Orijinalini görmek için tıklayınız : 5F Leon FR Spoiler tavsiye
Aldığımda asla takmam diyodum ama arabanın kıçı gözüme kısa gelmeye başladı. Spoiler biraz daha uzun gösteriyor. Servise sordum düşman dübürüne bi fiyat verdi. Dikkat ettiğim leonlarda iğrenç kalıplar var boşluklu oturmamış olmamış araba çok. Tavsiye edebileceğiniz bildiğiniz bi yer bi usta var mı kalıbı düzgün fiber yada plastik satan/kargo yapan? Çok işime yarıycak
onn_dear
25-11-2018, 13:45
Yetkiliden almadığın sürece illa ki boşluk oluyor az da olsa
İçine sinecek bir şey bakiyorsaniz yetkiliden alın takın.
Jpc tuning avcılar bir görüşün. Kendi, mk2 leonum ve bir kaç mk3 leona orada spoiler taktırdık. Güzeldir kalıpları.
Yetkiliden almadığın sürece illa ki boşluk oluyor az da olsa
İçine sinecek bir şey bakiyorsaniz yetkiliden alın takın.
Yürüyen/motor parçası olsa kesinlikle işin ucuzuna kaçmam ama servisteki fiyat akıl kârı gelmedi vazgeçerim yine servisten almam teşekkür ederim.
Jpc tuning avcılar bir görüşün. Kendi, mk2 leonum ve bir kaç mk3 leona orada spoiler taktırdık. Güzeldir kalıpları.
Yarın ilk fırsatta görüşeyim teşekkürler
Bende taktırmayı düşünüyorum beyaz garage ve as tuning i önerdiler bana kalıplarının güzelliği açısından sende istersen bir araştır hocam
Edit yok.
Merak ettim servis ne fiyat verdi acaba :)
Edit yok.
Merak ettim servis ne fiyat verdi acaba :)
3 ay önce 1400 küsür bişeydi :)
Orjinal fiyatı ne kadar şuan? yerinizde olsam orjinal alırım 9 aya kadar taksit yapıyorlar boya montaj ömürlük olur. Orjinal spoiler çok farklı iç tarafında su geçirmez süngerler var yapışkanı üzerinde geliyor. Boyayı servis yapacağı için renk bire bir uyuyor. Beğenmezseniz beğenene kadar tekrar boyarlar :)
driver_can
25-11-2018, 16:18
Orjinal fiyatı ne kadar şuan? yerinizde olsam orjinal alırım 9 aya kadar taksit yapıyorlar boya montaj ömürlük olur. Orjinal spoiler çok farklı iç tarafında su geçirmez süngerler var yapışkanı üzerinde geliyor. Boyayı servis yapacağı için renk bire bir uyuyor. Beğenmezseniz beğenene kadar tekrar boyarlar :)
Orijinali gibi olmuyor dışarıdan alınanlar katılıyorum yalnız servisler aksesuara taksit yapmayı da bitirmişler diye biliyorum.Sorgulamakta fayda var.
Evet teşekkürler orjinali gibi tabiki olmaz. Ama doğuşun politikalarından hoşlanmadığım gibi bu şekilde öpülmenin de mantığı yok bende. Çok isterdim orjinal olsun ama 30 fakiri doyurur yine de servisten bu paraya spoiler almam :)
onn_dear
25-11-2018, 19:29
Evet teşekkürler orjinali gibi tabiki olmaz. Ama doğuşun politikalarından hoşlanmadığım gibi bu şekilde öpülmenin de mantığı yok bende. Çok isterdim orjinal olsun ama 30 fakiri doyurur yine de servisten bu paraya spoiler almam :)
O zaman bence hiç taktirmayin. Eğer titiz biriyseniz illa ki göze batacak yerleri olur dört dörtlük olmaz, ya renk tutmayacak, ya içeride ya dışarıda kalacak can sıkacak, söksen iz kalacak.
O zaman bence hiç taktirmayin. Eğer titiz biriyseniz illa ki göze batacak yerleri olur dört dörtlük olmaz, ya renk tutmayacak, ya içeride ya dışarıda kalacak can sıkacak, söksen iz kalacak.
Evet herkes kadar titizim tabi renk tutmama içime sinmeme vs olursa diye kaput koruma filminin üzerine yapıştırıcam yani önce film çekilcek orjinal spoilera
individual
26-11-2018, 13:17
seat forumdan çok gördüm.orjinal olmayan fiber yada başka bir malzemeden yapılan yan sanayi takanlar memnun kalmadı.sonrasında gidip orjinal servis'den alıp taktırdı.
(bence orjinal dışında başka bir ürüne bakma)
servıs ne fıyat verdı ,ozel degılse paylasır mısınız _
servıs ne fıyat verdı ,ozel degılse paylasır mısınız _
Yukarda yazmıştım 1400 küsür verdi 3 ay önce
Yukarda yazmıştım 1400 küsür verdi 3 ay önce
pardon dikkat etmemişim.
Fıyat biraz fazla evet ama orijinal,orijinaldır her zaman.Fiber gerçekten berbat duruyor.En ufak parçada bile kullanmamak lazım.
İmkan varsa alın,yoksa hiç bulaşmayın bence.
pardon dikkat etmemişim.
Fıyat biraz fazla evet ama orijinal,orijinaldır her zaman.Fiber gerçekten berbat duruyor.En ufak parçada bile kullanmamak lazım.
İmkan varsa alın,yoksa hiç bulaşmayın bence.
Aslına bakarsan konuyu açtığımda sipariş vermiştim çoktan bugün elime geçti. Arabanın üstüne koydum kalıp gerçekten çok düzgün boşluk falan yok zaten beğenmezsem yollarım diyerek almıştım. Sanırım en düzgün çıkanı yolladılar. Şöyle bişey var ciddi derecede ağır ben bunu arabama takmam. Kargosunu falan ödeyip başka bişeyle değiştirmek için yolladım.
Ağırlık faktörünü hiç düşünmemiştim. Bagaj amortisörleri 0 ın altındaki sıcaklıklarda görevini zaten zar zor yerine getirirken takmak istemedim. Şimdi ebay de spare parts cupra arıyorum. Orjinal alıcam tamam ama doğuştan değil :)
Güncel spoiler bayi fiyatını merak edenler için bugün servisteydim.
https://i.hizliresim.com/dvW0AV.jpg
-Murat Özcan-
06-12-2018, 10:37
Güncel spoiler bayi fiyatını merak edenler için bugün servisteydim.
https://i.hizliresim.com/dvW0AV.jpg
Bir parçaya bu kadar para vermek bilemedim :S