PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Benzetme Timi Yeni Mazda 3 2019

_opeth
06-12-2018, 11:44
https://www.youtube.com/watch?v=WinT-_cxb3I

Benzetmek için abartan arkadaşlara biraz gönderme olsun biraz da tebessüm yaratalım diye bir video oluşturduk. Yoksa Mazda 3'ü kötülediğimiz yok.
İyi seyirler.

denizhandinc
06-12-2018, 12:36
şu tasarımı VW yapsa peynir ekmek gibi satar. Mazda ismini duyunca bizim millete inme iniyor yoksa müthis arac

_opeth
06-12-2018, 12:37
valla vergi sistemimiz sağolsun yenisini pek göremeyeceğiz gibi gözüküyor.

Ome_RS
06-12-2018, 14:13
Yenilenme ile birlikte muthis bir tasarıma sahip oldu. Ulkemizde pek tutmuyor olsa da sınıfındaki bir cok rakibini bozar.
japon grubundan tasarım anlamında kendini gelistiren tek marka oldu mazda.

Mutu
06-12-2018, 17:49
Benzetme timi derken bizim forumun hastalığından bahsetmiş sanırım güzel fikir. :)

4 tekeri var abi çalıntı fikir. :D

GuNeS
06-12-2018, 18:29
Mazdanın son tasarımları muhteşem özellikle cx3 çok hoşuma gidiyor.

_opeth
06-12-2018, 22:24
Benzetme timi derken bizim forumun hastalığından bahsetmiş sanırım güzel fikir. :)

4 tekeri var abi çalıntı fikir. :D

ehehe sadece öyle değil kendim de benzetme olayları oluyor da fazla dile getirmiyorum. İşi biraz abartıp tekdüzelikten kurtarmak amacım. Açıkçası böyle bir konsept denedim tutar mı diye :)

westalim
07-12-2018, 01:00
bence fikir iyi.fakat bir videoda bir kaç araç üzeinden daha tasarım dili açısından eleştirel olarak belki bi arkadaş arası sohbet gibi bir dil dahi olabilir ne kadar çok farklı benzetme o kadar çok kitleye ''aynen bende öyle düşünüyorum'' veya tersi şekilde gelişebilir. hem video akıcılığı etkilenir tutarsa o sekilde tutabilir düşüncesindeyim şu haliyle vasat kalmış. yinede elinize sağlık

FaBeRgE
07-12-2018, 01:05
tasarımcı hala Hasip Girgin mi ?

Ayrıca orta konsol da a3 gibi diyeceksiniz diye bekledim :)

_opeth
07-12-2018, 07:43
bence fikir iyi.fakat bir videoda bir kaç araç üzeinden daha tasarım dili açısından eleştirel olarak belki bi arkadaş arası sohbet gibi bir dil dahi olabilir ne kadar çok farklı benzetme o kadar çok kitleye ''aynen bende öyle düşünüyorum'' veya tersi şekilde gelişebilir. hem video akıcılığı etkilenir tutarsa o sekilde tutabilir düşüncesindeyim şu haliyle vasat kalmış. yinede elinize sağlık

eyvallah yenisini yaparken scriptte geliştirme yapmaya çalışayım.

tasarımcı hala Hasip Girgin mi ?

Ayrıca orta konsol da a3 gibi diyeceksiniz diye bekledim :)

iç konsolu benzetmeyi pek becerememişimdir :D