Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW 5.40i

egemenerenk
04-01-2019, 20:23
Herkese selamlar :)

Bu hafta tekrardan tadımlık bir video ile karşınızdayım, Aracımız BMW 5.40i Yavru M5 diyebiliriz tam olarak.

Niyetim Bugün E39 M5 ile yan yana koyup benzer yönlerini ve farklarını anlatan bir video çekmekti ama sabah M5'imiz satıldığı için maalesef gerçekleştiremedim.

Havalar düzgün olursa aracın inceleme videosunu da yayınlayacağım kısa zamanda, iyi seyirler, teşekkürler :)

YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=Sx7dVkK4C5g)

bosporuss06
10-01-2019, 08:52
bi zamanlar konya da vardı beyaz 540.Muhtemelen bu o araba olabilir.Tabi epey bi değişmiş gibi görünüyor...

serhadocak
10-01-2019, 10:35
O araba evet, Samsuna geldiğinde son derece bakımsızdı gözümle görmesem inanmam arabanın altında sağlam parça yok desem yeridir...

RafetAraç
10-01-2019, 18:04
bi gazlama yanlama bi bişey olsaydı ya bi atraksyon olsaydı. amaçsız bir video olmuş.

KOSEREN
10-01-2019, 19:17
BB 540 sanırım,cam gibiydi bir zamanlar... :)

Cimmeria
11-01-2019, 13:29
eline sağlık, daha çok intro olmuş bence.
araçla ilgili bir tanıtım, yorum, bilgi, gazlama, kaput altı vs herhangi bir detay yok, sadece kamera aracın etrafında dönüp duruyor. Biraz daha aracın sahibinin olduğu ya da araçla ilgili bilgi veren video daha faydalı olacaktır

sagi
11-01-2019, 14:14
eline sağlık, daha çok intro olmuş bence.
araçla ilgili bir tanıtım, yorum, bilgi, gazlama, kaput altı vs herhangi bir detay yok, sadece kamera aracın etrafında dönüp duruyor. Biraz daha aracın sahibinin olduğu ya da araçla ilgili bilgi veren video daha faydalı olacaktır

+1903
katılıyorum bende de 530 vardı bir hevesle açtım, neler anlatılır diye fakat hüsran :(

yinede elinize sağlık devamını bekleriz

egemenerenk
12-01-2019, 13:06
Yorumlarınız için çok teşekkürler,

Evet araç zamanında Konyadaymış,

Aracın detaylı anlatımı, gazlama ve yanlamalı videosunu bugün çekmeye başlıyorum, ektra parçaları neler yapıldı vs.

Bu videoyu çekerken araç sahibi olmadığı için kısa bir intro tadında çekip paylaştım, yakın zamanda inceleme videosunuda yüklerim, teşekkürler tekrardan herkese :)

bosporuss06
14-01-2019, 07:27
O araba evet, Samsuna geldiğinde son derece bakımsızdı gözümle görmesem inanmam arabanın altında sağlam parça yok desem yeridir...

çok güzel arabaydı o zaman.