Orijinalini görmek için tıklayınız : yeşil inşaat innovia projesi emre yeşil ifşa
Herkese,iyi bir hafta geçirmesi dileğiyle günaydınlar.
kiraccemal
24-12-2018, 09:51
Hayırlı haftalar olsun nice Cumalara hep birlikte tokatlan(may)arak...
Christmaslarınız mübarek olsun :D
M U R A T
04-01-2019, 09:08
hayırlı cumalar emre yeşil benim paralar nerde :) açtığımız davaları kazanacağımız kesin fakat olurda paramı yinede alamazsam öteki tarafta iki elim yakanda
1-Masamda duruyor verdiğin resim
2-Bakarken ağladım çıkmadı sesim
3-Adını anmaktan bitse nefesim
4-Unutursam seni kalbim kurusun
Meali:
1- Sözleşme masanın üstünde en güzide köşede bana bakıyor
2- O parayı dolara koysaydım diye düşününce iki damla akıyor gözümdem istemsizce
3- Kulaklarını çınlatıyorum, seni çok iyi anıyorum
4- selam ve dua ile.
hddsheriff
04-01-2019, 09:48
Hayırlı cumalar
TorqueTuning
04-01-2019, 09:59
Hayırlı cumalar!
kiraccemal
04-01-2019, 10:04
Hayırlı cumalar olsun
GokhanRS
04-01-2019, 12:38
Parayı kime yatırsak, kaşınıyorum bu aralar. Tanıdık dolandırıcımız var mı? Yabancıya yolunmayalım.
https://pbs.twimg.com/media/Djp-Wg0W0AA7HwQ.jpg
TorqueTuning
04-01-2019, 13:16
Panpa bana ateşle bi 10 bin USD, yabancıya gitmesin!!! :D
Tech Turkey Bank kuralım proje arabası satışı yapalım diyelim olur mu :D
M U R A T
04-01-2019, 13:26
Parayı kime yatırsak, kaşınıyorum bu aralar. Tanıdık dolandırıcımız var mı? Yabancıya yolunmayalım.
https://pbs.twimg.com/media/Djp-Wg0W0AA7HwQ.jpg
bizim ki bu konuda çok iyi tavsiye ederim :)
M U R A T
10-01-2019, 07:57
TBMM ye gönderdiğimiz dilekçeler Ticaret Bakanlığı tarafından incelemeye alındığı günceli haberin olsun emre yeşil
Hayırlı perşembeler tokatçı kardeşlerim, pardon tokatlı kardeşlerim.
Low-Rider
17-01-2019, 08:47
Hayırlı perşembeler tokatçı kardeşlerim, pardon tokatlı kardeşlerim.
Hayırlı perşembeler
Hayırlı perşembeler
Story paylaşıyor muyuz camiden?
Şurada Cumaya ne kaldı ki :)
Low-Rider
17-01-2019, 09:58
Story paylaşıyor muyuz camiden?
Allah'a şükür her zaman
GokhanRS
17-01-2019, 10:08
Hayırlı işler, cuma çıkışı atm önü çok sıra oluyor.
https://odatv.com/images/resimler/66892444.jpg
TorqueTuning
17-01-2019, 10:48
Cumaya gitmiyorum, çok kalabalık oluyor, onun yerine salıları gidiyorum! :D
M U R A T
18-01-2019, 09:56
hayırlı cumalar mü minler :)
bizim ki iyi mi endişelenmeye başladım kankaları bir haber etsin :p
Bokunu çıkarmayın, kalp kırmayalım.
TorqueTuning
18-01-2019, 12:55
Hayırlı cumalar!
M U R A T
18-01-2019, 13:22
kır hocam problem değil
kır hocam problem değil
Peki.
Herkezin inancı kendine ama bu forumda herhangi bir din ile ilgili makara yapılmasına müsaade etmiyoruz.
Kaş yaparken göz çıkartmaya gerek yok değil mi...
Aksini yapan uzun vadede değerlenmesi muhtemel adalarda tatile gider ve değerlenene kadar orda kalır.
Demedi demeyin.
Black_Eagle
18-01-2019, 21:41
Peki.
Herkezin inancı kendine ama bu forumda herhangi bir din ile ilgili makara yapılmasına müsaade etmiyoruz.
Kaş yaparken göz çıkartmaya gerek yok değil mi...
Aksini yapan uzun vadede değerlenmesi muhtemel adalarda tatile gider ve değerlenene kadar orda kalır.
Demedi demeyin.
Bu konuda dinle dalga geçme yok ki. Asıl dinle dalga geçenler sosyal hesaplarından Allahı kitabı eksik etmeyip reel yaşamımda her türlü haramın dibine vuran kul hakkı yiyen insanlar. Burada dini kullanıp insanları etkilemeye çalışanlara ironi yapılıyor. Eğer birini adalara gönderecekseniz de bence emre yeşil adlı üyeyi gönderin zaten bu foruma bidaha yazabileceğini sanmıyorum. Sonuçta adı burada dolandırıcıya çıktı kendini savunabilecek aklayabilecek bir argüman da sunmadı bundan sonrada yazmaz Genel olarakta insanlar bu konuyu güncel tutuyorki herkes kimin ne olduğunu görsün ve Google aramalarında isim ön plana çıksın
Bu konuda dinle dalga geçme yok ki. Asıl dinle dalga geçenler sosyal hesaplarından Allahı kitabı eksik etmeyip reel yaşamımda her türlü haramın dibine vuran kul hakkı yiyen insanlar. Burada dini kullanıp insanları etkilemeye çalışanlara ironi yapılıyor. Eğer birini adalara gönderecekseniz de bence emre yeşil adlı üyeyi gönderin zaten bu foruma bidaha yazabileceğini sanmıyorum. Sonuçta adı burada dolandırıcıya çıktı kendini savunabilecek aklayabilecek bir argüman da sunmadı bundan sonrada yazmaz Genel olarakta insanlar bu konuyu güncel tutuyorki herkes kimin ne olduğunu görsün ve Google aramalarında isim ön plana çıksın
Bir kez daha yazıyorum. Sorununuz sıkıntınız ile ilgili burda yazabilme sebebiniz bizim buna müsaade ediyor olmamız.
Kaş yaparken göz çıkartmaya, hangi din olursa olsun bir din ile ilgili saçmalamaya müsaade etmiyoruz. Etmeyeceğiz.
Siz öyle düşünüyorsunuz diye tersine dönmez dünya. Maksadını aşan, sizin mağduriyetinizin konusu ile alakası olmayan mesajlara gerek gördüğümüz şekilde davranılacaktır. Bu konuda yazdıklarım soru cevap yada fikir sormak değildir. Bundan sonrası ile ilgili bilgilendirmedir.
M U R A T
12-02-2019, 10:39
evlerin teslim edilmediği sembolik gecikme cezalarının ödenmediği halde parasını tamamen ödediğimiz evlerimiz için yeniden ücret talep ediliyor hayırlı işler
Ev mi aldılar dert mi? - TP OZEL - TUKETİCİ HABER AJANSI (https://www.tuketicipostasi.com/ev-mi-aldilar-dert-mi/4277/?fbclid=IwAR038U3FtGotT01ns_8CzhDgJfx1Xa9-LqSJA5dtyUhu_OpuNRHdHCjgVu4)
TorqueTuning
12-02-2019, 12:46
Welcome yeni RTC! Rantdas 4ever!!!
bugün cuma değil ama hayırlı cumalar mümins
Para veren baya varmış yalnız,2. Çiftlik bank vakası geliyor
Emre-Dylan
12-02-2019, 21:16
Çocuğuna nasıl yedirecek bu lokmaları aklım almıyor gerçekten.
evlerin teslim edilmediği sembolik gecikme cezalarının ödenmediği halde parasını tamamen ödediğimiz evlerimiz için yeniden ücret talep ediliyor hayırlı işler
Ev mi aldılar dert mi? - TP OZEL - TUKETİCİ HABER AJANSI (https://www.tuketicipostasi.com/ev-mi-aldilar-dert-mi/4277/?fbclid=IwAR038U3FtGotT01ns_8CzhDgJfx1Xa9-LqSJA5dtyUhu_OpuNRHdHCjgVu4)
Cimentoya Yuzde 50 Zam İnşaat Sektorunu Karıştırdı, Şantiyelerde İşler Durma Noktasına Geldi! (https://www.emlak365.com/emlak-haberleri/cimentoya-yuzde-50-zam-insaat-sektorunu-karistirdi-santiyelerde-h17821.html?fbclid=IwAR0grvNacbEw9vJlg3syr3yDku4Er rg5KiEjdczmDsXlPGafcd31HM9n5hs)
Daha fazla para istemesinler.
Hayırlı çarşambalar.....
M U R A T
14-02-2019, 08:23
Cimentoya Yuzde 50 Zam İnşaat Sektorunu Karıştırdı, Şantiyelerde İşler Durma Noktasına Geldi! (https://www.emlak365.com/emlak-haberleri/cimentoya-yuzde-50-zam-insaat-sektorunu-karistirdi-santiyelerde-h17821.html?fbclid=IwAR0grvNacbEw9vJlg3syr3yDku4Er rg5KiEjdczmDsXlPGafcd31HM9n5hs)
Daha fazla para istemesinler.
Hayırlı çarşambalar.....
isterse %100 zam gelsin inşaatı bitirmeye niyeti yok zaten :)
son bir tokat daha istiyor :)
Murat sen bu parayi alabilecegine inaniyormusun ?
ghibli06
15-02-2019, 09:21
domates biber patlıcan için hükümet hemen devreye girip tanzim satış açtı, pekala bu tarz mağduriyetler için neden bir yol bulmaya çalışılmıyor merak ediyorum... sektörün içindeyim, daha bir çok proje bitmeyecek teslim edilemeyecek kimsenin haberi yok, peki ne olacak bu mağduriyetler? 10 yıldır bu ülkenin ekonomisi inşaat üzerine kuruldu,şimdi kimse almasaydın etmeseydin diyemez... dünya kadar firmaya fetöcü oldukları için el kondu, bence bir fon kurulup mağduriyetler mümkün olduğunca giderilmeli... bu tarz işlerini teslim edemeyen firmaların illa ki arsaları ortaklıkları vs vardır, onlar değerlendirilip işler tamamlanmalı ve de hak sahiplerine verilmeli...
M U R A T
15-02-2019, 09:33
Murat sen bu parayi alabilecegine inaniyormusun ?
bir şekilde alacağım süreç işliyor bir taraftanda konuyu aktif tutup insanların bilgilenmesini sağlıyorum
sence alamaz mıyım
Benimde iki kisiden total 110+ alacagim var. Hic sanmiyorum alabilecegimi :)
domates biber patlıcan için hükümet hemen devreye girip tanzim satış açtı, pekala bu tarz mağduriyetler için neden bir yol bulmaya çalışılmıyor merak ediyorum... sektörün içindeyim, daha bir çok proje bitmeyecek teslim edilemeyecek kimsenin haberi yok, peki ne olacak bu mağduriyetler? 10 yıldır bu ülkenin ekonomisi inşaat üzerine kuruldu,şimdi kimse almasaydın etmeseydin diyemez... dünya kadar firmaya fetöcü oldukları için el kondu, bence bir fon kurulup mağduriyetler mümkün olduğunca giderilmeli... bu tarz işlerini teslim edemeyen firmaların illa ki arsaları ortaklıkları vs vardır, onlar değerlendirilip işler tamamlanmalı ve de hak sahiplerine verilmeli...
bu işlerdekiler hep adamları zaten. onları beslemek için kurulmuş düzen. adam çek kanunu çıkardı. tüm sahtekarlar düze çıktı. her şey ortada aslında. çek ödemeyenin de malı mülkü var. inşaatı yarım bırakıp kaçanın da. aslında para konusundaki çekişmeden bu işler yarım kaldı. adamına derki sistem. al sen burayı dik binayı 30 dairenin 15 i benim. adamda bi o yandan bi öbür yandan bakar. her daireden 15m2 çalsam her her katta bir daire daha çıkar az da tavanları yüksek yaparsam üstler deniz görür der ve inşaata başlar 30 daire 40 olur. sistem 20 ister uyanık 15 e anlaşmıştık der ve sistemi kilitler. ben gördüğümü yazdım. sonra ne daireler teslim edilir ne kesilen çekler ödenir. bi düzenleme yani alavere dalavere kürt memed nöbete
ne verirsen elinle o gelir seninle :D
M U R A T
15-02-2019, 10:14
Benimde iki kisiden total 110+ alacagim var. Hic sanmiyorum alabilecegimi :)
benim tüm ödemelerim banka üzerinden sözleşmem elimde kişisel dava açtım toplu suç duyursunda bulunduk siyasilerle temas kuruldu
esenyurt bölgesinde başka inşşat şirketleride var evleri tamamlamayan onlar bizden önce davrandı dava açma konusunda sahipleri şu an içeride
elimden gelenin fazlasını yaptım paramı alacağımı düşünüyorum
ghibli06
15-02-2019, 10:14
bu işlerdekiler hep adamları zaten. onları beslemek için kurulmuş düzen. adam çek kanunu çıkardı. tüm sahtekarlar düze çıktı. her şey ortada aslında. çek ödemeyenin de malı mülkü var. inşaatı yarım bırakıp kaçanın da. aslında para konusundaki çekişmeden bu işler yarım kaldı. adamına derki sistem. al sen burayı dik binayı 30 dairenin 15 i benim. adamda bi o yandan bi öbür yandan bakar. her daireden 15m2 çalsam her her katta bir daire daha çıkar az da tavanları yüksek yaparsam üstler deniz görür der ve inşaata başlar 30 daire 40 olur. sistem 20 ister uyanık 15 e anlaşmıştık der ve sistemi kilitler. ben gördüğümü yazdım. sonra ne daireler teslim edilir ne kesilen çekler ödenir. bi düzenleme yani alavere dalavere kürt memed nöbete
çözüm basit, bir projenin bütün finansmanı garanti altına alınmadan kimseye inşaat ruhsatı vermeyeceksin... ben temeli bir atayım da satılır nasılsa sattıkça devam ederim mantığı ortadan kaldırılmalı...
bir şekilde alacağım süreç işliyor bir taraftanda konuyu aktif tutup insanların bilgilenmesini sağlıyorum
sence alamaz mıyım
Alıp alamayacağını şimdiden bilmek mümkün değil.
Ama alabilmek için elinden geleni yaptığın ve gayretlerin için seni tebrik ederim.
Kişisel tahminim; gayret gösterene Allah yardım eder, ilahi adalet geç de olsa tecelli eder, sen hakkını alırsın diye düşünüyorum.
ghibli06
15-02-2019, 10:35
Alıp alamayacağını şimdiden bilmek mümkün değil.
Ama alabilmek için elinden geleni yaptığın ve gayretlerin için seni tebrik ederim.
Kişisel tahminim; gayret gösterene Allah yardım eder, ilahi adalet geç de olsa tecelli eder, sen hakkını alırsın diye düşünüyorum.
Ahmet abi ülke tamamen yanlış yönlendiriliyor, 10 yıldır herkesin kafasına 'kira neden ödüyorsun, kendi evini alsana??!!??' zihniyeti yerleştirildi... insanlar birikimi olan 50bin lirayı gitti verdi, üzerine de 250.000 tl kredi çekti, gitti betona 300.000 tl yatırdı, önündeki 20 yılı bağladı... peki kimin önünde 20 yıllık garanti var şu anda? belki o kişi kendini eve bağlamasaydı o parayla farklı şeyler yapacaktı... bu ev alma çılgınlığı devletçe pompalandı şimdi herkes bunun ceremesini çekiyor...
Ahmet abi ülke tamamen yanlış yönlendiriliyor, 10 yıldır herkesin kafasına 'kira neden ödüyorsun, kendi evini alsana??!!??' zihniyeti yerleştirildi... insanlar birikimi olan 50bin lirayı gitti verdi, üzerine de 250.000 tl kredi çekti, gitti betona 300.000 tl yatırdı, önündeki 20 yılı bağladı... peki kimin önünde 20 yıllık garanti var şu anda? belki o kişi kendini eve bağlamasaydı o parayla farklı şeyler yapacaktı... bu ev alma çılgınlığı devletçe pompalandı şimdi herkes bunun ceremesini çekiyor...
Bülent'cim yazdıklarının tamamına katılıyorum, çok doğru söylüyorsun.
Benim dediğim daha genel anlamda, güncel durumdan bağımsız, çaba ve sonucun mutlaka birbirine bağlı olduğu ve biz görsek de görmesek de, ilahi adaletin bizim zaman algımızdan farklı olsa da mutlaka gerçekleştiği idi.
ghibli06
15-02-2019, 10:58
Bülent'cim yazdıklarının tamamına katılıyorum, çok doğru söylüyorsun.
Benim dediğim daha genel anlamda, güncel durumdan bağımsız, çaba ve sonucun mutlaka birbirine bağlı olduğu ve biz görsek de görmesek de, ilahi adaletin bizim zaman algımızdan farklı olsa da mutlaka gerçekleştiği idi.
yok yazdıklrını iyi anladım abi, MUrat kardeşimiz de inşallah çabalarının neticelerini alır... ben sadece sektöre bakıyorum zaten sıkıntılı da, 20 yıldır taşeronluk yapan biri olarak ben hiç bir projeden ev almadım almam, hatta kiradayım ev de almam bu saatten sonra...
M U R A T
15-02-2019, 10:58
bende ülke ekonomisinin betona bağlanmasını doğru bulmuyorum fakat bende durum farklı bedelini tamamen ödedim karşılığında evimi istemek en doğal hakkım
Geçen bir sohbette x bir belediye de çalışan mimar bir arkadaşımla konuşuyordum, ya dedim siz hiç iş yapmıyor musunuz ? biz de teklif verelim. (yapı dekorasyon işi yapıyorum)
Dediğini aktarıyorum: Verirsin ama dedi sana kalmaz o iş, niye dedim. Kimin alacağı zaten belli dedi işi, ee dedim. Devam etti,
işi x'e veriyorlar ama dedi "laminatı, boyayı, onu bunu şuradan alacaksın diyorlar, yönlendirdikleri yerler de kendilerinin zaten dedi.
Üstüne sana bu işi verirsek şu kadar komisyon alırız diyorlar dedi, hımm dedim. E daha dur bitmedi dedi, ee dedim.
Mesela dedi sözleşmeye proje süresi boyunca kiralık araç ekleniyor dedi, o araçları ben hiç görmedim mesela dedi, nerede dedim o araçlar ?
eşinin / dostunun kullanımında dedi.
Çürümüşlük her yerde, hak adalet eşitlik diyen kim varsa en büyük haksızlığı eminim ki o yapıyor artık.
Bu yüzden zerre inancım yok bu işlerin böyle olmasında birilerinin parmağının olmadığına.
Şu yazdıklarımı ispat et desen edemem, bana aktaranı tutup getirseler inkar eder, ama bu sistemin böyle işlediğinin gerçekliğini değiştirmiyor.
yazık ülke hepimizin, bu kazık farkında olmadan hepimize giriyor.
benim tüm ödemelerim banka üzerinden sözleşmem elimde kişisel dava açtım toplu suç duyursunda bulunduk siyasilerle temas kuruldu
esenyurt bölgesinde başka inşşat şirketleride var evleri tamamlamayan onlar bizden önce davrandı dava açma konusunda sahipleri şu an içeride
elimden gelenin fazlasını yaptım paramı alacağımı düşünüyorum
benım elımde evrak var hacım :)
ghibli06
15-02-2019, 11:36
bende ülke ekonomisinin betona bağlanmasını doğru bulmuyorum fakat bende durum farklı bedelini tamamen ödedim karşılığında evimi istemek en doğal hakkım
Hocam senin ozelinde dememistim, bu isin iki ayagi var, oyle bir durumdayiz ki alan odeyemiyor, odeyen evi teslim alamiyor...
ghibli06
15-02-2019, 12:24
Geçen bir sohbette x bir belediye de çalışan mimar bir arkadaşımla konuşuyordum, ya dedim siz hiç iş yapmıyor musunuz ? biz de teklif verelim. (yapı dekorasyon işi yapıyorum)
Dediğini aktarıyorum: Verirsin ama dedi sana kalmaz o iş, niye dedim. Kimin alacağı zaten belli dedi işi, ee dedim. Devam etti,
işi x'e veriyorlar ama dedi "laminatı, boyayı, onu bunu şuradan alacaksın diyorlar, yönlendirdikleri yerler de kendilerinin zaten dedi.
Üstüne sana bu işi verirsek şu kadar komisyon alırız diyorlar dedi, hımm dedim. E daha dur bitmedi dedi, ee dedim.
Mesela dedi sözleşmeye proje süresi boyunca kiralık araç ekleniyor dedi, o araçları ben hiç görmedim mesela dedi, nerede dedim o araçlar ?
eşinin / dostunun kullanımında dedi.
Çürümüşlük her yerde, hak adalet eşitlik diyen kim varsa en büyük haksızlığı eminim ki o yapıyor artık.
Bu yüzden zerre inancım yok bu işlerin böyle olmasında birilerinin parmağının olmadığına.
Şu yazdıklarımı ispat et desen edemem, bana aktaranı tutup getirseler inkar eder, ama bu sistemin böyle işlediğinin gerçekliğini değiştirmiyor.
yazık ülke hepimizin, bu kazık farkında olmadan hepimize giriyor.
yazdıklarının hepsi doğru da, bu kısmı ben direk biliyorum...
M U R A T
15-02-2019, 12:32
benım elımde evrak var hacım :)
o zaman kesin dava aç en azından içeriye atarlar :)
yazdıklarının hepsi doğru da, bu kısmı ben direk biliyorum...
Burada çok net bir üçkağıt var, hak edilmeyen bir bedel var. Bunu nasıl kendi içlerinde "helal" ya da "legal" olarak dönüştürüyorlar onu merak ediyorum.
Muhtemelen o araçları da eş dost satın alıp kiraya verip kredisini ödettiriyordur.
konunun özelinde de ben bazı amcalar gibi ilahi adaletin falan yerini bulacağını sanmıyorum. Çalan çaldığıyla kalıyor, sen evine ekmek götürmeyi düşünürken adam senin aylık mutfak masrafını mekanda popi manitalarla eziyor. Adalet gelse ne olur ben aç kaldıktan sonra ?
o yüzden en güzel ticaret para bir yana tapu bir yana. Vereceğin paraya sıfır alma 10 yaşında al evi ama içine gir otur, mal senin olsun.
M U R A T
19-02-2019, 10:27
son gelişmeyi aktarıyorum savcılık cimere başvuranları ifadeye çağırmaya başladı sanırım seçim öncesi bu konuya eğilecekler
İBB onunde konut mağdurlarından ‘ateşli’ eylem - Guncel haberler (https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/ibb-onunde-konut-magdurlarindan-atesli-eylem-3589436/)
GokhanRS
03-03-2019, 22:29
Maket uzerinden satılan evler 7 yıldır bitmiyor - Guncel haberler (https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/istanbulda-maketten-ev-aldilar-simdi-evsiz-kaldilar-3763598/)
M U R A T
04-03-2019, 08:23
evet dün eylem vardı Binali Yıldırım'a konu aktarıldı ayrıca Ekrem İmamoğlu'da konu hakkında bilgi sahibi
TorqueTuning
04-03-2019, 09:24
Herkese iyi haftalar!
Burada çok net bir üçkağıt var, hak edilmeyen bir bedel var. Bunu nasıl kendi içlerinde "helal" ya da "legal" olarak dönüştürüyorlar onu merak ediyorum.
Muhtemelen o araçları da eş dost satın alıp kiraya verip kredisini ödettiriyordur.
konunun özelinde de ben bazı amcalar gibi ilahi adaletin falan yerini bulacağını sanmıyorum. Çalan çaldığıyla kalıyor, sen evine ekmek götürmeyi düşünürken adam senin aylık mutfak masrafını mekanda popi manitalarla eziyor. Adalet gelse ne olur ben aç kaldıktan sonra ?
o yüzden en güzel ticaret para bir yana tapu bir yana. Vereceğin paraya sıfır alma 10 yaşında al evi ama içine gir otur, mal senin olsun.
Fakir sukredecek ki zengin daha zengin olsun...
Yani zengin sukrederse fakir kalmaz aslinda...
Ilahi adalet vs... Bu ogreti yine calan caldigi ile kalsin, gariban umit etsin icini ferahlatsin amaci ile kullaniliyor...
Velhasil zulmeden zulmettigini mumkunse hemen yasasin.
Bana zulmediyorsa adam burada beter olsun... Cennete gitsin sonra valla sorun degil. Ben bu dunyada gormek istiyorum...
Bu durumu dini literaturde 'sen dunyalik' dusunuyorsun diye aciklarlar sorsak...
Yok kardesim... O kadar hosgoruluyum ki, adamin cennetie engel olmasin, bu dunyada ceksin cezasini diyorum... Bundan daha hosgorulu bir bakis olablir mi? Yani bana vaat ettikleri 'bu dunyada cektiklerin oteki dunyana kefaret' olayini mumkunse garibanlar degil, zulmedenler yasasin... hatta daha cok ceksinler daha cok cennete gitsinler.. hep gitsinler, pek gitsinler... dinimiz... amin...
M U R A T
19-04-2019, 10:18
İstanbul seçimleride sonuçlanmasının ardından sayın başkandan görüşme talep edildi başkanda durumumuzdan haberinin olduğunu daha önce beylikdüzünde benzer bir konu yaşandığını ve çözdüğünü bize iletti yani artık güzel şeyler oluyor hayırlı cumalar hayırlı kandiller :)
GokhanRS
19-04-2019, 12:02
İstanbul seçimleride sonuçlanmasının ardından sayın başkandan görüşme talep edildi başkanda durumumuzdan haberinin olduğunu daha önce beylikdüzünde benzer bir konu yaşandığını ve çözdüğünü bize iletti yani artık güzel şeyler oluyor hayırlı cumalar hayırlı kandiller :)
yapışın yakasına Ekrem başkanın. o çözmezse zaten bu işin peşini bırakın derim. ondan başkası uğraşmaz gibi geliyor bana.
GokhanRS
19-04-2019, 12:03
hatta twitterdan sık sık durumunuzu paylaşın ekrem başkanı etiketleyip, bazen reklam için bile öncelik gösterilebiliyor. sosyal medya artık çok güçlü. çözersen sen çözersin filan girin abi damardan.
coolvtec
20-04-2019, 13:59
Hadi hayırlısı. maduriyetinizin en kısa zamanda yaşattığı stresi ile birlikte telafi edilemsi ve sorunluların gerekli cezayı almadı dilerim. Aslında olması gereken bu ama ne acıkı insana hayal gibi geliyor. Dünya böyle bir yer olsa, her suçlu cezasını çekse ne güzel olur.
TorqueTuning
20-04-2019, 14:02
Murat bey mutlu sona bir an evvel ulasmanizi diliyorum. Umarim kansizlar gerekli cezalarini fazlasiyla oder.
geçmiş kandiliniz kutlu olsun
Hayırlı 1 Mayıs'lar.
https://www.youtube.com/watch?v=Dpw4nqGaiQc
Hayırlı cumalar gencolar. unutulanları unutmayalım lütfen
Hayırlı 1 Mayıs'lar.
https://www.youtube.com/watch?v=Dpw4nqGaiQc
inşaat sektörü modern dünyanın ponzisidir
insanların barınmak için kullandıkları yerlere 10-15 yıl bir aylık emeklerinden fazlasını taksit taksit ödemesi akıl alır gibi değil :D
insanların geçmişteki yaşam alışkanlıklarıyla bugünkü bu ev manyaklığını kıyaslayınca çok acayip geliyor
GokhanRS
17-05-2019, 08:27
inşaat sektörü modern dünyanın ponzisidir
insanların barınmak için kullandıkları yerlere 10-15 yıl bir aylık emeklerinden fazlasını taksit taksit ödemesi akıl alır gibi değil :D
insanların geçmişteki yaşam alışkanlıklarıyla bugünkü bu ev manyaklığını kıyaslayınca çok acayip geliyor
aslında ev almak şartlar adil olsa manyaklık değil ama bizde bu işinde b.kunu çıkardılar. hiç kendine ait evi olmayan milyonlarca insanımız var iken, tek başına 2bin dairesi olan adam da var. halbuki adil vergilendirme sistemi olsa, örneğin ilk evini alana %0 vergi, 2nci %20 vergi, 3ncü %50 gibi gitse, hatta 10 ncu evi alan adama %500 vergi yapsalar. hem insanlar birikimlerini betona gömmek yerine gerçek bir ticaret yapmaya yönlenebilir. düşünsene adamın 2bin adet evi var. bu nasıl bir paradır çöp edilen.
aslında ev almak şartlar adil olsa manyaklık değil ama bizde bu işinde b.kunu çıkardılar. hiç kendine ait evi olmayan milyonlarca insanımız var iken, tek başına 2bin dairesi olan adam da var. halbuki adil vergilendirme sistemi olsa, örneğin ilk evini alana %0 vergi, 2nci %20 vergi, 3ncü %50 gibi gitse, hatta 10 ncu evi alan adama %500 vergi yapsalar. hem insanlar birikimlerini betona gömmek yerine gerçek bir ticaret yapmaya yönlenebilir. düşünsene adamın 2bin adet evi var. bu nasıl bir paradır çöp edilen.
bütün dünya genelinde bir konut balonu var
bence 20 yıl sonra sistem ufak ufak değişmeye başladığında "ulan eskiden evler ne para vermiştik ya" diyecekler
çünkü bu işin birde atadan kalma boyutu var
benim ailemin 2 evi var bende alsam ne olacak?
ev balonu mutlaka patlayacak insanlar evlerin bu paralar edecek şeyler olmadığını anlayacak ve bunu ilk yaşayacak ülkelerden biri biziz..
GokhanRS
17-05-2019, 08:36
bütün dünya genelinde bir konut balonu var
bence 20 yıl sonra sistem ufak ufak değişmeye başladığında "ulan eskiden evler ne para vermiştik ya" diyecekler
çünkü bu işin birde atadan kalma boyutu var
benim ailemin 2 evi var bende alsam ne olacak?
ev balonu mutlaka patlayacak insanlar evlerin bu paralar edecek şeyler olmadığını anlayacak ve bunu ilk yaşayacak ülkelerden biri biziz..
bence de patlasın artık. dua etsinler ben ülkenin başında değilim, 2 den fazla evi olan herkesin emlak vergisini 10 katı yapardım.
bence de patlasın artık. dua etsinler ben ülkenin başında değilim, 2 den fazla evi olan herkesin emlak vergisini 10 katı yapardım.
yapamazlar çünkü bu bollaşmanın hepsini betona gömdüler
hükümete kalsa herkes en az 5 ev alsın
üretmeyelim gelişmeyelim eğitimi düzletmeyelim teknoloji ile ilgilenmeyelim ama gidip sürekli cengizin ağaoğlunun evlerini alalım..
ssonra vay efendim dış güçler al sana dış güç
PiscocuK
17-05-2019, 08:55
Yanlış bir düşünce.Direk böyle kestirip atarsanız olmaz.Kendimden örnek vereyim.Yapılan iş karşılığı karşı taraf bir anda battı hemde öyle böyle değil.Alacağımın bir miktarına karşılık X adet bitmemiş daire aldım yetmedi tamamlamak içinde bir sürü parada harcadım.Keşke bu daireler bana hiç gelmeseydi hiç cebimden extra para çıkmasaydı da para olarak bende dursalardı.Batan kısmı alamadığım kısmı saymıyorum bile.Siz şimdi ülkenin başındaki insan olarak ooo bunda X adet ev var çakın derseniz pek haklı bir hareket olmaz.
Ülke iş ev vs yönetirken çok keskin olmamak gerekir bence yoksa yaşı kurusu genci yaşlısı.....
Mesela Erdem K. gibi kira geliri ile geçinen bütün gün laylaylom yatan aylık 50-60K kira yiyenler var bunlara özel yapalım onu.
GokhanRS
17-05-2019, 11:42
Yanlış bir düşünce.Direk böyle kestirip atarsanız olmaz.Kendimden örnek vereyim.Yapılan iş karşılığı karşı taraf bir anda battı hemde öyle böyle değil.Alacağımın bir miktarına karşılık X adet bitmemiş daire aldım yetmedi tamamlamak içinde bir sürü parada harcadım.Keşke bu daireler bana hiç gelmeseydi hiç cebimden extra para çıkmasaydı da para olarak bende dursalardı.Batan kısmı alamadığım kısmı saymıyorum bile.Siz şimdi ülkenin başındaki insan olarak ooo bunda X adet ev var çakın derseniz pek haklı bir hareket olmaz.
Ülke iş ev vs yönetirken çok keskin olmamak gerekir bence yoksa yaşı kurusu genci yaşlısı.....
benim söylediğim konu bireysel. yoksa ticari tarafta mutlaka çözümler bulunur. sonuçta ticaretini yapmak için almışsın içinde oturulmayan ev ise zaten vergi ödemek saçma. ancak keşke yapsalar derim. tabi ki adamın firması v.s satmak için almıştır kiraya vermiyordur v.s onlardan vergi alsın demiyorum. ancak bizim millette piyango çıksa alırım 2 tane apartman ohhh ömür boyu bakarım keyfime mantığı var. ben siyasetçi olmadığımdan keskin konuşurum. siyasetçinin işi orta yolu bulmak. mutlaka çözüm vardır uygulamak isteseler.
Devlet toki üzerinden el koyamazmi bu insaatlara
rehin almka gibi mi?
yoksa müteahhiti rahatlatmak için mi?
gerçi 2side çözüm olacak bir şey değil de
M U R A T
17-05-2019, 13:01
aslında beklentimiz o daha önce benzer uygulamalar yapılmış toki el koyup satılmamış daireleri sattığında inşaatı bitirebiliyor böylece herkes kazanabilir
Devlet mahkeme kararı çıkarıp toki üstüne alırsa çzülür ancak gibi geliyor.
RTE bu işi istese hemen çözer ona ulaşmak lazım.
Ama firma ile RTE kol kola ise bu iş çözülmez
Toki paranın kokusunu alsa çoktan el atardı.
M U R A T
20-06-2019, 13:41
uzun uğraşlarımız ve çabalarımız sonuç vermeye başladı çevre ve şehircilik bakanlığı konuyla ilgilenmeye başladı ve irtibat bürosu kurdu şikayet dosyalarımızda verilmeye başlandı
http://i63.tinypic.com/w15jpy.jpg
İnşallah seçim çalışması modunda değildir de sonuca ulaşır.
M U R A T
20-06-2019, 15:17
İnşallah seçim çalışması modunda değildir de sonuca ulaşır.
bende şüphe ile yaklaştım fakat görüşmeler yapılınca ve söyledikleri çıkınca bu sefer tamam dedim
bende şüphe ile yaklaştım fakat görüşmeler yapılınca ve söyledikleri çıkınca bu sefer tamam dedim
O zaman hayırlısı olsun inşallah diyelim.
kiraccemal
20-06-2019, 16:17
hadi hayırlısı umarım olumlu sonuç alırsınız.
M U R A T
24-06-2019, 09:02
Ekrem Başkan seçildi ve konu ile ilgili sözleri var Her şey çok güzel olacak :)
Bu arada yönetimden konu sonuçlanana kadar sabitlenmesini rica ediyorum çok küçük meblağlı konu bile sabitken üstelik mağduriyet yaratan konu yönetim onaylıydı
Ekrem Başkan seçildi ve konu ile ilgili sözleri var Her şey çok güzel olacak :)
Bu arada yönetimden konu sonuçlanana kadar sabitlenmesini rica ediyorum çok küçük meblağlı konu bile sabitken üstelik mağduriyet yaratan konu yönetim onaylıydı
Sizin ve diğer mağdurlar adını çok sevinirim. Bu tip mağduriyetler adına kanunda değişikler bile yapılmalı bence. Diğer şirketlerinin öz kaynakları ile inşaata başla sonra işler kötü gidince içini boşalt amerikada hayatını yaşa..
Kardeşim çok sevindim, Allah yardımcınız olsun en kısa sürede çözülsün inşallah.
Ekrem başkan ile de toplanıp görüşün bence, yardımı dokunacaktır.
M U R A T
25-06-2019, 13:21
Kardeşim çok sevindim, Allah yardımcınız olsun en kısa sürede çözülsün inşallah.
Ekrem başkan ile de toplanıp görüşün bence, yardımı dokunacaktır.
Artık çözüm aşamasındayız tüm projeyi alıp bitirebileceğini söyleyen firmalarda var
çok teşekkür ederim
emeklerin sonucu alınır inş, çok uzun süreli bi mağduriyet var. temennin buna sebep olanların da cezasını çekmesi.
Onurkk06
04-07-2019, 17:09
Yahu Allah korumuş bizi resmen babama dedim şuradan alalım iyiki yanaşmadı kaç yıldır o kadar para bağlıyorsun elinde hiçbişey yok inşallah Bi an önce hakkınızı alırsınız
Ben 3.etaptan maketten almıştım.Neyseki ite kaka teslim ettiler.4.etap atıl durumda kaldı yazık...
TorqueTuning
13-09-2019, 09:53
Hayırlı cumalar müminler, çalıyorlar ama her cumaya da gidiler nasıl oluyor bu?!
M U R A T
13-09-2019, 13:18
işler güzel beyaz Ferrarim var hayırlı cumalar :)
turbo&quattro
13-09-2019, 16:39
Sortieden hayirli cumalar.
thedevil
15-09-2019, 17:33
Bu Emre yeşil dediğiniz varlık bi pist mist bişey yaptıracaktıda ben tiye almıştım sonra bana bi bitmediniz a.q demişti.
Ulan nasıl biniyorsunuz o arabalara nasıl acımadan eziyorsunuz o paraları milletin hakkını kursağınızdan nasıl geçiriyorsunuz?
Bu inşaat olayının aynısı başıma geldi müteahhiten bir şey alamadık üzerinede bir şey olmadığı için öyle kaldı olay.
Şimdi ben bu Emre Yeşil’e diyorum ki ortalıkta sizin gibi müteahhitlerden ne kadar çok var bi bitmediniz AQ.
Her ihtimale karşı kutsal pazarlar da diyelim mı?
TorqueTuning
16-09-2019, 14:13
Bu tiplerin tek taptığı şey var => soyadı gibi yeşil olan kağıt parçası!
GokhanRS
01-10-2019, 12:35
İnşaat sektorune tamamlama finansman desteği geliyor - Ekonomi haberleri (https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/insaat-sektorune-tamamlama-finansman-destegi-geliyor-5363509/)
:D ferariler satılmasın devlet el atacakmış. hiç gerek yok hayat standartlarından fedakarlık yapmalarına.
Bu arada yazıcaktım unuttum
Bugün toplanan yönetim kurulumuz aşağıdaki kararları almıştır;
1.) Sakarya İli-Arifiye İlçesi Merkez Mah.262 Ada 1 Parselde kayıtlı 30.212 M2 Yüzölçümlü Yurt Binasının Ortadoğu Enerji San.ve Tic.A.Ş.'ye Kdv Hariç 111.000.000 TL (Yüzonbirmilyon Türk Lirası) bedel karşılığında satımına,
Yeşil gayrimenkul bi taşınmazını satıyor Kap'a düştü. Haberin tam metnine oradan ulaşabilirsiniz. Muhtemelen ipotek vs vardır gerçi bi şekilde uçururlar parayı.
M U R A T
03-10-2019, 13:21
Bu arada yazıcaktım unuttum
Yeşil gayrimenkul bi taşınmazını satıyor Kap'a düştü. Haberin tam metnine oradan ulaşabilirsiniz. Muhtemelen ipotek vs vardır gerçi bi şekilde uçururlar parayı.
evet haberim var hatta bu ayın 1 inde çalışmalar başlayacak diye söylentiler çıkmıştı fakat henüz faaliyet yok
evet haberim var hatta bu ayın 1 inde çalışmalar başlayacak diye söylentiler çıkmıştı fakat henüz faaliyet yok
"Biraz" para bulmuşlar galiba
İstanbul’da 594 milyon dolarlık gayrimenkul satışı – Sozcu Gazetesi (https://www.sozcu.com.tr/2019/emlak/istanbulda-594-milyon-dolarlik-gayrimenkul-satisi-5436832/)
Black_Eagle
07-11-2019, 19:54
"Biraz" para bulmuşlar galiba
İstanbul’da 594 milyon dolarlık gayrimenkul satışı – Sozcu Gazetesi (https://www.sozcu.com.tr/2019/emlak/istanbulda-594-milyon-dolarlik-gayrimenkul-satisi-5436832/)
Bir lambo ya da ferrari daha alırlar resmî görüşmeler içinde bi maybach tamamdır. Mağdur parası ödeyeceklerini hiç sanmam
M U R A T
08-11-2019, 07:42
Bir lambo ya da ferrari daha alırlar resmî görüşmeler içinde bi maybach tamamdır. Mağdur parası ödeyeceklerini hiç sanmam
Pana-Selimoğlu Davası Nitelikli Dolandırıcılıktan 13. Ağır Cezada (http://www.fikirtepehaber.com/gundem/pana-selimoglu-davasi-nitelikli-dolandiriciliktan-13-agir-cezada-h4679.html)
bence ödeyecekler
Kandiliniz mübarek olsun.
M U R A T
04-12-2019, 08:30
Grubumuz çalışmalarına devam ediyor ön ödemeli gayrimenkul satışlarında yaşanan sorunların araştırılması ve alınabilecek önlemlerin belirlenmesi için alt komisyonun kurulmasına karar verildi
https://i.hizliresim.com/VQJVjn.jpg
Bu komisyonun kurulması sizin mağduriyetiniz üzerinde bir müspet etki yaratacak mı ?
A.Ş ve LTD şirketlerin en güzel tarafı da battıktan sonra "şirket battı kardeş, senin alacağın şirkette" diyerek ferro lara lambolara tatlı tatlı binmeye devam etmek.
Yine tekrarlayalım, mal bir yana para bir yana sistemi her zaman için en iyi sistemdir. 5 kuruş pahalı olur ama aklın kalmaz.
Yeniden geçmiş olsun.
M U R A T
04-12-2019, 09:01
Bu komisyonun kurulması sizin mağduriyetiniz üzerinde bir müspet etki yaratacak mı ?
A.Ş ve LTD şirketlerin en güzel tarafı da battıktan sonra "şirket battı kardeş, senin alacağın şirkette" diyerek ferro lara lambolara tatlı tatlı binmeye devam etmek.
Yine tekrarlayalım, mal bir yana para bir yana sistemi her zaman için en iyi sistemdir. 5 kuruş pahalı olur ama aklın kalmaz.
Yeniden geçmiş olsun.
bu durumla ilgili emsal karar örneğini dava dosyalarına ekledik kişinin kendi mal varlığına da tedbir koydurabileceğiz
bu durumla ilgili emsal karar örneğini dava dosyalarına ekledik kişinin kendi mal varlığına da tedbir koydurabileceğiz
Emsal kararı gönderebilir misiniz merak ettim, TTK'da tüzel kişiliğe haiz şirketler için kamu alacağı hariç ve (Müdürlerin mal varlıkları da hariç) bireysel takip yapılamayacağı açık.
Sanırım sizin karar şirketi bile isteye zarara uğratan bir duruma dair emsal karar.
M U R A T
04-12-2019, 10:14
Emsal kararı gönderebilir misiniz merak ettim, TTK'da tüzel kişiliğe haiz şirketler için kamu alacağı hariç ve (Müdürlerin mal varlıkları da hariç) bireysel takip yapılamayacağı açık.
Sanırım sizin karar şirketi bile isteye zarara uğratan bir duruma dair emsal karar.
evet yeni bir karar evrak olarak elimde değil fakat grup avukatımızda mevcut ve dava dosyasına eklendi
ayrıca bazı inşaat şirketleri sahipleri tutuklandı ve bazıları da ağır cezada yargılanıyor nette araştırma yaparak görebilirsiniz
evet yeni bir karar evrak olarak elimde değil fakat grup avukatımızda mevcut ve dava dosyasına eklendi
ayrıca bazı inşaat şirketleri sahipleri tutuklandı ve bazıları da ağır cezada yargılanıyor nette araştırma yaparak görebilirsiniz
Amacım konu da durmasıydı bu kararın insanlarda görürdü, neyse ben netten bakayım en iyisi...
ulan burdan yazıcağınıza gidin karşısına adam sanki kaçak göçek adam .Emre adamdır kimseye yanlışı olmaz.
M U R A T
04-12-2019, 14:19
ulan burdan yazıcağınıza gidin karşısına adam sanki kaçak göçek adam .Emre adamdır kimseye yanlışı olmaz.
nerde kendisi ?
benim bir maduriyetim yok ama, yorumunuz bayağı komik. ama ağlanacak halimize gülmek için komik.
Çok dediğin gibiyse madur olana o gidecek millet kapısına dikilecekse kusura bakmada ben öyle adamlığın..
Şaka ise bu mesaj komik değil,
Ti'ye alma ise hiç anlaşılır değil,
Troll ise yorumum yok.......
haklısın pezevnklere de artık beyefendi diyorlar. Saygın işadamı olması çok normal.
Şinasi sen misin?
TolgaEsentepe
04-12-2019, 15:59
forumda ben yapıyorum de şöyle böyle de, insanlar mağdur olsun sonra ben holdingden ayrıldım yapabilecek birşeyim yok..
hmmm anlıyorum :)
Burada sanki anlatırken proje tamamen benim, ben nedersem o olur gibi bir anlatım tarzı var.
Bu konunun başındaki mesajda ise aile şirketi kaç zamandır şantiyeye bile girmedim vs vs demiş.
Bu arada ekran alıntısı yaptığım konuda ben alıyorum yaz çiz boz yazanların kaçı evini aldı kaçı mağdur belli mi acaba.
https://i.hizliresim.com/kMPLZW.jpg (https://hizliresim.com/kMPLZW)
Ekran alıntısı aşağıdaki konudan alınmadır.
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/58023-innovia_techturkey_kampanya-4.html
M U R A T
04-12-2019, 16:43
2012 de parasını ödediğim dairemi yada bugünkü bedelini bana verirse hayır duamı alır
2012 de parasını ödediğim dairemi yada bugünkü bedelini bana verirse hayır duamı alır
son mesajım olsun konuya, ilgili arkadaş alacağını almış yürümüş gitmiş. Hakkınızı aldığınız günü umarım görürüz.
Hayirli cumalar. Yukarida bu kisiyi oven arkadas, Emre beye ulasmak icin iletisim bilgilerini paylasti mi veya ne zaman paylasacak acaba.
M U R A T
13-12-2019, 10:06
Hayirli cumalar. Yukarida bu kisiyi oven arkadas, Emre beye ulasmak icin iletisim bilgilerini paylasti mi veya ne zaman paylasacak acaba.
hayırlı cumalar bana ulan diyen arkadaştan herhangi bir bilgi paylaşımı olmadı
yaşlılık sendromu,silecek mevzusu :)
TorqueTuning
13-12-2019, 11:24
Hayırlı cumalar!
cumanız mübarek olsun bakara makara lazım mı?
Hayırlı cumalar günceli.
https://www.youtube.com/watch?v=o7yEFeRYcEE
34btr1907
25-04-2020, 19:06
yanlısı olmaz ? varmı teli bız ulasamıyoruz madamlara pardon adamlara
yanlısı olmaz ? varmı teli bız ulasamıyoruz madamlara pardon adamlara
118 80 eskort hatlarına ordan ulaşabilirsin..
34btr1907
26-04-2020, 05:57
anladım,sektör değiştirdiler demek.
2 aydır mesaj atılmamış konuya.
Aramızda olan ve olamayan tüm babaların ve malesef "babalara gelenlerin" babalar günü kutlu olsun......
24 Temmuz Ayasofya ile beraber hayırlı cumalar olsun.
Belki bugün oraya gidebilir.
24 Temmuz Ayasofya ile beraber hayırlı cumalar olsun.
Belki bugün oraya gidebilir.
Jet Fadıl ile birlikte saf tutarlar artık..
SOMEONESPECIAL
15-09-2020, 13:37
Vay anasını satim. Neler neler olmuş.
Ben buradan bazı şeyleri 10 sene önce yazarken milletle papaz oluyordum, çıban başı oluyordum.
10 sene sonra bazı gerçeklerin ortaya çıkması ve forumda korkmadan konuşulması güzel tabi.
Tüm mağdurlara geçmiş olsun bir an önce zararları karşılanır temennisiyle.
Bunların borsadaki yesil hissesiyle bir bağlantıları var mı?
Borsada da ayrı dümen dönmüş, yüzde 3603 bedelli sermaye arttırımı. Küçük yatırımcıyı soyma operasyonu.
Bu paralar yanınıza kalmaz.
Yeşil Yatırım Holding'den rekor sermaye artırım kararı haberi - BorsaGundem.com (https://www.borsagundem.com/haber/yesil-yatirim-holdingden-rekor-sermaye-artirim-karari/1541334)
34btr1907
18-06-2021, 20:20
bunlar devletle ortak yapıyor soygunu ,kalkıp hukumet tarafından bır acıklama geliyor,bılmem ne bankamız kredı verıyor yesıl ınsaat projeleri tamamlıcak,hop kagıtlar yukarı,topla topla sonra güm,neden el koymuyor emlak konut yarım kalan projelere ? neden kendı yapıp satmıyor ? asrın en buyuk resmi organize soygun çetesi bunlar.
wowwo rezaleti - #125505003 - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/entry/125505003)
wowwo'da yeşil inşaat /yeşil holding her neyse firması değil miydi?
onursumer
08-07-2021, 23:53
wowwo rezaleti - #125505003 - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/entry/125505003)
oha olaya bak
ghibli06
09-07-2021, 03:28
Adamın yeri yurdu belli, gidin görüşün! ... diyenler nerde?
Of büyük kazık yemiş eleman yazık olmuş. Araba gitti kasko parasını ödedin ama elde var sıfır.
Taksitleri ödemese bu sefer icra ya verilir bu adam.
Kasko şirketiyle yaşadığın sorun beni neden bağlasın kardeşim. İyi bir avukat bunlardan araba parasını alır üstüne güzel de bir vekalet ücreti alır.
YUHH yanııı
Of büyük kazık yemiş eleman yazık olmuş. Araba gitti kasko parasını ödedin ama elde var sıfır.
Kasko şirketiyle yaşadığın sorun beni neden bağlasın kardeşim. İyi bir avukat bunlardan araba parasını alır üstüne güzel de bir vekalet ücreti alır.
12k TL'de otopark parası ödemiş demir yığınını almak için galiba araç sahibi...............
tokatçılıkta son nokta gerçekten hala gelip savunanlar vardı bir de burada da utanmadan. tokatçı yüceltmeyi seven milletiz gerçi şaşırmadım.
Kasko ödeme dekontu da aracın içinde yanmış maalesef. Her halükarda müşteri bilgisi olmadan kaskoyu iptal etmeleri sıkıntı yaratacaktır. Lakin araç sahibinin mağduriyeti karşılanır mı, orası belirsiz.
Gördüğüm kadarıyla arkadaşın eli evrak açısından dolu, tek tek evrakları kontrol etmedim ama bu arkadaş nakit parayı kaskoyu yapın diye vermiş. Adamlar da kaskoyu yapmış ve parayı taksitle ödemişler. Sonra karşı firma (sigorta firması) iptal etmiş o kısmı anlamadım, benim (araç sahibinin) rızası olmadan böyle bir iptal nasıl gerçekleşir. her türlü üzücü durum, belki adamın bir daha araç alacak imkanı yok, ne biçim mağdur oldu belli değil.
kasko poliçeleriniz e devlet üzerinden sorgulanabiliyor arada bakmakta fayda var. Cook garip bi olay fakat elden alınan parayı tahsilat makbuzu vs verildiyse karşı taraftata vardır. onlarda bunu kanıtlamakla mükellef değil mi ? bi garip işler.. :(
Bu devirde nakit ödeme çok yanlış bence.
Banka havalesi veya kredi kartı olmalı.
muratburunce
09-07-2021, 11:55
olaya bak cinnet sebebi
sonra insanlara diyorlarki stresten sinirden uzak durun bunlar hastalık sebebi
2 tarafı da dinlemek lazım derim ama şunun makul bir açıklaması nasıl olur hayal edemiyorum.
Olay okuduğumuz gibi ise, kasıtlı yapıldıysa, düzeltmesi firma tarafından yapılmayacaksa bildiğin dolandırıcılık, allahsızlık bu ya..
mert_can 41
09-07-2021, 13:20
wowwo her araca ödemesi bitene kadar kendi bünyesinde kasko yapıyor sen kasko yapsan bile tutarı senetlere ekletiyor büyük ihtimal aracın başına bir şey gelirse parayı önce wowwo alabilmek için yapıyor sözleşmedede bu şekilde diye biliyorum yani araç sahibinin insiyatifinde değil kasko. Burda tutarı adamdan tahsil edip iptal etmişler. Trafik sigortasının bir tek alıcı tarafından yapıldığını biliyorum.
arac krediyle alınırsa zaten daimi mürtein olur. Pert durumunda firma alır parayı
Hayırlı pazarlar
Wowwo bunlarindi değil mi
Elektrikli araba getirmişler
Wowwo'dan Leap Motor T03 400 Basic 0KM 2021 Model (https://wowwo.com/leap-motor-t03-400-0-km-2021-model/6823874?fbclid=PAAaa3In8J_VVA8--uxQo_NFN3WtciNE-b6oEuReaSxoBCoHmLwYVDE9NAreM)
Hayırlı cumalar olacaktı :D
Hayırlı cumalar olacaktı :D
Hem cuma hem 1 Nisan :P
sekizsilindir
01-07-2022, 20:33
zilhicce 1 kutlu olsun :goz:
Hayırlı salilar wowwo da batti diyola
Bunların batmayan iş kolu var mı ?
Bunların batmayan iş kolu var mı ?
Yeşil kundura halen devam ediyor bildiğim kadarıyla, bi de halen zenginler :D
Yeşil kundura halen devam ediyor bildiğim kadarıyla, bi de halen zenginler :D
Devam ediyor ama kimse parasini alamadi. Hotic, inci, tanca, Yesil hepsi beraber sektorun icinden gecti :D
Cümleten hayırlı cumalar
Var mı bir gelişme?
8.000rpm
28-10-2022, 09:23
zenginler asla batmaz
sadece şekil değiştirirler :):):):)
Mutlu Değerli
30-10-2022, 00:45
Abi tayyar i satarsan Bi haber ver :))
Mutlu Değerli
30-10-2022, 00:46
Cümleten hayırlı cumalar
Var mı bir gelişme?
Abi tayyar ı satarsan Bi haber ver :))
Aynı projemi bilmiyorum ama yeşil inşaat innovia4 projesinin inşaat ruhsatının yenilendiğine dair KAP attı bugün.
https://www.hizliresim.com/8j3tpph
Aynı projemi bilmiyorum ama yeşil inşaat innovia4 projesinin inşaat ruhsatının yenilendiğine dair KAP attı bugün.
https://www.hizliresim.com/8j3tpph
KAP (https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1095006)
Hayırlı cumalar o zaman :)
Hayırlı cumalar.............
Hayırlı cumalar.............
Ödrösönö tölöfönönö vör olüüüüümmmmmmmmm... Ha yok o makat konusundaydı :P :D
GokhanRS
24-03-2023, 08:48
bu konuyu gördükçe "pilavlı, takke, tespih" etiketleri aklıma gelip güldürüyor :D
Merry christmas, mutlu yıllar, hayırlı cumalar.............
mehmetRS
12-01-2024, 23:13
bu konuyu gördükçe "pilavlı, takke, tespih" etiketleri aklıma gelip güldürüyor :D
böyle konularda en fenaları etiket oluyor zaten.. bir atmasyon hikaye vardı, teyze'den typer mıydı başka birşey miydi yine birileri birilerini kandırıyordu da tam hatırlamıyorum.. fabrikatör etiketini görüp nefesim kesilmişti gülmekten. Bi de bir cimere ispiyonlama meselesi vardı, ondaki etiketler de bomba idi.
https://x.com/PiyasaTurkiye/status/1887192750875156832?t=lAkGhoznjVIKbHc1JQv16w&s=19
konkordato ilan etmiş şirket. borsadaki hisselerini güzel pazarlamışlar.
konkordato ilan etmiş şirket. borsadaki hisselerini güzel pazarlamışlar.
Dün ben ne paylaşmışım :)
Dün ben ne paylaşmışım :)
şirketinde yada kurumunda x e giremeyen kullanıcılar merak ederse diye yazdım :D
Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2023-model-mercedes-benz-s580-maybach-cift-renk-1236293563/detay)
galeri ve ilan sahibi ismi benzerlik olamaz dimi :)
Bildikleri sektör Wowwo'dan dolayı, muhtemelen kendisine sorsan şirketle yollarımı yıllar önce ayırdım konudan haberim bile yok der çıkar işin içinden,
Yeri gelmişken Hayırlı cumalar...
Bu konu ile birlikte yeni birşey daha öğrendik.
Hakkımızın daha çabuk ödenmesi için iflas istemli dava açacaktık galiba böyle bir olaya maruz kalırsak.
Tam olarak açılması gereken davanın adı neydi? Eski mesajlara şöyle bir baktım ama göremedim.
Bu konu ile birlikte yeni birşey daha öğrendik.
Hakkımızın daha çabuk ödenmesi için iflas istemli dava açacaktık galiba böyle bir olaya maruz kalırsak.
Tam olarak açılması gereken davanın adı neydi? Eski mesajlara şöyle bir baktım ama göremedim.
Ne yapmak istediklerine bagli. Yani o parayi neye istinaden mesela ödediklerini bilmiyoruz fakat soyle soyleyeyim batışları büyük ihtimal zaten planli programlidir. Yani iki ihtimale de hazirliklilardir, bu bağlamda kendilerini illa tanidik bir firmaya ultra yüklü borçlandırıp icraya verdirtmislerdir ve sıra cetvelinde ilk siraya tanidiklarini bir şekilde koymuşlardir. İflasa gitse belki hic birsey alamazdiniz, daha kotuye gitme ihtimali cok yuksek. Bu sefer işte bizim basimiza geldigi gibi, sira cetveline itiraz ediyorsun ona da red geliyor.. avucumuzu yaladık.
Şu sistemde biri size paranizi vermek istemiyorsa ve buna hazirlikliysa kimse alamaz (hukuki olarak).
Ne yapmak istediklerine bagli. Yani o parayi neye istinaden mesela ödediklerini bilmiyoruz fakat soyle soyleyeyim batışları büyük ihtimal zaten planli programlidir. Yani iki ihtimale de hazirliklilardir, bu bağlamda kendilerini illa tanidik bir firmaya ultra yüklü borçlandırıp icraya verdirtmislerdir ve sıra cetvelinde ilk siraya tanidiklarini bir şekilde koymuşlardir. İflasa gitse belki hic birsey alamazdiniz, daha kotuye gitme ihtimali cok yuksek. Bu sefer işte bizim basimiza geldigi gibi, sira cetveline itiraz ediyorsun ona da red geliyor.. avucumuzu yaladık.
Şu sistemde biri size paranizi vermek istemiyorsa ve buna hazirlikliysa kimse alamaz (hukuki olarak).
Valla birisi normal dava açmıştı, birşey elde edemeyince bu şekilde dava açıp almıştı parasını galiba.
Konu sahibi M U R A T mıydı acaba? Şimdi 20 sayfa mesaj okumayalım boşu boşuna.