Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İç döşeme renk değiştirme

enes_srb
11-12-2018, 12:30
Aracımın şuan iç rengi bej , ben kırmızıya çevirmek istiyorum . İnstagramdan bi sayfadan fiyat aldım 3000 liraya yakın birşey söylediler bana biraz ucuz gibi geldi ve torpido kısmı vs boyanıcakmış .Acaba bu tarz bi işlem yaptırmak ne kadar sağlıklı olur ? önceden yaptıran illa ki vardır diye düşündüm forumda , o yüzden fikrinizi almak istedim . Aracım 2014 model 3 kasa .

EOZDAG
11-12-2018, 12:46
Hocam konsol boyatma değilde, iç trimlerde kol dayama, koltuklar, kapı kolları, teyp kontrolleri vs. gibi yerleri boyanmış bir arabayla uzun yol yaptım yazın, bende bilmiyordum boyandığını. Ankara'ya vardığımda bir baktım, koltuğun bej rengi gömleğe geçmiş sırtım terlediği için. Bunun dışında yine aynı araçtan ömrünün az olduğunu biliyorum. Tabi kullanılan malzemenin kalitesine göre falan değişiyordur onu bilmiyorum. Benim kullandığım araçta işçilik çok düzgündü anlaşılmıyordu fakat malzeme uyduruktu muhtemelen.

dkaya87
11-12-2018, 13:52
maxivax ile görüşebilirsiniz, işlerinde oldukça iyiler

MAXİWAX CARCARE 🇹🇷 (@maxiwax.carcare) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/maxiwax.carcare/)

enes_srb
11-12-2018, 14:32
Hocam konsol boyatma değilde, iç trimlerde kol dayama, koltuklar, kapı kolları, teyp kontrolleri vs. gibi yerleri boyanmış bir arabayla uzun yol yaptım yazın, bende bilmiyordum boyandığını. Ankara'ya vardığımda bir baktım, koltuğun bej rengi gömleğe geçmiş sırtım terlediği için. Bunun dışında yine aynı araçtan ömrünün az olduğunu biliyorum. Tabi kullanılan malzemenin kalitesine göre falan değişiyordur onu bilmiyorum. Benim kullandığım araçta işçilik çok düzgündü anlaşılmıyordu fakat malzeme uyduruktu muhtemelen.

Koltuklarin derisi degisicekmis sadece diger kisimlar boyanicak acaba onlarda bi sorun gordunuz mu ?

EOZDAG
11-12-2018, 14:47
Koltuklarin derisi degisicekmis sadece diger kisimlar boyanicak acaba onlarda bi sorun gordunuz mu ?

Özellikle çok el değen parçalarda boya 4-5 ay dayandı sonra boya atmaya başladı. Yani konsolda ne olur bilmiyorum ama özellikle kapı kolları ve teyibin ses tuşu vs. çok çabuk eski haline geldi.