TechTurkey >
Diğer >
Videolar > Polo 6R'a EBC Disk ve Yellowstuff Balata Taktık / Corsa 1.7 ye K03 Turbo takacağız mı
Orijinalini görmek için tıklayınız : Polo 6R'a EBC Disk ve Yellowstuff Balata Taktık / Corsa 1.7 ye K03 Turbo takacağız mı
Herkese Merhaba ,
bu videoda arkadaşım Galipe ait olan polo 6R'a EBC Disk ve Balata montajladık
Vlog tadında olduğu için alışık olduğunuz kaliteden biraz ödünç verdim , umarım yinede hoşunuza gider ,
video ve konsept hakkında yorumlarınızı merak ediyorum
https://www.youtube.com/watch?v=eyiUJSzuYjg
Aramızda EBC ürünü kullanan varsa sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum
Teşekkürler
slowmotion
05-12-2018, 20:21
Merhaba, videonuz samimi ve güzel olmuş tebrikler. Ebs disk balata maliyeti nedir? Nereden temin edebiliriz?
-Murat Özcan-
06-12-2018, 11:08
Güzel olmuş.
Emeğinize sağlık..
individual
06-12-2018, 11:09
video güzel olmuş ama biraz ışık lazım sanırım.çok karanlık geldi bana.
video güzel olmuş ama biraz ışık lazım sanırım.çok karanlık geldi bana.
Teşekkür ederim , sanayi ortamı ne yazıki biraz kaos :)
Seri çekim için Osmo yu kullanıyorum karanlık ve az ışığın olduğu yerdeki çekim performansı ve kalitesi düşük :D
Merhaba, videonuz samimi ve güzel olmuş tebrikler. Ebs disk balata maliyeti nedir? Nereden temin edebiliriz?
Çok Teşekkür ederim , Galip almıştı nerde aldı malesef bilgim yok , Maslak sanayide bir dükkandı ama yanlış hatırlamıyorsam
individual
06-12-2018, 11:52
Teşekkür ederim , sanayi ortamı ne yazıki biraz kaos :)
Seri çekim için Osmo yu kullanıyorum karanlık ve az ışığın olduğu yerdeki çekim performansı ve kalitesi düşük :D
Şu lume cube'ler var.Aslında onlardan bakabilirsin bağlantı aparatları var.
Düşünürsen yardımcı olurum (lume cube) için yazdım.
Şu lume cube'ler var.Aslında onlardan bakabilirsin bağlantı aparatları var.
Düşünürsen yardımcı olurum (lume cube) için yazdım.
Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 500 tl di , biraz pahalı ama güzel bir ışık kaynağı birde baya ufak :D
Güzel olmuş.
Emeğinize sağlık..
Teşekkür ederim :D
kankaytsn
06-12-2018, 18:41
Videolarda fiyatlardan da bahsederseniz guzel olur
Video shbet tadında olmus ama en onemlı bılgıyı vermeyı unutmussunuz.
Dısk ve balata rodajı. Hele yellow stuff,asırı dıkkat ısteyen bır rodaj proseduru var ve sabırlı olmak gerekıyor.
Elinize sağlık video güzel olmuş
Türkçe yazım kuralları vs ne okul hayatımda ne sonrasında hayatımın büyük bir bölümünü kapsamadı.ama görüyorum ki benden kötüleride var.
Turbo takacağız mı ? düşük olmuş
Turbo takacak mıyız? doğrusu.
Türkçe yazım kuralları vs ne okul hayatımda ne sonrasında hayatımın büyük bir bölümünü kapsamadı.ama görüyorum ki benden kötüleride var.
Turbo takacağız mı ? düşük olmuş
Turbo takacak mıyız? doğrusu.
Haklısınız edit yapamıyorum ne yazıki düzeltmek için ama :D