Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nostalji | Tofaþ Doðan S | POV Drive

egemenerenk
17-12-2018, 20:20
Herkese selamlar :)

Bu hafta Doğan S ile kısa bir video çektim, Önceki konumda dediğim POV açısını denedim kısa Nostalji tadında bir video hazırladım.

Video ile ilgili olumlu olumsuz görüşlerinizi bekliyorum, bunlar gelişmem için değerli, şimdiden teşekkürler, iyi seyirler :)

YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=0VXbEEK3fGw&lc=z23nvljblsjvxbexr04t1aokglm00shwympxa5dqdn2bbk0 h00410)

kunteper
23-12-2018, 13:07
Guzel olmus videonun basi ben begendim :)

Yalnız POV kısmında cok karanlıga kalmissiniz, goruntu kalitesi cok dusmus. Bir de baslangıctaki yerlerde mekan secimi daha iyi olabilir bence. Arastirip, manzarali vs yollar bakının derim, elinize saglık

egemenerenk
25-12-2018, 18:20
Guzel olmus videonun basi ben begendim :)

Yalnız POV kısmında cok karanlıga kalmissiniz, goruntu kalitesi cok dusmus. Bir de baslangıctaki yerlerde mekan secimi daha iyi olabilir bence. Arastirip, manzarali vs yollar bakının derim, elinize saglık

çok teşekkürler :) çalıştığım için geçe aldı video pov kısmında iyice karardı dediğiniz gibi, deneme videosu olarak çektim ilk defa, daha iyi araçlar ile daha güzel POV lar gelecek yakın zamanda,

mekan aramalarımda devam etmekte sizlerin yorumları ile zamanla gelişeceğim, çok teşekürler tekrardan :)