ChtArdARSL
21-12-2018, 21:21
Merhaba,
Aracim yukteyken ozellikle 3 ve 4 viteslerde esp devreye giriyor ve cikiyor,ve gucten dusuyor. Bazen sacma sapan yerlerde devreye giriyor hep bi suphe olusturuyor.
Lastikleri degistirdim
Disk ve balatalari degistirdim
Abs sensorleri kablolari ve beyini degistirdim ve denedim.
Esp sensorleri kablolari ve beyini degistirdim ve denedim.
Wag com dan ve arac beyninde kontrol edildi hic bir ariza vermiyor.
Tum kablolar denendi direncleri hep ayni seviyede.
Aks sensorleri bakildi denendi.
Bunlarin hepsi degistirilip arac test edildi. Kafayi yemek uzereyim bir skeilde bulamiyoruz,en bilindik bosch servisi maslaktaki beyin ve elektronikcileri gezdim hepsi ben hallderim diyip denedi mesailerini harcadilar bende baslarindaydim yalandanda yapmadilar ama gene cozum yok gene yok
Bu konuda yardim edecek fikir verecek gotur baktir siyeceginiz yere gidip konusup ilgilenirim,guzel
Planlarim var fakat bir turlu bu is aklimda kaliyor silemiyorum.
Daha once basina gelen wag grubu vs varmidir? Varsa nasil cozuldu yardimlarinizi rica ediyorum.
1999 model
180.000 km de
Kazasi,Saga sola cekmesi titremesi vs yok saseciye gidip bizzat kontrol etirdim.
Aracim yukteyken ozellikle 3 ve 4 viteslerde esp devreye giriyor ve cikiyor,ve gucten dusuyor. Bazen sacma sapan yerlerde devreye giriyor hep bi suphe olusturuyor.
Lastikleri degistirdim
Disk ve balatalari degistirdim
Abs sensorleri kablolari ve beyini degistirdim ve denedim.
Esp sensorleri kablolari ve beyini degistirdim ve denedim.
Wag com dan ve arac beyninde kontrol edildi hic bir ariza vermiyor.
Tum kablolar denendi direncleri hep ayni seviyede.
Aks sensorleri bakildi denendi.
Bunlarin hepsi degistirilip arac test edildi. Kafayi yemek uzereyim bir skeilde bulamiyoruz,en bilindik bosch servisi maslaktaki beyin ve elektronikcileri gezdim hepsi ben hallderim diyip denedi mesailerini harcadilar bende baslarindaydim yalandanda yapmadilar ama gene cozum yok gene yok
Bu konuda yardim edecek fikir verecek gotur baktir siyeceginiz yere gidip konusup ilgilenirim,guzel
Planlarim var fakat bir turlu bu is aklimda kaliyor silemiyorum.
Daha once basina gelen wag grubu vs varmidir? Varsa nasil cozuldu yardimlarinizi rica ediyorum.
1999 model
180.000 km de
Kazasi,Saga sola cekmesi titremesi vs yok saseciye gidip bizzat kontrol etirdim.