Orijinalini görmek için tıklayınız : TPR FK2 TypeR
Herkese merhaba ,
uzun arayışlar sonucu hem kafama hem bütçeme uygun bir fk2 alabildim.
Aracı almamda bana yardımcı olan Mertcan Özmen'e burdan teşekkürlerimi sunuyorum.
araç 27bin km de hatasız boyasız.
Forge intercooler
Forge Dumpvalve
Forge slikon hortumlar
iskender Downpipe ve warex
Aem Methanol kit
Yazılım
Hr yay ve 25mm spacer gibi ekstraları mevcut. havalar bozuk olduğu için garajdan pek çıkarıp fotoğraf çekemedim.şimdilik ilk fotoğrafını atıyım.Bu arada tüm görüş ve önerilerinize açığım.
https://i.hizliresim.com/pb9E80.jpg (https://hizliresim.com/pb9E80)
Güle güle kazasız belasız kullanman dileği ile Volkan
yüz yüze tanışamadık ama insallah sapanca ya gelırsem ugrayacagım
detaylı resim isteriz :) kazasız belasız kullanın maşallah çok temiz görünüyor
PiscocuK
21-12-2018, 13:21
Maşallah kazasız belasız sürüşler
Tam ön yada arkadan resim varmı 25mm spacer nasıl duruyor merak ettim
Rabbim kazasiz belasiz keyifli gunlerde kullanmayi nasip etsin babaminoglu
Maşallah kankacım Plakaları ne zaman yapıyoruz :D
atilla54
21-12-2018, 15:10
Maşallah kardesimin arabasina seviyoruz boyasiz hatasiz typerlari :))
Maşallah kardesimin arabasina seviyoruz boyasiz hatasiz typerlari :))
adama hediye app yapın :D
rahmitanir
21-12-2018, 15:46
Spacer bir arabayı ancak bu kadar değiştirebilir.
Çok güzel araba, eklentileri de çok kararında duruyor.
Güle güle kullanın.
Çok güzel. Keyifli günlerde kullan daha çok fotoğraf isteriz :)
1502salih
21-12-2018, 17:36
maşallah kazasız belasız kullanın , kısmetse 2 sene sonra bende düşünüyorum :) :)
Maşallah kazasız belasız sürüşler
Tam ön yada arkadan resim varmı 25mm spacer nasıl duruyor merak ettim
https://i.hizliresim.com/16r72G.jpg
FG Spacer Furkan a yaptırmıstık spacer ları :)
https://i.hizliresim.com/LlEGYz.jpg
https://i.hizliresim.com/gryb4Q.jpg
https://i.hizliresim.com/dv0MWQ.jpg
Bunlarda benden gelsin :)
redbull35
22-12-2018, 12:41
Hayırlısı olsun kazasız belasız
iyi ve güzel dilekleriniz için herkese teşekkür ederim.
Güle güle kazasız belasız kullanman dileği ile Volkan
yüz yüze tanışamadık ama insallah sapanca ya gelırsem ugrayacagım
kesinlikle bekliyorum abi.
Maşallah kankacım Plakaları ne zaman yapıyoruz :D
yap plakaları kanka :)
.::EmrE::.
24-12-2018, 10:23
Hayirli ugurlu olsun, aileye hosgeldiniz :)) kazasi belasi insallah. Spacerler ile muhtesem olmus,ancak spacer ile surttugu soyleniyor yabanci TypeR forumda, 10mm falan kullaniyorlar bu yuzden sizde bir sorun var mi yoksa camurluklari mi acmislar?
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın :)
cabriolet
24-12-2018, 10:38
Hayirli ugurlu olsun, aileye hosgeldiniz :)) kazasi belasi insallah. Spacerler ile muhtesem olmus,ancak spacer ile surttugu soyleniyor yabanci TypeR forumda, 10mm falan kullaniyorlar bu yuzden sizde bir sorun var mi yoksa camurluklari mi acmislar?
continental lastikler ile sürtmüyor ama cup2 falan olursa lastikler sürtüyo çok az 25mm spacer ile :)
dragstar
24-12-2018, 12:42
arkadaşların dediği gibi spacer güzel olur, hayırlı olsun
24-12-2018, 12:46
continental lastikler ile sürtmüyor ama cup2 falan olursa lastikler sürtüyo çok az 25mm spacer ile :)
O zaman 10-15 mm taksak sürtmez herhalde :) Bir de OEM yay var bende, denemeye değer :)
Gözlerim açıldı, kendime geldim resmen :)
özellikle #14 posttaki fotoğraflar !
Maşallah, Allah kaza bela vermesin.
stock jantlarla benım custom on 20 arkalar 30mm olarak vardı cok dolu duruyodu,sen nıye satıyosun aracı memnun kalmadınmı ?
24-12-2018, 17:56
stock jantlarla benım custom on 20 arkalar 30mm olarak vardı cok dolu duruyodu,sen nıye satıyosun aracı memnun kalmadınmı ?
Biraz maddi olarak sıkıntıdayım, satmak da istemiyorum, ancak satmam da gerekiyor, tam olarak ne yapacağımı bilmediğim için ilana koyayım giderse gider , gitmezse bir çaresine bakarız modundayım. Memnun kalmama durumu yok yani, kullandığım en güzel araçlardan biri. Her an kaldırabilirim ilanı.
20-30'da sürtme var mıydı?
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
yap plakaları kanka :)
Sabah whatsapp yazıyorum :D
AnilDicle
25-12-2018, 23:15
Bu spacer lar ne kadar güvenilir. Herhangi bi tehlikesi varmıdır ?
Aracın maşallahı var nazar değmesin.. Bende 2 cm üzeri spacer yatırmak istiyordum (2.5cmlik) fg spacer ilede konuştum fakat kararsız kaldım çünkü 2 cm üzerinde uzun bijon sistemi olmuyor. Spacer ı kampanaya vidalayıp jantı da spacer a vidalanacak şekilde bir sistemle spacer takılıyor bu ne kadar güvenli sizce? Çok kararsız kaldım. Çoğu araç kullanıyor bu şekilde ama tüm yük spacer a binmiş olmuyor mu?
Erdem K.
26-12-2018, 13:30
güzel araç, keyifli sürüşler ...
Biraz maddi olarak sıkıntıdayım, satmak da istemiyorum, ancak satmam da gerekiyor, tam olarak ne yapacağımı bilmediğim için ilana koyayım giderse gider , gitmezse bir çaresine bakarız modundayım. Memnun kalmama durumu yok yani, kullandığım en güzel araçlardan biri. Her an kaldırabilirim ilanı.
20-30'da sürtme var mıydı?
hayır kı bende helezonda vardı
mert_can 41
26-12-2018, 16:50
Maşallah kazasız belasız hayırlı olsun :)
mikelazi
26-12-2018, 17:22
maşallah kazasız belasız
Aracın maşallahı var nazar değmesin.. Bende 2 cm üzeri spacer yatırmak istiyordum (2.5cmlik) fg spacer ilede konuştum fakat kararsız kaldım çünkü 2 cm üzerinde uzun bijon sistemi olmuyor. Spacer ı kampanaya vidalayıp jantı da spacer a vidalanacak şekilde bir sistemle spacer takılıyor bu ne kadar güvenli sizce? Çok kararsız kaldım. Çoğu araç kullanıyor bu şekilde ama tüm yük spacer a binmiş olmuyor mu?
benimde görüntü itibariyle çok hoşuma gidiyor.araç enine bi farklı duruyor fakat güvenlik konusunda benimde tereddütlerim var . bilgisi olan biri bizi aydınlatsın :)
Benim bildiğim kadarıyla uzun bijon dan daha güvenli. Spacer kalınlaştıkça bijon üstündeki yük artıyor. Jantlar sökülüp takılırsa torqlu anahtar ile spacer'ı poryaya bağlayan bijonları da kontrol edin :)
Bende alırken araştırmıştım. Bulduğum kaynakların derlemesi. Şuan hr drm serisi kullanıyorum, bir problemim olmadı.
Benim bildiğim kadarıyla uzun bijon dan daha güvenli. Spacer kalınlaştıkça bijon üstündeki yük artıyor. Jantlar sökülüp takılırsa torqlu anahtar ile spacer'ı poryaya bağlayan bijonları da kontrol edin :)
Bende alırken araştırmıştım. Bulduğum kaynakların derlemesi. Şuan hr drm serisi kullanıyorum, bir problemim olmadı.
2 cm lik bir spacerda uzun bijon kullanılınca malzemenin kaliteli olması şart ki uzun bijon kırılmasın yada sorun yaşanmasın. Kimiside poryaya vidalanan spacerlar güvensiz şeklinde yorumluyor. Benim kafama takılan spacerın poryaya vidalanmasında sorun yokta, jantın spacer a vidalanması ne kadar güvenli emin olamadım. 2.5 cm lik spacer ihtiyacım var ama emin değilim. Her üretici tabiki satacağı malı övüyor sorun olmaz diyor da sorun olunca zaten iş işten geçmiş olacak..
2 cm lik bir spacerda uzun bijon kullanılınca malzemenin kaliteli olması şart ki uzun bijon kırılmasın yada sorun yaşanmasın. Kimiside poryaya vidalanan spacerlar güvensiz şeklinde yorumluyor. Benim kafama takılan spacerın poryaya vidalanmasında sorun yokta, jantın spacer a vidalanması ne kadar güvenli emin olamadım. 2.5 cm lik spacer ihtiyacım var ama emin değilim. Her üretici tabiki satacağı malı övüyor sorun olmaz diyor da sorun olunca zaten iş işten geçmiş olacak..
İşte o yüzden kritik parçaları bilindik markalardan almak gerekiyor.
Çok güzel maşallah. Kazasız belasız sürüşler dilerim :)
-Murat Özcan-
13-01-2019, 10:19
Maşallah bu renk bu araçlarda nokta atışı duruyor.
Plakası da ayrı güzel. Kazasız belasız sürüşler dilerim..
mehmet aylak
13-01-2019, 21:33
Maşallah ALLAH kaza bela vermesin..
Batuhan67
13-01-2019, 23:05
Hayırlı olsun maşallah araç efsane resmen kırmızı şeytan
MustafaCam
13-01-2019, 23:49
Maşallah :) çok güzel araç almışsınız. Kazasız belasız kullanın inşallah görüntü olarak karbon kaput takarsanız tadından yenmez :)
Maşallah :) çok güzel araç almışsınız. Kazasız belasız kullanın inşallah görüntü olarak karbon kaput takarsanız tadından yenmez :)
Karbon kaput ve jant değişikliği düşünüyorum , egzoz sistemi pek hoşuma gitmedi onuda komple milltek yapabilirim. tabi bunlar bir anda olcak şeyler değil zamanla yavaş yavaş yapacağım ve sizlerle paylaşacağım.
14-01-2019, 23:32
Karbon kaput ve jant değişikliği düşünüyorum , egzoz sistemi pek hoşuma gitmedi onuda komple milltek yapabilirim. tabi bunlar bir anda olcak şeyler değil zamanla yavaş yavaş yapacağım ve sizlerle paylaşacağım.
Egzozu Milltek ile değiştirmeyi ben de düşündüm, bende de İskenderin yaptığı komple egzoz ve Varex var, ancak Milltek'i dinledikten sonra kesinlikle varex olmadan gezilmeyeceğine karar verdim. Milltek oldukça sesli, ve kapatamadığınız için sıkıntı oluyor bence. Polisi falan geçtim, yolda da bir yerden sonra sessizlik istiyor insan.
Egzozu Milltek ile değiştirmeyi ben de düşündüm, bende de İskenderin yaptığı komple egzoz ve Varex var, ancak Milltek'i dinledikten sonra kesinlikle varex olmadan gezilmeyeceğine karar verdim. Milltek oldukça sesli, ve kapatamadığınız için sıkıntı oluyor bence. Polisi falan geçtim, yolda da bir yerden sonra sessizlik istiyor insan.
hadi ya , bende sessizlik açısından çok memnunum fakat milltek sesliyse benim içinde uygun olmaz , sakaryada yaşıyorum az daha kanattan ceza yiyordum zor yırttık . sesli bir egzozla adım attırmazlar burda. milltek işini rafa kaldıralım o zaman :D
PiscocuK
15-01-2019, 14:43
milltekin birden fazla versiyonu var road+ seçeneği bilgiğim kadarıyla orta susturuculu ve race modeli gibi çok sesli değil
fiyatı 13.000 TL civarında
15-01-2019, 22:51
milltekin birden fazla versiyonu var road+ seçeneği bilgiğim kadarıyla orta susturuculu ve race modeli gibi çok sesli değil
fiyatı 13.000 TL civarında
Valla bence oldukça sesli yine ,Road Plus olan aracı kullanmıştım. OEM gibi değil sonuç olarak. 13.000TL bence saçma bir para, bağlandığında ve egzoza el koyduklarında içi acır insanın. Varex kapat aç en azından kafa rahat =) Egzoz zaten varmış o parayı farklı şeylere harcayabilirsiniz.
PiscocuK
16-01-2019, 14:39
Valla bence oldukça sesli yine ,Road Plus olan aracı kullanmıştım. OEM gibi değil sonuç olarak. 13.000TL bence saçma bir para, bağlandığında ve egzoza el koyduklarında içi acır insanın. Varex kapat aç en azından kafa rahat =) Egzoz zaten varmış o parayı farklı şeylere harcayabilirsiniz.
Haklısın ama yinede zevkler renkler tercihler.
injen filtre alıp takıyorsun 4 haneli rakama yarardan çok zararı oluyor ama 5haneli rakama geçip eventuri alıyorsun işin şekli değişiyor
Haklısın ama yinede zevkler renkler tercihler.
injen filtre alıp takıyorsun 4 haneli rakama yarardan çok zararı oluyor ama 5haneli rakama geçip eventuri alıyorsun işin şekli değişiyor
eventuri kesinlikle injene göre 10 adım önde.
PiscocuK
18-01-2019, 15:45
eventuri kesinlikle injene göre 10 adım önde.
Sipariş verdim kısmetse pazartesi bende farkları kullanınca anlayacağız artık :)
GökhanÖzkan
18-01-2019, 15:56
Sipariş verdim kısmetse pazartesi bende farkları kullanınca anlayacağız artık :)
vibrant nerde vibrant :)