PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Polo 6R'a Sparco Jant ve ST Coilover Taktık [VLOG]

asit
25-11-2018, 22:46
https://www.youtube.com/watch?v=81m8d-pGOrg

Herkese Merhaba ,

Bu Videoda Arkadaşım Galipe ait olan Polo 6R'a Sparco Terro Jantları ve ST Coilover sistemini montajladık

Vlog tadında olduğu için alışık olduğunuz kaliteden biraz ödünç verdim , umarım yinede hoşunuza gider ,

video ve konsept hakkında yorumlarınızı merak ediyorum

Teşekkürler :D

PiscocuK
26-11-2018, 09:33
Eline sağlık güzel olmuş
Eleştri kısmına gelirsek XXX coilover demişsiniz aman he kesmesinler sonra sizi adamların ciddi kullanıcı ve fanı var.Siz ne biliyorsunuzda hedehödö marka varken KW ST falan alıyorsunuz :)
ikinci kısma gelirsek gereğinden fazla uzun olmuş.Bazı yerler neden çok karanlık (boya dükkanı) onu bilmiyorum ama aydınlık olsun isterdim (kamera ayarından hiç anlamam)
Onun dışında keyifli olmuş doğal olmuş samimi olmuş

mikelazi
26-11-2018, 11:04
iş bitimi aracı gündüz gözü göreydik iyiydi :)

-Murat Özcan-
27-11-2018, 17:25
Maşallah güzel olmuş.

Başaran Coilden bende memnun kalmamıştım.

Doğru düşünüyormuşum..

asit
27-11-2018, 18:41
Maşallah güzel olmuş.

Başaran Coilden bende memnun kalmamıştım.

Doğru düşünüyormuşum..

Amaç sadece basıklık ise güzel ve maliyeti ucuz bir yöntem olabilir , fakat sertlik ayarı yok ve bence pist kullanımına uygun değil fakat amaç basıklık ise tercih edilebilir zevke göre :D

-Murat Özcan-
27-11-2018, 20:49
Amaç sadece basıklık ise güzel ve maliyeti ucuz bir yöntem olabilir , fakat sertlik ayarı yok ve bence pist kullanımına uygun değil fakat amaç basıklık ise tercih edilebilir zevke göre :D

Ben basıklık ve konfor aramıştım ama maalesef sadece basıklık üzerine bir durum oluştu.

Sonrasın da çok konfor kaybı yaşadım ve sonunda press olayına döndüm şuan aşırı memnunum.

Coillerden memnunmusun peki sertlik yumuşaklık nasıl ?

asit
27-11-2018, 21:03
Ben basıklık ve konfor aramıştım ama maalesef sadece basıklık üzerine bir durum oluştu.

Sonrasın da çok konfor kaybı yaşadım ve sonunda press olayına döndüm şuan aşırı memnunum.

Coillerden memnunmusun peki sertlik yumuşaklık nasıl ?

Daha tam anlamıyla test edemedik , takıldığı ayarı var üstünde henüz , yarın inş EBC Fren diskleri ve balataları takılacak ondan sonra bi ince ayar daha yapacağız , detaylı bir video çekmeyi düşünüyorum zaten bu konu hakkında tekrar

-Murat Özcan-
30-11-2018, 10:22
Daha tam anlamıyla test edemedik , takıldığı ayarı var üstünde henüz , yarın inş EBC Fren diskleri ve balataları takılacak ondan sonra bi ince ayar daha yapacağız , detaylı bir video çekmeyi düşünüyorum zaten bu konu hakkında tekrar

Hayırlısı olsun inşallah.

Güzel bir test etme videosu bekliyoruz o halde