PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : '13 Polo Gti -key-

Mutu
24-12-2018, 12:15
Güncel ve temiz fotoğraflar 3. sayfada.

Öncelikle binmek istediğim araçlardan biriydi fakat ne bütçe olarak ne de model olarak şimdilik düşündüğüm seviyede değilken, PiscocuK Emre abinin elinden gelen kolaylığı sağlaması sonrasında 2013 model polo gti'ıma kavuşmuş oldum. Kendisi cam tavan ve led fara sahip ve 88500 km'de. Şimdiye kadar en güçlü sahip olduğum arabadan 100 hp kadar güçlü olması ve havaların pek iç açıcı olmaması sebebiyle bu aralar birbirimize alışma sürecindeyiz. Aslında sürmeden önce orjinale dönmek istiyordum, fakat üzerindekilerle araç çok keyifli olduğundan onu şimdilik rafa kaldırdım. İzmir'i de çok sevdiğimden ve yeni plakalar anlamsız olduğundan plakayı da değiştirmedim ilk plakası olarak kaldı. :icon_tup:

Daha yıkayamadım bile. :) Tek fotomuz da evimize geldiğimiz fotomuz olsun. Temizlendikten sonra detaylı foto paylaşırım. :heyoo:

http://i63.tinypic.com/2na5vyb.jpg

Şimdilik ekstraları

-Yazılım
-Vw racing filtre kiti
-Bilstein b12 pro kit
-Powerflex bushing kit
-Miltek dp, ara borular ve son susturucu
-Brembo fren balataları
-Vagner cooler
-Forge dv ve wastegate

hak_on
24-12-2018, 12:24
Hayırlı olsun kardesim mis gibi araba aldın iyi günlerde kullan :)

PiscocuK
24-12-2018, 12:26
Guzel gunlerde kullan kardesim. Kazasiz belasiz surusler dilerim.

STP
24-12-2018, 12:30
Yakisir mis gibi makine :)

sword
24-12-2018, 12:30
Hayırlı olsun doğru satıcı ve alıcı buluşmuş :)

asmisinsan
24-12-2018, 12:34
Hayirli ugurlu olsun cok guzel araba

dragstar
24-12-2018, 12:37
hayırlı olsun bushing setli tepkisini merak ettim

Yogi
24-12-2018, 13:00
Hayırlı olsun Murat

akko
24-12-2018, 13:11
Hayırlı olsun öncelikle. Allah kaza bela vermesin
Çok güzel bir araç almışsınız :) Keyifli güzel sürüşler dilerim..

GökhanÖzkan
24-12-2018, 13:15
maşallah emmioğlu..
kazasız belasız ağız tadıyla bin :)

Ome_RS
24-12-2018, 13:16
Hayirli olsun Murat. Guzel araba aldin :)

i-vtec07
24-12-2018, 13:17
Hayırlı olsun hocam :) forumdan birinde kalması güzel :)

Güce alışırsın, hatta biyerden sonra yetersiz gelicek :)

Şimdilik virajlarda asr kapalıyken dip gaz yaparsan dikkat li ol yeter. Kafayı dışarı çok çeker gtı, tork steer mıydı neydi ingilizcesi :D

Seven7
24-12-2018, 13:46
Olması gereken her şey var üzerinde, hatta fazlası bile var Maşallah, bence bu halde kalması en güzeli olur aracın.

Güle güle kullanın hayırlı olsun.

ahmet3425
24-12-2018, 14:07
Mutucum hayırlı ugurlu olsun senin almana gercekten cok sevindim. Kazasız belasız guzel gunlerde kullan insallah...
i-vtec07 ''understeer'' ve hiç hoş birsey değil :)

arabasızadam
24-12-2018, 14:18
2018 bolca gtı ve meg3 cup yaptı ,hayırlı olsun.

Kahn23
24-12-2018, 14:20
Hayırlı olsun bro. Maça bununla gideriz artık :D

SekoLive
24-12-2018, 14:51
key yine bizde kaldı :D

kardeşim hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. iyi günlerde kullan.
PiscocuK bi güzellik yapda bizde mavilenelim :D

redbull35
24-12-2018, 15:20
Hayırlısı olsun inşallah OZ larla birlikte satın almışsınızdır

free-hifi
24-12-2018, 15:27
Hayırlı olsun Mutu cum senin almana çok sevindim . Şimdi biraz da sen yargı dağıt ... :D

darkred
24-12-2018, 15:56
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin.

PiscocuK
24-12-2018, 16:35

Olur kardeşim noter kapandı yarın buluşalım istersen :)
ayrıca bizde imzalar kalplere atılır :) istersen akşam gel al

fthdrn
24-12-2018, 17:33
Hayırlı olsun Murat. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Benimde radarımda olan araçlardan. Keyfini çıkart :)

asmisinsan
24-12-2018, 17:44
Olur kardeşim noter kapandı yarın buluşalım istersen :)
ayrıca bizde imzalar kalplere atılır :) istersen akşam gel al

masallah bi imzanızı alırım o vakit:D

onursumer
24-12-2018, 18:47
çok güzel araç aldın maşallah

bi gti da olması gereken recete zaten hazır yapılmış zamanla alışırsın ustune eklersin hatta :)

Mutu
25-12-2018, 01:41
Hayırlı olsun kardesim mis gibi araba aldın iyi günlerde kullan :)

Sağolasın Hakan abi. Aldıktan sonra çevremdekilerin neden ısrarla al al diye baskıladıklarını anladım. :)

Guzel gunlerde kullan kardesim. Kazasiz belasiz surusler dilerim.

Sağolasın abim, kozmetik olarak senden aldığımız kadar temiz muhafaza edebilirim inşallah. :)

Yakisir mis gibi makine :)

Sağolasın Selçuk abi. :icon_tup:

Hayırlı olsun doğru satıcı ve alıcı buluşmuş :)

Sağolasın iltifatın için Murat abi.

Hayirli ugurlu olsun cok guzel araba

Sağolun.

hayırlı olsun bushing setli tepkisini merak ettim

Oem halini kullanmadığım için yorum yapamayacağım bu konuda. Şuan rayda giden tren gibi. :love:

Hayırlı olsun Murat

Sağolasın :icon_tup:

Hayırlı olsun öncelikle. Allah kaza bela vermesin
Çok güzel bir araç almışsınız :) Keyifli güzel sürüşler dilerim..

Teşekkürler sizde de 1.6tdi var sanırım. Onlardan da çok baktım bütçe aralığıma uyduğu için ama içime sinenini bulamadım. Bu araç gelince tüm yönümü buna çevirdim. :)

maşallah emmioğlu..
kazasız belasız ağız tadıyla bin :)

Sağolasın emmioğlu. Oeme dönmemi tek sen istersin sanırım. :hehe:

Hayirli olsun Murat. Guzel araba aldin :)

Sağolasın Ömer başkan. :icon_tup:

Hayırlı olsun hocam :) forumdan birinde kalması güzel :)

Güce alışırsın, hatta biyerden sonra yetersiz gelicek :)

Şimdilik virajlarda asr kapalıyken dip gaz yaparsan dikkat li ol yeter. Kafayı dışarı çok çeker gtı, tork steer mıydı neydi ingilizcesi :D

Yerler henüz kurumadığı ve henüz kendisine de alışmadığım için temkinli gidiyorum zaten. Yetersiz kalacağını düşünmüyorum genelde sakin kullanan birisiyim. Ama eğer gelirse de kendisiyle oyalanmaktansa oemde daha hızlısını almayı düşünürüm sanırım. :icon_tup:

Olması gereken her şey var üzerinde, hatta fazlası bile var Maşallah, bence bu halde kalması en güzeli olur aracın.

Güle güle kullanın hayırlı olsun.

Sağolasın. :icon_tup:

Mutucum hayırlı ugurlu olsun senin almana gercekten cok sevindim. Kazasız belasız guzel gunlerde kullan insallah...
i-vtec07 ''understeer'' ve hiç hoş birsey değil :)

Sağolasın Ahmet abi. Hepimize kazasız belasız günler inşallah. :icon_tup:

2018 bolca gtı ve meg3 cup yaptı ,hayırlı olsun.

Teşekkürler. :icon_tup:

Hayırlı olsun bro. Maça bununla gideriz artık :D

Her daim.
Ama, ülke sınırları içine girmiyorsun ki. :D

Sağolasın Serkan başkan.
Allah var başkasına gitseydi alamadım diye çok üzülürdüm. :)

Hayırlısı olsun inşallah OZ larla birlikte satın almışsınızdır

Malesef, maddi durum jantı 1-2 arkaplana attığından oz'ları alamadım. Başka yere satıldı ozlar. :)

Hayırlı olsun Mutu cum senin almana çok sevindim . Şimdi biraz da sen yargı dağıt ... :D

Sağolasın Özgür abi.

Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin.

Sağolasın. :icon_tup:

Hayırlı olsun Murat. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Benimde radarımda olan araçlardan. Keyfini çıkart :)

Teşekkürler iyi dileklerin için. :icon_tup:

çok güzel araç aldın maşallah

bi gti da olması gereken recete zaten hazır yapılmış zamanla alışırsın ustune eklersin hatta :)

Sağolasın Onur abi. :icon_tup:

taytay
25-12-2018, 06:31
Tekrar hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız. Tanıdık bildik arkadaşlardan araba almaıs keyifli oluyor :)

Mutu
25-12-2018, 07:25
Tekrar hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız. Tanıdık bildik arkadaşlardan araba almaıs keyifli oluyor :)

Sağol Tayfun abi.

Çok boş dönen benim gibi biri için referanslı araba tek çözüm sanırım. :)

Erdem K.
25-12-2018, 07:37
Murat hayırlı olsun, yakından defalarca görüp incelediğim ve hayran kaldığım güzel bir araç
keyifli sürüşler ...

Mutu
25-12-2018, 07:42
Murat hayırlı olsun, yakından defalarca görüp incelediğim ve hayran kaldığım güzel bir araç
keyifli sürüşler ...

Teşekkür ederşm Erdem abi. İyi dileklerin için teşekkür ederim.

akko
25-12-2018, 08:34
Teşekkürler sizde de 1.6tdi var sanırım. Onlardan da çok baktım bütçe aralığıma uyduğu için ama içime sinenini bulamadım. Bu araç gelince tüm yönümü buna çevirdim. :)

benimki 6c kasa 1.4 Tdi :) Polo'ya sahip olduğum için değil, gerçekten hem dış görünüş hem sürüş olarak seviyorum :)
Allah kaza bela vermesin tekrardan, siyah araca düzenli bakım şart :)

Low-Rider
25-12-2018, 08:37
Hayırlı olsun kazasız belasız

Mutu
25-12-2018, 08:46
benimki 6c kasa 1.4 Tdi :) Polo'ya sahip olduğum için değil, gerçekten hem dış görünüş hem sürüş olarak seviyorum :)
Allah kaza bela vermesin tekrardan, siyah araca düzenli bakım şart :)

Anladım. KApalı garaj olması lazım temiz tutabilmek için malesef bende de o yok. Yaz gelmeden detaylı gireceğiz, devamında ne kadar koruyabiliriz parlaklığı muamma :)

Hayırlı olsun kazasız belasız

Teşşekürler.

berkred
25-12-2018, 09:25
hayırlı olsun.kazasız belasız

SametYkn
25-12-2018, 10:35
Hayırlı olsun keyifli araç güzel günlerle kazasız cezasız kullanırsın inşallah Murat abi :surucu:

.::EmrE::.
25-12-2018, 10:37
Hayırlı uğurlu olsun, yeni nesil otoban faresi :) Kazasız belasız inşallah

AdemAr
25-12-2018, 12:39
Tekrardan hayırlı olsun. Tüm koltuklarına oturdum hepsi çok rahattı fakat en çok şöför koltuğunu sevdim maşallah yağ gibi akıyo araç :D

c.sar
25-12-2018, 12:51
Maşallah Hayırlısı olsun daha güzel resimleri hak ediyor :)

Met
25-12-2018, 16:04
hayırlı olsun yavrum kazasız belasız iyi günlerde kullan :)

uqr
25-12-2018, 18:22
Hayırlı olsun Murat ,güle güle kullan. :)
Bende merak ediyorum GTİ ları, A3' ten sonra kısmet olursa tecrübe etmek istiyorum.

Ebubkr
26-12-2018, 10:29
hayrlı olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanın..

Mivec_4G63
26-12-2018, 18:43
Kazasız belasız güzel araç maşallah.

Özgür Güneş
26-12-2018, 20:56
Hayırlı olsun :) Ben de yeni aldım GTI, bu powerflex bushingler soğuk havada alt takım soğukken yapan gıcırtıları engellemek için mi güncellenmiş acaba?

Mutu
27-12-2018, 16:41
hayırlı olsun.kazasız belasız

Çok teşekkür ederim.

Hayırlı olsun keyifli araç güzel günlerle kazasız cezasız kullanırsın inşallah Murat abi :surucu:

Güzel insandan güzel araba aldık. :) Teşekkür ettim.

Hayırlı uğurlu olsun, yeni nesil otoban faresi :) Kazasız belasız inşallah

Teşekkür ederim. Hepimize kazasız belasız sürüşler.

Tekrardan hayırlı olsun. Tüm koltuklarına oturdum hepsi çok rahattı fakat en çok şöför koltuğunu sevdim maşallah yağ gibi akıyo araç :D

haha Sağolasın adamım. Benim araçların kötü kaderi işte. :D

Maşallah Hayırlısı olsun daha güzel resimleri hak ediyor :)

Gelecekler. :) Teşekkürler bu arada.

hayırlı olsun yavrum kazasız belasız iyi günlerde kullan :)

Sağolasın Meto.

Hayırlı olsun :) Ben de yeni aldım GTI, bu powerflex bushingler soğuk havada alt takım soğukken yapan gıcırtıları engellemek için mi güncellenmiş acaba?

Oem halini hiç kullanmadığım ve değişikliği ben yapmadığım için bilemiyorum. :)

Teşekkür ederim bu arada, ikimize de kazasız belasız sürüşler. :)

Hayırlı olsun Murat ,güle güle kullan. :)
Bende merak ediyorum GTİ ları, A3' ten sonra kısmet olursa tecrübe etmek istiyorum.

Kesinlikle edinin, pişman olmazsınız. :)

hayrlı olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanın..

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Kazasız belasız güzel araç maşallah.

Teşekkürler adamım. Rs hazır mı? :D

STP
27-12-2018, 16:50

YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=Y7NWX6rZzdg)

Mutu
01-01-2019, 17:57
Yoğun iş temposundan temizlemeye anca fırsat bulabildik. Konuda da bulunsunda diye 2-3 fotoğraf çektim.

http://i68.tinypic.com/k0rehk.jpg

http://i64.tinypic.com/23vba6g.jpg

Aracımı en çok bu açıdan seviyorum. :)

http://i68.tinypic.com/e8mo36.jpg

driver_can
01-01-2019, 20:35
Temizlenince gerçekten çok alımlı olmuş siyah temizken farkını koyuyor.

Mutu
02-01-2019, 12:04
Temizlenince gerçekten çok alımlı olmuş siyah temizken farkını koyuyor.

Kesinlikle artık giderde azıcık büyük bir kalem daha var. Yıkama. :D

Mutu
31-03-2019, 22:20
Güncel bir foto paylaşalım. Hangisini bir süre kullanmasam aklım onda kalıyor. Herkese böyle tatlı ikilem nasip olur umarım.

https://i.imgyukle.com/2019/03/31/wCPvQ.jpg (https://imgyukle.com/i/wCPvQ)

akko
31-03-2019, 22:45
Güncel bir foto paylaşalım. Hangisini bir süre kullanmasam aklım onda kalıyor. Herkese böyle tatlı ikilem nasip olur umarım.

https://i.imgyukle.com/2019/03/31/wCPvQ.jpg (https://imgyukle.com/i/wCPvQ)

Sonunda bana da aldırcanız GTI :-) yapmayın abi böyle şeyler. Mutluyum TDI ile ama can çekiyor bunları görünce :)

batu34
01-04-2019, 12:17
Maşallah fotoğraflara baktıkça içim gitti. Harika bir gti Allah kaza bela vermesin :)

Mutu
01-04-2019, 12:48
Sonunda bana da aldırcanız GTI :-) yapmayın abi böyle şeyler. Mutluyum TDI ile ama can çekiyor bunları görünce :)

Tdi ekonomik olarak eminim iyidir, ama tsi "birazcık" daha keyifli. :fire:

Maşallah fotoğraflara baktıkça içim gitti. Harika bir gti Allah kaza bela vermesin :)

İyi dileklerin için teşekkür ederim. Çok daha iyisi senin olur umarım.

-Murat Özcan-
03-04-2019, 15:12
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim.

Siyah çok asil duruyor bu araçlarda.

GTI serisinin tadı bambaşka..

YASNAKTP
03-04-2019, 22:31
Maşallah kazasız belasız

Mutu
04-04-2019, 06:09
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim.

Siyah çok asil duruyor bu araçlarda.

GTI serisinin tadı bambaşka..

Kesinlikle öyle. Benim de kanım çok ısındı kendisine. Size de kazasız belasız sürüşler.

Maşallah kazasız belasız

Çok teşekkür ederim. Cemili cümlemize.

Mutu
09-04-2019, 21:53
90bini devirdik. Ne yalan söyliyim almadan önce polo gti'ı bu kadar keyif alarak kullanacağımı ve diğer marka modellere bakmamı bu kadar bıçak gibi keseceğini düşünmüyordum. Darısı 100bine. :)

https://i.imgyukle.com/2019/04/09/AbrmY.jpg (https://imgyukle.com/i/AbrmY)

PiscocuK
10-04-2019, 08:06
Maşallah Mutu kazasız belasız

GökhanÖzkan
10-04-2019, 08:15
maşallah.. keyifle bin kankam :)

Mutu
10-04-2019, 09:43
Maşallah Mutu kazasız belasız

Sağolasın abi, hepimize kazasız belasız günler.

maşallah.. keyifle bin kankam :)

Sağolasın hemşerim. Senin kırmızı gibi parlaşttığımızda daha maşallahlık olacak. ;)

uykucu96
10-04-2019, 16:12
kazasız belasız parlıyor :))

Mutu
11-04-2019, 10:28
kazasız belasız parlıyor :))

Teşekkür ederim. :icon_tup:

Mutu
02-07-2019, 20:50
...................

Mutu
12-07-2019, 12:43
Aslında bu takım jantları alırken niyetim semi slick takıp, janttan sök tak olmadan kullanmaktı. Ama ölçüde semi slick bulamadığımdan bu pist işinin ülkemize uygun olmadığına kanat getirip, üstündeki lastiklerle değişiklik olsun ve özüne dönsün diye( bu jantlarla çıkmış ilk defa yollara) takmak istedim.

Benim içime sindi, umarım sizler de beğenirsiniz.

https://i.hizliresim.com/Z5kORo.jpg (https://hizliresim.com/Z5kORo)

BARR
12-07-2019, 13:41
Ben bu jantları daha çok yakıştırıyorum. batuhan bunları söküp GTI jantlarını taktığında ben çok karşı çıkmıştım ama o da bu jantları hiç sevmiyordu. Bence farklı ve şık duruyor.

Mutu
12-07-2019, 17:50
Ben bu jantları daha çok yakıştırıyorum. batuhan bunları söküp GTI jantlarını taktığında ben çok karşı çıkmıştım ama o da bu jantları hiç sevmiyordu. Bence farklı ve şık duruyor.

Beyazda ve diğer renk araçlarda çok std gibi duruyor, ama siyahta farklı duruyorlar. Sonradan takılan gti jantları da bana rengi farklı olsa da çok soluk geliyordu. Serronları da üstüne takana kadar yakışacağını düşünmüyorum.( çok az var siyah ve serronlu polo gti) Polo gti grubundan Mehmet isimli birisi aracın serronlu fotosunu gönderdi o vakit takmaya karar verdim :)

PiscocuK
12-07-2019, 18:37
1.6 tdi olmus. Begenmedim hemen oz siparisi veriyoruz. Ulan almadim takmadin o mat bronzelari

Mutu
12-07-2019, 19:02
1.6 tdi olmus. Begenmedim hemen oz siparisi veriyoruz. Ulan almadim takmadin o mat bronzelari

Mazi kalbimde yara abi. :D

Arabayı aldığım tarihten beri finansal durumum 2010 yunanistanı gibiyim. Ondan idare ediyoruz bunlarla. :D

SekoLive
12-07-2019, 23:23
Mutu güldük eğlendik keyfini aldik artik tamam gti jantlarina geri dönelim.

Mutu
12-07-2019, 23:40
Mutu güldük eğlendik keyfini aldik artik tamam gti jantlarina geri dönelim.

haha bir süre de böyle gezelim. Sonrasına bakarız. Sana polo alalım ona takalım jantları. :)

taytay
13-07-2019, 00:24
Bende gti jantı diyenlerdenim :D

SercanTurkoz
13-07-2019, 00:50
Aslında bu takım jantları alırken niyetim semi slick takıp, janttan sök tak olmadan kullanmaktı. Ama ölçüde semi slick bulamadığımdan bu pist işinin ülkemize uygun olmadığına kanat getirip, üstündeki lastiklerle değişiklik olsun ve özüne dönsün diye( bu jantlarla çıkmış ilk defa yollara) takmak istedim.

Benim içime sindi, umarım sizler de beğenirsiniz.

https://i.hizliresim.com/Z5kORo.jpg (https://hizliresim.com/Z5kORo)

Boyle bakınca gtı değil gbi duruyor ama bence yakışmış..

Mutu
13-07-2019, 09:08
Boyle bakınca gtı değil gbi duruyor ama bence yakışmış..

Zaten 5 kapı, bilmeyen çoğu çok güzel gti görünümü vermişsin diyor. :) Ondan takılmıyorum o duruma.

Mutu
14-07-2019, 00:23
Bende gti jantı diyenlerdenim :D

Sende mi brütüs :( :D

Abi değişiklik iyidir. Aracı da polis amcalardan ötürü motor olarak komple oem'e döndüyorum bu arada. :)

Amorsitör seti, bushing kit ve spacerlar hariç salı itibariyle orjinale dönüş var. :D

PiscocuK
14-07-2019, 08:09
Sende mi brütüs :( :D

Abi değişiklik iyidir. Aracı da polis amcalardan ötürü motor olarak komple oem'e döndüyorum bu arada. :)

Amorsitör seti, bushing kit ve spacerlar hariç salı itibariyle orjinale dönüş var. :D

Bak yaaa bende pzt yada sali birakacaktim araci :) yeni ciciler aldim montaj islerimiz var

Mutu
14-07-2019, 08:18
Bak yaaa bende pzt yada sali birakacaktim araci :) yeni ciciler aldim montaj islerimiz var

Salı olursa görüşürüz abi. P.tesi olursa da aracı teslim alırken denk gelebiliriz. Sessiz sedasız key'e alışması zor olacak. :D

drago
14-07-2019, 09:12
Masallah gercekten com duzgun arac, Allah kaza bela vermesin

Fakat ben de gti jantlari diyenlerdenim. Hatta gti jantlarinin da tam da sizdeki olan versiyonunu seviyorum. Siyah zeminli ve metalize tonlu karisimi bu jantlari hic bir aracta sevemedim. Belki komple bir onceki sayfadaki gti jantlarinin rengine boyansa olur ama :)

fdoganb
14-07-2019, 10:45
Murat maşallah ben de bu jantı siyaha yakıştıranlardanım. Biraz değişiklik olur hem :)

Mutu
14-07-2019, 21:06
Masallah gercekten com duzgun arac, Allah kaza bela vermesin

Fakat ben de gti jantlari diyenlerdenim. Hatta gti jantlarinin da tam da sizdeki olan versiyonunu seviyorum. Siyah zeminli ve metalize tonlu karisimi bu jantlari hic bir aracta sevemedim. Belki komple bir onceki sayfadaki gti jantlarinin rengine boyansa olur ama :)

Polishli olduğundan boya işi olmuyor sanırım tutumuyor derler. :) Değişiklik olsun diye taktım. Önceki jantları da duruyor, bundan sıkılınca onları oem rengine döndürüp takmayı tekrardan düşünebilirm. Çift renk jantı ben de sevmem, hatta 2013 olduğu için oem jantı aslında klasik gti jantının çift renkli olanı bu araçta o olmadığına ayrı sevinmiştim. Tek renk daha güzel duruyor. Ama şimdilik bu üstündeki gözüme batmıyor. Bir süreyi bunla geçirelim, sonrasında bakarız.

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, hepimizi kazalardan belalardan korusun Allah inşallah.

Murat maşallah ben de bu jantı siyaha yakıştıranlardanım. Biraz değişiklik olur hem :)

Benim kafamda biri çıktı en sonunda. :) Değişiklik iyidir, benim gözüme önceki hali artık soluk gelmeye başlamıştı. Bu taktığım jantlar da ilandaydı baktım orjinal janta göre çok ölü rakama bile satılmıyor. O yüzden kaldırıp üstüne taktım.
İlerde bir takım da detroit de alıp seriyi tamamlayabilirim. :D

Mutu
16-07-2019, 23:32
17.07 itibariyle 8bin km'lik stage2 maceramızın sonuna geldik. Yolumuza 180 hp olarak devam ediyoruz.

1.5 basınç + milltekten sonra araba sanki çok farklı bir araç kullanıyormuşum hissi verdi. Ama her çevirmeden olağan şüpheli olmadan geçme rahatlığını hiçbirine değişmem :)

darkred
17-07-2019, 09:15
Allah kaza bela vermesin :)

Sen beğendiysen gözüne hoş geldiyse tabiki diyecek söz yok. İyi günlerde kullan.

Kendi fikrim GTI jant daha iyi duruyordu :)

Mutu
17-07-2019, 12:06
Allah kaza bela vermesin :)

Sen beğendiysen gözüne hoş geldiyse tabiki diyecek söz yok. İyi günlerde kullan.

Kendi fikrim GTI jant daha iyi duruyordu :)

Teşekkürler iyi dileklerin için.

Tekrardan onu takarsam, orjinal grisine boyattırıp takacağım. :o

PiscocuK
17-07-2019, 14:17
Mat brOnZ diyorum

Mutu
17-07-2019, 14:32
Mat brOnZ diyorum

Oem jantlara renk olarak mı abi? Yoksa ozları hatırlatıp, yara mı deşiyorsun? :D

PiscocuK
17-07-2019, 14:45
Oem jantlara renk olarak mı abi? Yoksa ozları hatırlatıp, yara mı deşiyorsun? :D

En son ben alicam onlari sana. Tabiki ultralardan bahsediyorum

Mutu
17-07-2019, 15:10
En son ben alicam onlari sana. Tabiki ultralardan bahsediyorum

Hediyeye hayır diyen bizden değildir abi. :D

asmisinsan
22-07-2019, 08:58

dün sana jant satan cocukla muhabbet ettim oz ları güzeldi oda egzozu oem e döndü:D

Mutu
22-07-2019, 22:44
dün sana jant satan cocukla muhabbet ettim oz ları güzeldi oda egzozu oem e döndü:D

Çok rezil bir sesi vardı onun son halinin. Çok yüksek rahatsız edici attığı videodan duyulduğu kadarıyla.

asmisinsan
23-07-2019, 00:54
Kat haric duz boru cektirmis o yuzdendir

Mutu
23-07-2019, 10:18
Kat haric duz boru cektirmis o yuzdendir

Doğrudur, o bile rahatsız olmuş demek ki sökmüş. :)

HarunToprak
23-07-2019, 11:16
Bende siyah araca bu jantı yakıştırıyorum. Aynı kombin aracım vardı bence gayet güzel.
Bak gördüm tekrar GTİ alasım geldi :D

Mutu
23-07-2019, 11:19
Bende siyah araca bu jantı yakıştırıyorum. Aynı kombin aracım vardı bence gayet güzel.
Bak gördüm tekrar GTİ alasım geldi :D

Al al piyasa konusunda olumlu etki yapıyorsun. ORtalama artıyor. :D

Mutu
16-08-2019, 05:56
Kısa süreli(1 gün git gel, 580km kadar) bir uzun yol maceramız oldu. Bolu gitgel şeklinde. Giderken birçokkez radar riskli, dönüşü full ekonomi şeklinde.

Gidiş dönüş 580 km ortalama hız 71(4-5 noktada trafik mevcuttu, ve öncesinde 20km şehiriçi ilaveten 60km köy yolu da içinde) 5.2 ortalama yakaladık. Full ekonomi dönüş 75 km hız ortalamalı olarak ( yine 30 km köy yolu) 4.6 lt yakıt tüketimi yakaladık.

https://i.hizliresim.com/zGMyZD.jpg (https://hizliresim.com/zGMyZD)

Sakin kullanınca da gazlayınca da tedirgin etmeyen, germediği için her geçen gün daha çok seviyorum kendilerini. Sanırım şimdiye kadar yol verdiğim arabalardan en çok bundan ayrılırken üzüleceğim. :)

Kirli ama sevdiğim bir fotosu bu da.(herkes 7 24 temiz kalıyormuş gibi hep temiz fotosunu paylaşıyor, benim gözüme kirliyken de güzel geliyor arabam, şaka lan şaka toz toprak köy yoluna gireceğimden yıkatmamıştım.) Güncellektüel olarak paylaşmış olayım.

https://i.hizliresim.com/6DNMBW.jpg (https://hizliresim.com/6DNMBW)

akko
16-08-2019, 07:48
KEY bu sporu yapıyor kardeşim :)
son beğendiğin fotoğrafta da hiç öyle pis gözükmüyor cam harici :)

Mutu
16-08-2019, 12:14
KEY bu sporu yapıyor kardeşim :)
son beğendiğin fotoğrafta da hiç öyle pis gözükmüyor cam harici :)

Tozluydu komple, fotoda güneşten pek çıkmamış demek ki. :D