PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : hangi HD receiver?

punto_multijet
03-01-2009, 12:08
arkadaslar HD receiver alıcam fakat piyasadaki ceşitler ve aralarındaki fiyat ucurumları nedeniyle oldukca kararsızım bunun uzerine HD konusundaki bilgisizlik eklenince içinden cıkamadım. Kullanıgınız tavsiye etceğiniz veya sunlara mutlaka dikkat et diceğiniz marka/modeller nelerdir? kullandıgım tv Samsung 6 SERİSİ LE40A656A1F Full Hd Ready. bununla uyumlu bol hd kanal izliyiyecebilecegim hangi uydu alıcıları mevcuttur? mesela hdsmart nasıl bir secenektir? kampanyada 199ytl

Serencebey
03-01-2009, 12:13
DSmart almada ne yaparsan yap dıorum baskada bısı demıorum :)

punto_multijet
03-01-2009, 12:17
:D baya net bir cvp olmus? nedenini ogrenebilir miyim? hdsmartla mı ilgili yoksa direk dsmartın kendisiyle mi ilgili?

Brs_eg
03-01-2009, 13:46
Samsung 6 serisi üst seri oldugu için tw konusunda problemin olmaz die dusunuyorm..Sunny ve goldmastarin dsmart dişinda hd receiverlari var piyasda farkli markalarda wardir tabi bunlari aldigndada trde yayin yapan hd kanallari izleyebilceksin kaçtane var bilemiorm :).hd digiturkte 3-4 tane wardi sanirim.eger uydunu yurt dişina ayarlarsan hd kanal gorebilirsin ama bunlardada şifre problemi var.

brv
03-01-2009, 14:13
hdsmart kullanıyoruz...kampanya vardı aldığımızda bilmem kaç ay ücretsiz hd kanallar açıktı....hd tvde gerçekten çok farkediyor kalite...özellikle maç izlerken şampiyonlar ligi falan çok fark ediyor...bizim kampanyamız bitti aylık 19 lira istiyolar hd kanallar için...4-5 kanal için o parayı vermeye deymediği için hd kanallar artık kapalı,izlemiyoruz...

en büyük salaklıkları hdsmart satıp içinden hdmı kablo çıkmayı hd bağladık deyip evden gitmeleri...ben istanbuldayken bursada hd izliyoruz izlemişler bizimkiler saf saf ne zaman hdmi kablo taktım o zaman gerçek full hd izlemeye başladılar :D

ayrıca d-smarta veya hd-smarta niye bu kadar karşısınız anlamadam...ya ben şanslı bir müşteriyim hiç sıkıntı yaşamadıam yada sizler çok şanssızsınız...

punto_multijet
03-01-2009, 23:43
peki bu şifre olayını asmada bir yontem yok mu?

dogan
04-01-2009, 02:40
dreambox lar var kardeşim hd olanıda var bi arkadaşım var bu işle uğraşıyor istersen özelden bi mesaj gönder bana telefonunu vereyim sana yardımcı olsun.

dogan
04-01-2009, 02:41
şifre olayında dreamboxlar ile de.. smart ve dişitürk ü hallediyorlar

deathofacar
04-01-2009, 11:44
dreambox nedir??

Onuralp
04-01-2009, 11:50
dreambox nedir??

Sen nerdesin abi yuw? :D

punto_multijet
04-01-2009, 17:38
dreambox lar var kardeşim hd olanıda var bi arkadaşım var bu işle uğraşıyor istersen özelden bi mesaj gönder bana telefonunu vereyim sana yardımcı olsun.

öm attım...

FaBeRgE
04-01-2009, 18:44
http://www.hepsiburada.com/dreambox-800-hd-pvr-dijital-uydu-alicisi/productDetails.aspx?categoryid=155057&productid=evdreambox800

Bu receiver ile izleyemeyiycen kanal yok yapacağın tek şey paylaşım yapan bir servere uydu alıcısını internet üzerinden bağlamak :)