yüzde 99 yalan dolan geçiyor. Dışarda gerçek fiyatından yarıya inen ürün bizde yüzde 10 indirim görüyor efsane fiyat diyorlar :)
Amazona bakayım diyorum sonra 150 tl gibi görünen doların aslında 800 küsür tl olduğunun farkına varıyorum. Ihtiyacim yok zaten deyip bırakıyorum. Bu sene de bf böyle geçecek.
Şikayet var a yazdım bakalım. bekliyorum. Amazonda da aynı sorun olacak gibi bir his var. siparişi tamamladım ama hala kartımdan çekim yapılmadı :( yoğunluktur diyorum bekliyorum şuan bakalım
rain man
23-11-2018, 10:28
Şikayet var a yazdım bakalım. bekliyorum. Amazonda da aynı sorun olacak gibi bir his var. siparişi tamamladım ama hala kartımdan çekim yapılmadı :( yoğunluktur diyorum bekliyorum şuan bakalım
Amazon.com.tr mi? hiç alışveriş yapmadım.
Ama amazon yurtdışı ürün kargoya verileceği zaman karttan çekiyor :)
emresener
23-11-2018, 10:31
Amazon.com.tr mi? hiç alışveriş yapmadım.
Ama amazon yurtdışı ürün kargoya verileceği zaman karttan çekiyor :)
tr sitesinden alım yaptım. karta hala düşmedi. ama sitede bilgiler tam gözüküyor bilemedim yoğunluğa vuruyorum bu işi. çünkü amazon kendi bünyesinden satış yapıyor hepsiburada gibi değil.
Hepsiburada alışveriş yaparken satıcının mağaza değilde hepsiburada olmasına dikaat etmek lazım ...
İstanbul için kargoya teslim 27 kasım gözüküyor, sanırım aşırı yoğunluk var ...
Stok olarak güncel olduğunu düşünüyorum ben aldıktan sonra tükendi ...
SJCAM SJ5000 Full HD Aksiyon Kamerası - Altın Fiyatı (https://www.hepsiburada.com/sjcam-sj5000-full-hd-aksiyon-kamerasi-altin-p-HBV0000093QG6?magaza=Hepsiburada)
ahmet3425
23-11-2018, 11:09
anne/bebek bakım ürünleri
petshop mama kum vs
temel gıda vs
tarzı mecburi ihtiyac kalemlerinin hiç birinde dişe dokunur bir indirim goremedim goren varsa ozellikle bebek bezi ve ıslak mendil stok yapmak istiyorum :D
petshop mama kum vs
temel gıda vs
tarzı mecburi ihtiyac kalemlerinin hiç birinde dişe dokunur bir indirim goremedim goren varsa ozellikle bebek bezi ve ıslak mendil stok yapmak istiyorum :D
ıslak mendil için arkadaşımın sitesini referans vereyim :https://www.indirimdebu.com/bebedor-56-li-islak-mendil
diğer şeylere de bir bakın isterseniz karacumayla ilgisi yok fiyatları hep böyle piyasadan bir tık uygun bazı ürünlerde
ahmet3425
23-11-2018, 11:20
ıslak mendil için arkadaşımın sitesini referans vereyim :https://www.indirimdebu.com/bebedor-56-li-islak-mendil
diğer şeylere de bir bakın isterseniz karacumayla ilgisi yok fiyatları hep böyle piyasadan bir tık uygun bazı ürünlerde
teşekkür ederim, lakin prima hassas ciltler yada uni baby kullanıyoruz sadece
yanlış anlaşılmasın reklam gibi oldu ama bende de bebek var bende buradan alıyorum
primayı tanesi 4.50ye falan satıyorlar ama bitmiş nakit alıp nakit satıyorlar biraz uygun oluyor fiyatları arada bi göz atın
aloparça dan 2.0 hdi için mann filtreler + würth enjektör temizleyici aldım 194 tuttu.
Farklı sitelerden 250 nin altına inemedim. İhtiyacı olan bakabilir.
Hepsiburadada dün akşam 2399 tl fiyatı olan Huawei p20 lite bugün 2450 tl
1999 tl fiyatlı p10 lite 2099 tl. Fırsatlar hakikaten süper spor gazetesi.
Bot alayım dedim. Trendyol da Derimod indirimi var gibi görünüyor. Botlar 450 - 650 TL üzeri çizilip 225 - 199 TL yazılmış. Baya indirmişler gibi duruyor. Ama çnce bindirmeyi güzel yapmışlar :D
Ozellikle trendyola dikkat edin. mağazada 150 lira olan ayakkabıyı 300 lira gösterip % 50 indirim yapıp aynı rakama satıyo :)
Trendyol çakma parfüm satar, indirimleri de indirim değil. Artık açıp bakmıyorum bile o ......'lara.
Geçende terlik baktım, Trendyol çıktı karşıma, Mudo terlik diyor, işte efendim yok efsane cuma indirimiymiş bilmemne.
Mudo'nun sitesini açtım, %25 indirim varmış, ama Cuma'yla falan ilgisi yok, standart indirim. Bu lavuklar bunu almış efsane cuma indirimi demiş sanki indirimi kendileri yapmış gibi.
Gittim sırf uyuzluk olsun diye Mudo'nun kendisinden sipariş verdim. Gerçi 2 gündür hala kargoya veremedi salaklar ayrı konu :)
dükkan kirası çıkarmaya çalışıyorum, hiç bir şey alma girişimim olmadı.
şükür bu Cuma'yı da kayıpsız atlatıyorum :)
dükkan kirası çıkarmaya çalışıyorum, hiç bir şey alma girişimim olmadı.
şükür bu Cuma'yı da kayıpsız atlatıyorum :)
bende uygulamaları siliyorum yeter ya bitmiyor indirimi derdi sürekli tüketmeye zorluyorlar :)
Mudodan ayna aldım, 2 hafta önce alıcaktım 2350TL fiyatı vardı bekleyin 2 hafta sonra %25'e girecek dediler ki zaten %20 indirimliydi hakkaten de 2350TL üzerinden %25 indirimle 1700 kusura aldım :)
Hepsiburadada dün akşam 2399 tl fiyatı olan Huawei p20 lite bugün 2450 tl
1999 tl fiyatlı p10 lite 2099 tl. Fırsatlar hakikaten süper spor gazetesi.
ben 1900 e amazondan aldım p20 lite.. sabah 10 gibi falan
aposport
23-11-2018, 13:30
petshop mama kum vs
temel gıda vs
Joker de daha uygun oldu fiyatlar son 3 gundur.
Erdem K.
23-11-2018, 13:33
Mudodan ayna aldım, 2 hafta önce alıcaktım 2350TL fiyatı vardı bekleyin 2 hafta sonra %25'e girecek dediler ki zaten %20 indirimliydi hakkaten de 2350TL üzerinden %25 indirimle 1700 kusura aldım :)
sen zenginsin, keşke 2900e iteleselerdi sana ...
beyaz eşyada seçili bazı ürünlerde bugüne özel indirim var. Siemens'i bayilerini aradım, benim seçtiğim modeller hala aynı fiyat :)
Mavi de begendigim bir mont vardı. Bugun baktım reklam cikti indirim var diye. Girdim siteye almaya sepete ekledim sayfa hata verdi siparis tamamlanmadi. Sonra baktim mont kalkmis sayfadan. İndirim var ama elde kalan stok eritilecek urunlere sanirim. yine bir ise yaramadi :)
idefix.com dan JBL Go bluetooth hoparlör: 129tl ye
gearbest.com dan Xiaomi Mi Band 3: 113tl ye aldım
sen zenginsin, keşke 2900e iteleselerdi sana ...
beyaz eşyada seçili bazı ürünlerde bugüne özel indirim var. Siemens'i bayilerini aradım, benim seçtiğim modeller hala aynı fiyat :)
1.0 Yarisle taşırız diye düşündüm ama sonra aynanın morali bozulmasın diye Mudo eve getirsin dedim.
Bir dünya unibaby almıştım benim kız ilk doğduğunda..
Sonrasında doktor "silme, yıka" dedi.
Çiş-kaka yaptığında lavaboda yıkıyoruz artık kıçını. Hem daha iyi temizleniyor hem de silme işlemi olmadığından tahriş olmuyor.
CloudGrey
23-11-2018, 13:45
Bot alayım dedim. Trendyol da Derimod indirimi var gibi görünüyor. Botlar 450 - 650 TL üzeri çizilip 225 - 199 TL yazılmış. Baya indirmişler gibi duruyor. Ama çnce bindirmeyi güzel yapmışlar :D
timber alıcaksan bu güzel indirim ;
Timberland 6in Premium 72066 Erkek Bot Kahverengi Fiyatı (https://www.hepsiburada.com/timberland-6in-premium-72066-erkek-bot-kahverengi-p-AYKTIM2870-46)
geçen yıl deridenden eşimle kendime almıştım o zaman bile 2 tane almamıza rağmen tanesi 650e gelmişti
Timberland 6in Premium 72066 Erkek Bot Kahverengi Fiyatı (https://www.hepsiburada.com/timberland-6in-premium-72066-erkek-bot-kahverengi-p-AYKTIM2870-46)
geçen yıl deridenden eşimle kendime almıştım o zaman bile 2 tane almamıza rağmen tanesi 650e gelmişti
2001 yılında okulun en zengin bebeleri alırdı 200 küsür fiyatı vardı o zamanlar
okulda bir dönem gündem olurdu xxx kendine timber almış diye :D
bide bu vardı o zamanlar meşhur : https://www.hepsiburada.com/oxs-polacco-zeland-9m1911u-erkek-ayakkabi-siyah-p-AYKOXS13647-40?magaza=marka%20park&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=Cj0KCQiA597fBRCzARIsAHWby0FTrMrUBDucvJJuDAx8 etmZVG3y2aCgO3feipo9hgh9CRwIXpITZW8aAhgaEALw_wcB
şimdi en ucuz bebek bezi ıslak mendil oyun hamuru vs peşindeyiz :)
1.0 Yarisle taşırız diye düşündüm ama sonra aynanın morali bozulmasın diye Mudo eve getirsin dedim.
bro hiç güzel fotoğraf değil ya , değiştirsek mi diyorum :D :D
bro hiç güzel fotoğraf değil ya , değiştirsek mi diyorum :D :D
Seni mi kırıcaz Thomas :D
Seni mi kırıcaz Thomas :D
işte şimdi tam bir black friday :D
imprezaWRC
23-11-2018, 14:16
Birkaç sene önce eşim Mudo'dan lambader bakmıştı; bir ampul takarmısınız aydınlatması nasıl dedik; çatır çutur duyun etrafındaki plastik kırıldı. O gün bugündür fahiş fiyata eşya, giyis...vs satan bu muhteremlerin önünden bile geçmiyorum.
Yanlız, aynaya o kadar vermişken birde kaldıysa kütük de alsaydın :D :D
Nef projeleri 2.400.000 den 2.099.000 a inmiş kaçırmayın derim ...
Şahsen 92837272927x373773828 vade ile 2 tane kapattım...
Valla beğendiklerim arasında en uygunu Mudodakiydi :) Mobilya ve koltuk katagorilerinde memnunum ben Mudodan. İndirimleri de takip edilirse mantıklı olabiliyor.
Temmuz 'da markapark'tan superga almıstım ,faturasına baktım sımdı , 180 küsürden 113 e düşmüş.
Şimdi bakıyorum 270 lerden 140 a düşmüş.
İnsanlarımız da bunları indirim sayarak alıyorlar işte.İllaki normal fiyattan düşenler vardır da, düpedüz insanları keriz yerine koymaktır bu.
Erdem K.
23-11-2018, 14:58
espiri senden beklenmeyecek kadar güzeldi :bravo:
ne kadar da elitsin şekerim ...
imprezaWRC
23-11-2018, 15:05
Yazık ya, şuna o parayı verene kadar gider outdoor bot alırım. Bir tane timberland mont almıştım, rengi siyahtan mora döndü, çöp oldu. Timberland'dan daha önce aldığım Columbia mont halen taş gibi hayatına devam ediyor. Timberland mimberland valla yazık günah verilmez o paralar.
imprezaWRC
23-11-2018, 15:07
Valla beğendiklerim arasında en uygunu Mudodakiydi :) Mobilya ve koltuk katagorilerinde memnunum ben Mudodan. İndirimleri de takip edilirse mantıklı olabiliyor.
Ayna aldığına eminsin değil mi :D :D
Ayna aldığına eminsin değil mi :D :D
Araba şampuanına 100lira vereceğime, aynaya 5000tl vermeyi tercih ederim.
Robert Bosh.
imprezaWRC
23-11-2018, 15:12
Araba şampuanına 100lira vereceğime, aynaya 5000tl vermeyi tercih ederim.
Robert Bosh.
Senin Robert çin malı herhalde :D :D
VTec_king
23-11-2018, 15:16
ataşehir de fırsat çadırından 100 tl ye aldım bunu günlük giyip parçalamalık
https://www.modaduragi.com/pierre-cardin-erkek-bot-p9104h-siyah-bot
Senin Robert çin malı herhalde :D :D
Telif hakkı vs olmasın diye harf eksilttim. :(
CloudGrey
23-11-2018, 15:18
Yazık ya, şuna o parayı verene kadar gider outdoor bot alırım. Bir tane timberland mont almıştım, rengi siyahtan mora döndü, çöp oldu. Timberland'dan daha önce aldığım Columbia mont halen taş gibi hayatına devam ediyor. Timberland mimberland valla yazık günah verilmez o paralar.
ömrümde 3 tane eskittim , bence tamda parasını hakeden bi bot.(şu sıralar değil tabi deriden 1200tl istiyor.)
her birini 6-7 yıl giydim,lise zamanlarında botla maç bile yapardık bahcede :) banamısın demedi..
Outdoor botlarda eskiden Merrel, Nortface vs gibi markalara bi dünya para domalırdım. Artık o devir kapandı direkt Decathlon'dan 150-200 arasında değişen fiyatlarla Outdoor bot alıyorum zikilmemiş oluyorum :)
Özellikle şunları kar yağınca giyiyorum 39 liraya almıştım 2 sene önce :D Kar yağdığında bundan kralı yok diğer tüm outdoor botları zker atar :D
ARP 50 WARM WTP BOT - Siyah QUECHUA... (https://www.decathlon.com.tr/arp-50-warm-wtp-bot-siyah--id_8344304.html)
149'a bunları almıştım yaz sonu, 2 gündür giymeye başladım inanılmaz hafif. Özellikle bilek kısmı şahane yumuşacık. Yüzeyde çok başarılı yağmur çamur sildiğim anda çıkıyor üstünden.
NH300 BOT QUECHUA - Erkek Doğa... (https://www.decathlon.com.tr/nh300-bot-id_8492091.html)
Yol üstü bir avm ye girdim mecburiyetten.
Olmayan parayı harcayan bir toplum gördüm yine..
Üzüldüm..
ahmet3425
23-11-2018, 15:32
Bir dünya unibaby almıştım benim kız ilk doğduğunda..
Sonrasında doktor "silme, yıka" dedi.
Çiş-kaka yaptığında lavaboda yıkıyoruz artık kıçını. Hem daha iyi temizleniyor hem de silme işlemi olmadığından tahriş olmuyor.
dogrudur benimkiler ikiz, hanım tek basına mucadele ediyor. lavobada yıkamak biraz zahmetli oluyor ve onun da kurulama kısmına dikkat etmek gerek hem tahris olmayacak kurularken hem de nemli kalmamalı.
ek olarak tek cocuk sahipleri 1x alıyorsa ben 2x almak zorundayım o yuzden nerede ne indirim varsa kovalıyoruz :)
Üzüldüm..
Haklısınız;ama insanların başka seçeneği yok bir şekilde mutlu olmaya çalışıyorlar. Ülkenin durumu ortada.
yastık altı yap,biriktir yurtdışına gidip yerleşmedikten sonra bir önemi yok artık .
Shadow_Dancer
23-11-2018, 15:39
indirim vs yok hepsi gotunu yiyim ayagı...
tam olarak doğru şeyi söylemişsiniz. Ağzınıza sağlık
Üzüldüm..
bir üstteki cevabım buna istinadendi ama alıntı yapmamış tekrardan cevaplıyorum o sebepten dolayı..
Şaka gibi hepsini 2 hafta önceden fiyatlarını kaydettim bakacaklarımın, hepsi aynı fiyat. Deterjan vs dahil.
Bro konunun başında yazdım milletin cebinde kalan 3-5 kuruşu söğüşlemek için yaratılan algıdır bu Cuma işi :)
Çok ihtiyacım olmadığı sürece bi *** almıyorum eşimde almıyor. Canımız çıkıyor ay sonunda o parayı alabilmek için
imprezaWRC
23-11-2018, 16:03
Şaka gibi hepsini 2 hafta önceden fiyatlarını kaydettim bakacaklarımın, hepsi aynı fiyat. Deterjan vs dahil.
5000 TL'ye ayna alacağıma 69 TL'ye 80 tablet bulaşık deterjanı alırım 2 hafta elde bardak yıkamam. (Dinime laf edip her hafta detail centerda otomobili okşatan adama ithafen, Jo Wo Bosh-Koreli versiyon) :D :D
Bro konunun başında yazdım milletin cebinde kalan 3-5 kuruşu söğüşlemek için yaratılan algıdır bu Cuma işi :)
Çok ihtiyacım olmadığı sürece bi *** almıyorum eşimde almıyor. Canımız çıkıyor ay sonunda o parayı alabilmek için
https://www.youtube.com/watch?v=PLsO-Xu8JSc
imprezaWRC
23-11-2018, 16:05
Önce bayağı bir bindirim sonra güya indirim. Çiz üstünü, sepette şu kadar indirim de, zaten geçen hafta o paraya satıyordun...
5000 TL'ye ayna alacağıma 69 TL'ye 80 tablet bulaşık deterjanı alırım 2 hafta elde bardak yıkamam. (Dinime laf edip her hafta detail centerda otomobili okşatan adama ithafen, Jo Wo Bosh-Koreli versiyon) :D :D
Ben onları hepsiburada.com'dan toplu 160-200tane alıyorum zaten uyguna geliyor fazlasıyla. Ama Erdem K. bilir ona özel elde yıkadım antrikotlarının tabağını.
Detail Center arkadaşının olunca istediğin kadar okşatabiliyorsun ahahah.
imprezaWRC
23-11-2018, 16:15
Ben onları hepsiburada.com'dan toplu 160-200tane alıyorum zaten uyguna geliyor fazlasıyla. Ama Erdem K. bilir ona özel elde yıkadım antrikotlarının tabağını.
Detail Center arkadaşının olunca istediğin kadar okşatabiliyorsun ahahah.
Arkadaşın Hilal'i Ahmer'den mi emekli :D :D
Motorola'dan hisse aldım bu mübarek günde büyük oyunu bozuyorum
https://i.hizliresim.com/grLnp5.jpg (https://hizliresim.com/grLnp5)
Mikail fotoda başın kesik çıkmış, rozet gizelmiş pırıl pırıl. MK8800
Black friday - kara cuma mı yoksa şahane cuma mı ? :D
A haberde black friday yazıp şahane cuma olarak çevirdiler de
Haklısınız;ama insanların başka seçeneği yok bir şekilde mutlu olmaya çalışıyorlar. Ülkenin durumu ortada.
yastık altı yap,biriktir yurtdışına gidip yerleşmedikten sonra bir önemi yok artık .
İnsanımızın gözü aç maalesef.
Cebine 10binlik telefonu koymadan, sırtına 2 binlik montu çekmeden, ayağına 500lük ayakkabayı çekmeden duramaz.
Lafım fuzili yapılan harcamalara.
Cebine 10binlik telefonu koymadan, sırtına 2 binlik montu çekmeden, ayağına 500lük ayakkabayı çekmeden duramaz.
Evet orası öyle , bu sene 6s telefonuma 3 sene olacak. Nice 3 senelere :)
Kolay kolay değişmeyi düşünmüyorum bu tarz ürünleri. Dizüstü bilgisayarıma 5 sene oldu kırılana kadar devam
reklam olmasın diye firmamızın ismini yazmıyorum biz hepsiburada ya %25 indirim verdik, onlarda bizde komisyonumuzdan %10 veririz dedi şuanda satış yok, yani kar yapmayı bırakın zararına satış yapmaya çalışıyoruz bu gün için.
özellikle n11de mağaza ismimizde aynı gerçekten %30 farkı tespit edebilir insanlar fakat farkında olsalar bile alım gücü yerle bir memlekette.
2 sandalyeyi 140 tlye veriyoruz, kargosu bizden 30tl, hepsiburada komisyonu (bugün için %15), kdv de %8 yani sandalye şuanda yakacak ağaç fiyatına gidiyor neredeyse..
maksat kriz ortamında stoktaki ürünlerden kurtulalım, insanlar da ürün alsın ama nafile bu sene tek söylediğim şey "Allah gavurlardan razı olsun", yurt dışı ağırlıklı olmasak 50 aile sokakta idi kış günü.
turbo&quattro
23-11-2018, 19:28
2007 kisinda timberland bot almistim kac kis gecti hala sapasaglam duruyor ;)
turbo&quattro
23-11-2018, 19:39
Aynen boyle. Operatorumden en guncel iphone modellerini cok uyguna alabiliyorken ben hala iphone 7 kullaniyorum. Ipad im 3 nesil oncesi fln. Birkac ay once Tr de iken muhtemelen cakma gucci tshirtli, asgari ucretle calisan, 6383826383 ay taksitle aldigi iphone u gostererek Abd de yasayipta hala 7 mi kullaniyorsun diyen kuafor arkadas...Senin bana onlari soyledigin vakit Amerikadan Avrupaya tatilim bitmisti , Tr de mini bir road trip ve Amerikada efsane bir roadtrip in son rutuslarini yapiyordum. Ayar oluyorum acliktan nefesi kokan ama cebinde maasinin 5-6 kati pahali telefon olandan, orj i 300-500tl olan ama cakmasini 10tl ye alan tiplere.
Aynen boyle. Operatorumden en guncel iphone modellerini cok uyguna alabiliyorken ben hala iphone 7 kullaniyorum. Ipad im 3 nesil oncesi fln. Birkac ay once Tr de iken muhtemelen cakma gucci tshirtli, asgari ucretle calisan, 6383826383 ay taksitle aldigi iphone u gostererek Abd de yasayipta hala 7 mi kullaniyorsun diyen kuafor arkadas...Senin bana onlari soyledigin vakit Amerikadan Avrupaya tatilim bitmisti , Tr de mini bir road trip ve Amerikada efsane bir roadtrip in son rutuslarini yapiyordum. Ayar oluyorum acliktan nefesi kokan ama cebinde maasinin 5-6 kati pahali telefon olandan, orj i 300-500tl olan ama cakmasini 10tl ye alan tiplere.
Abi amerikada diecast model araçlar uygun ise,Türkiye'ye döndüğünde bir adet rica edebilirim senden :)
Gicik olma... Anlamaya calis... Guzel kafa o kafa... Ben deniyorum ama tam kafa yapamadim :)
turbo&quattro
23-11-2018, 20:18
Abi amerikada diecast model araçlar uygun ise,Türkiye'ye döndüğünde bir adet rica edebilirim senden :)
Siparis almiyorum :)
Siparis almiyorum :)
Teşekkürler
Rıdvan..
bu aralar birçok çeşit üründe fiyat araştırıyorum.
indirim aslında var ama her üründe değil.
giyimde gitmeyen bedenlerde müthiş indirim var:
evvelden beri vardı zaten.
beyaz eşyada stoklu olan firmalar aldıkları fiyatın üstüne koyarak yukarıdaki piyasanın durumunda yararlanıyor.
buda bügün baktığım havlupan
https://i.hizliresim.com/5aRk9D.jpg (https://hizliresim.com/5aRk9D)
https://i.hizliresim.com/ADYq2z.jpg (https://hizliresim.com/ADYq2z)
şahane cuma olmasa daha iyidi.
bu aralar birçok çeşit üründe fiyat araştırıyorum.
indirim aslında var ama her üründe değil.
giyimde gitmeyen bedenlerde müthiş indirim var:
evvelden beri vardı zaten.
beyaz eşyada stoklu olan firmalar aldıkları fiyatın üstüne koyarak yukarıdaki piyasanın durumunda yararlanıyor.
buda bügün baktığım havlupan
https://i.hizliresim.com/5aRk9D.jpg (https://hizliresim.com/5aRk9D)
https://i.hizliresim.com/ADYq2z.jpg (https://hizliresim.com/ADYq2z)
şahane cuma olmasa daha iyidi.
Havlupan lazımsa özel yaz bana
Üretici olan bir arkadaşım var
Aliminyum dilediğin boy üretim yapıyorlar
satın aldım bugün.adetli lazım olursa ilerde artık kısmet.
Teşekkürler
Rıdvan..
Üzülme bu da geçer ey koca reis.
Üzülme bu da geçer ey koca reis.
https://www.youtube.com/watch?v=bK-cMOn7fXU
Bad-Fast
24-11-2018, 00:55
aralık ayında bence daha sağlam indirimler olacak
Emrecan-R
24-11-2018, 01:17
Cat bot aldık trendyoldan çakma göndermişker tabanı kalkıyor :D
onn_dear
24-11-2018, 06:40
Cat bot aldık trendyoldan çakma göndermişker tabanı kalkıyor :D
Pahalı ise vardor bir hikmeti, ucuz ise vardır bir illeti.
Ocak'ın ilk haftası dün olduğu gibi Zara'da indirim olacak. Şimdiden söyleyeyim.
Ocak'ın ilk haftası dün olduğu gibi Zara'da indirim olacak. Şimdiden söyleyeyim.
kardeşimiz hala çalışıyor herhalde abi :)
GokhanRS
24-11-2018, 10:12
Ay canım kıyamam :)
https://www.youtube.com/watch?v=9ASSlouJcDE
BORU auf Twitter: "Ummetin bekcisi pembiş Osmanlı torunu Black friday'i protesto ederken subanAllah.
https://t.co/iwVvtw0uAE" (https://twitter.com/Turkculuk_1/status/1065943045433147392)
Low-Rider
24-11-2018, 10:32
Zara'nin klasik yılbaşı indirimi değil mi bro o
denizhandinc
24-11-2018, 11:34
BORU auf Twitter: "Ummetin bekcisi pembiş Osmanlı torunu Black friday'i protesto ederken subanAllah.
https://t.co/iwVvtw0uAE" (https://twitter.com/Turkculuk_1/status/1065943045433147392)
hahahahaha sığır
Marmara forum Levi 's kotlar fiyat ortalamasının altında güzel jean modelleri var :icon_tup:
onursumer
24-11-2018, 11:38
valla ben xbox u yeniledim bu bahane ile :D
rain man
24-11-2018, 12:34
valla ben xbox u yeniledim bu bahane ile :D
Ps'e niyetlenmemiş olsam kesinlikle xbox x alınırdı :)
onursumer
24-11-2018, 16:24
Ps'e niyetlenmemiş olsam kesinlikle xbox x alınırdı :)
açıkcası bende ps4 pro da var üvey evlat muamelesi yapıyorum one x akar gider :)
rain man
24-11-2018, 17:39
açıkcası bende ps4 pro da var üvey evlat muamelesi yapıyorum one x akar gider :)
Çılgın bir pc'm var. Ama sırf read dead redemption 2 için ps4 kovaladım :)
Zara'nin klasik yılbaşı indirimi değil mi bro o
Aynen. Toptancılar 1 hafta önceden stokları eritiyor zaten. Kalanı da mağaza tüketiciye iteliyor.