Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya BMW M4 Ekspertiz
Herkese merhabalar,
Yakınım için Antalya'da güvenebileceğimiz ekspertiz firması arıyoruz, araç BMW M4, bilgisi olan yazabilir mi?
M4 nadir bulunan araçlardan motor ve donanım itibariyle de spesifik özellikleri olduğundan yetkili servisten yardım almak bana mantıklı geldi açıkçası. Muhtemelen yetkili servis bakımlı olduğunu tahmin ediyorum. Bir gün bizde M4 için ekpertiz arayacak noktaya gelebiliriz inşallah dicem ama biraz zor :D
SekoLive
24-12-2018, 16:46
Satıcı olsam yetkili servis dışında kimseye aracı elletmezdim.
Alıcı olsam da mutlaka yetkili servise gösterirdim.
araç m paket 4 serisi değilse, m4 için bence böylesi en mantıklısı olurdu.
i-vtec07
24-12-2018, 16:48
M4 nadir bulunan araçlardan motor ve donanım itibariyle de spesifik özellikleri olduğundan yetkili servisten yardım almak bana mantıklı geldi açıkçası. Muhtemelen yetkili servis bakımlı olduğunu tahmin ediyorum. Bir gün bizde M4 için ekpertiz arayacak nokta gelebiliriz inşallah dicem ama biraz zor :D
https://youtu.be/iBIhpIomIOY
cosekar ben genelde flueance polo falan gösterdiğim için m4 den anlayabilcek kadar ta**klı bi expertiz bilmiyorum antalyada, ama havaalanı falan yakın evime başka yardımcı olucak bişey olursa mesaj atabilirsiniz..hayırlı olsun şimdiden.
M4 / 150 liralık Expertiz ile alınmaz.
Kosifler Antalya dan randevu alıp baktırın
Antalya Servis
BMW - MINI
Adres:Sinan Mah. Serik Cd. No: 239 Havaalanı Yolu / ANTALYA - TÜRKİYE
Santral:0 (242) 320 44 00
Faks:0 (242) 340 06 48
E-posta:infoantalya@kosifler.com.tr
Çalışma Saatleri
Servis:Pazartesi - Cumartesi 08:30 - 18:30
Benim 1 parça boyalı aracıma bmw yetkili servis boyasız demişti gerçi ben alıcıya öncesinde söylemiştim
i-vtec07 alemsin :) müzik eşliğinde de konuyu okumak bi başka oldu sanki
Jön Türk
24-12-2018, 21:52
Kosifler Oto
Yetkili servis bakımlı borusan çıkışlı ise
Garantisi devam ediyor ise
Tramer boyaya bakar alıp devam ederdim bende
Yetkiliye parçalanmaz depoyu fullerdim o parayla
Aracın ruhsatı ile yetkiliye gidin seceresini bedavaya öğrenin
Bakım yaptırcam diyin yeni aldım diyin herşeyi söylerler
Ben bu şekilde almıştım hep :)
Herkese cevapları için teşekkür ederim, malesef Kosifler Antalya eskper hizmeti vermiyoruz dediği için konuyu açmıştım, şu an için otorapordan randevu aldık, İst Borusan'dan da aracı sorgulatıyorum, İnşallah bir aksilik çıkmazsa alırız aracı.
MatraX_07
25-12-2018, 15:11
MErhaba
Otoanaliz Oto Ekspertiz Kepez şubesinde elimden ne geliyorsa yaparım
MErhaba
Otoanaliz Oto Ekspertiz Kepez şubesinde elimden ne geliyorsa yaparım
Teşekkürler, araç beklediğimizden güzel çıktı, satın aldık, daha iyileri sizlerin olsun inşallah...
Teşekkürler, araç beklediğimizden güzel çıktı, satın aldık, daha iyileri sizlerin olsun inşallah...
Amin. Hayirli olsun. Kazasiz sürüşler. :) deli uzuyodur o şimdi
gidişi nasil
Şu an çekicide, ist'a akşam varacak, tadına bakacagız :)
Özgür Güneş
26-12-2018, 21:01
BMW yetkili servisleri ekspertiz yapmaz. En fazla cihazla bağlayıp geçmiş arıza kodlarını okur detaylı, bakım geçmişi ve arıza geçmişlerine bakarsınız, otorapor gidilebilecek en iyi yer diyecktim ki tıpa tıp aynısını yapmışsınız. Hayırlı olsun :)