Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dolandirici !!! (kaporaci içerir)

Cagrii
07-01-2019, 22:06
Sevgili Arkadaşlar abiler kardeşler

Dün bir araç bulduk konuşmalarından ve tavırlarından şüphelendim sonra anladım ki bu kişi kaporacı. Aracın gerçek sahibine kadar buldum adam savcılığa suç duyurusunda bulunacak ama elden birşey gelmiyor . Allah bilir kaç kişinin canı yandı . O kadar sinirlendim ki anlatamam adam hala araç benim diyor . Bende sinirime yenik düştüm bu arkadaşa baya bir sövdüm . Bu kişide benim küfürlermi sindiremedi benim numaramı facebookda bir sahte bir kız hesabına yazmış numaramı dağıtıyor . Sizden ricam el birliğiyle şu hesabı şikayet edip kapatalım . Çünkü telefonum susmuyor bizim abaza milletimiz beni arayıp duruyor . Linki aşşağı koyuyorum

Ozge Ecem | Facebook (https://www.facebook.com/ozge.ecem.14606)

turboman
07-01-2019, 22:16
Allahtan güzel birini koymamış yoksa telefonu yakarlardı ;)
Şikayet ettim

Kanjo
07-01-2019, 22:17
Su hesaba bakip fake oldugunu anlamayanlara ne demeli?

Bu kaporacilar uzun zamandir var. Ciddi uygulama yapilmadikca da var olmaya devam edecekler. Bunu sikayet etseniz bi sonraki ortaya cikar.

Sikayet ettim. Gecmis olsun.

Kadyr
07-01-2019, 22:18
Şikayet ettim ama küfür yazmışsın epey face hesabına adam kalkar seni şikayet eder sen suçlu çıkarsın

Cagrii
07-01-2019, 22:20
Şikayet ettim ama küfür yazmışsın epey face hesabına adam kalkar seni şikayet eder sen suçlu çıkarsın

küfür eden ben değilim ben tanımıyorum baya sövmüş o kişi

Cagrii
07-01-2019, 22:21
Su hesaba bakip fake oldugunu anlamayanlara ne demeli?

Bu kaporacilar uzun zamandir var. Ciddi uygulama yapilmadikca da var olmaya devam edecekler. Bunu sikayet etseniz bi sonraki ortaya cikar.

Sikayet ettim. Gecmis olsun.

kaporacıya sövdüm adam beni tehdit etti bak numaranı nereye veriyorum şimdi diye . Sonuç bu

kunteper
07-01-2019, 22:45
Gecmis olsun, aslinda boyle seyler siner suc olabiliyor. Bi avukata sormak lazim.

Yanlis anlamayin bugun denk geldim hu videoya :)
YouTube (https://youtu.be/usztoDyPm80)

Cagrii
07-01-2019, 23:00
Gecmis olsun, aslinda boyle seyler siner suc olabiliyor. Bi avukata sormak lazim.

Dostum o kadar siber suçlara yazacak bir durum yok . Kaporacılara önlem malesef alınamıyor . Hesabı şikayet edin kapansın yeter . Videoyu biliyorum çocuk iyi kaynatıyor :)

mert_can 41
07-01-2019, 23:07

Aklıma bu geldi tam :D Profili şikayet ettim

gokhankenar
07-01-2019, 23:42
https://www.youtube.com/watch?v=usztoDyPm80

Size geçmiş olsun. Biraz sakinleşelim :)

Yiğit G.
08-01-2019, 00:17
Ya dava aç , yada sende onun numarasını her yere ver. Şikayet edip kapatsan başka açar.. En mantıklısı , sen daha prof. şekilde bir sayfa hazırla , sende onun numarasını ver " Kaportacı Aysun" yap adını.. 3-5 tane profil aç , xhamster a profil aç , umimi tuvaletlere yaz , hem iş yerini hem cep hem ev telefonunu yaz. bin pişman olsun yaptığına.

bad cat
08-01-2019, 00:23
küfür eden ben değilim ben tanımıyorum baya sövmüş o kişi

küfür eden kaporacıdır büyük ihtimalle.

fthdrn
08-01-2019, 00:28
Ya dava aç , yada sende onun numarasını her yere ver. Şikayet edip kapatsan başka açar.. En mantıklısı , sen daha prof. şekilde bir sayfa hazırla , sende onun numarasını ver " Kaportacı Aysun" yap adını.. 3-5 tane profil aç , xhamster a profil aç , umimi tuvaletlere yaz , hem iş yerini hem cep hem ev telefonunu yaz. bin pişman olsun yaptığına.

yeni bir hat çıkartıp yoluna bakar o tarz adamlar mevcut 3-5 tane hattı kesin vardır :D

kiraccemal
08-01-2019, 08:47
Geçmiş olsun profili şikayet ettim. Malesef böyle kansızlar çok var bu piyasa da sırf kaporacı diye şüphe edip makul fiyatlara araç kaçırdığım olmuştur. ***** site başta olmak üzere bu işe birilerinin tüm platformlarda el atması lazım.

Ormanci
08-01-2019, 09:57
Ya başlık açınca kimisi çok içerlemişti, kendileri de yapıyordu herhalde, böyle başlıklar açmayın yav :P :D

Geçende 40-50 TL'lik oyun kodu satıyorum, forumda güya çok referansı olan adam bana diyor ki "c.tesi ödeyebileceğim maaş alıyorum" falan filan. Tamam dedim C.tesi satışı yaparız sıkıntı yok, sana rezerve ederim, bekleriz... Bi baktım mesajlar yağıyor, işte yok yanlış anlamayın, şimdi de gönderebilirsiniz, parayı vereceğim, referansım şöyle böyle, güvenebilirsiniz falan.

Tam gönderecek kıvama geliyodum, ne olacak ki ya falan diye. Sonra dedim ki ne gerek var manyak mısın, hıyarağası zaten onu yaptırmaya çalışıyo. Vermedim, hıyarağası 2-3 saat sonra mesaj atıyo, hocam çok özür dilerim başka bi durum oluştu satışı iptal edelim. Hade len dedim bastım bloğu...

Etraf üçkağıtçı dolu.

denizhandinc
08-01-2019, 09:59
Profildeki karı o kadar les ki o aramasın diye numarayı engellerim :D

K0213
08-01-2019, 10:04
Ne orsp çocukları var dünyada.
Konu dışı ama piyasa kaçı bulmuş hocam? Talep iyi anladığım kadarıyla da, nakit dönüyor mu sektörde? :)

DOHC
08-01-2019, 10:30
Ya başlık açınca kimisi çok içerlemişti, kendileri de yapıyordu herhalde, böyle başlıklar açmayın yav :P :D

Geçende 40-50 TL'lik oyun kodu satıyorum, forumda güya çok referansı olan adam bana diyor ki "c.tesi ödeyebileceğim maaş alıyorum" falan filan. Tamam dedim C.tesi satışı yaparız sıkıntı yok, sana rezerve ederim, bekleriz... Bi baktım mesajlar yağıyor, işte yok yanlış anlamayın, şimdi de gönderebilirsiniz, parayı vereceğim, referansım şöyle böyle, güvenebilirsiniz falan.

Tam gönderecek kıvama geliyodum, ne olacak ki ya falan diye. Sonra dedim ki ne gerek var manyak mısın, hıyarağası zaten onu yaptırmaya çalışıyo. Vermedim, hıyarağası 2-3 saat sonra mesaj atıyo, hocam çok özür dilerim başka bi durum oluştu satışı iptal edelim. Hade len dedim bastım bloğu...

Etraf üçkağıtçı dolu.

Başkasını tokatlamıştır o senin yerine :)

brs852
10-01-2019, 10:17
ne kapora alırım nede kapora yollarım olursa olur olmazsa olmaz kısmet der geçerim.

Yigit-Y
10-01-2019, 12:09
ne kapora alırım nede kapora yollarım olursa olur olmazsa olmaz kısmet der geçerim.

Ben hep böyle yaptım

Hiçte sorun çıkmadı çok şükür

dieselpower
10-01-2019, 17:37
Unide numaram paylaşılmıştı böyle WhatsAppta hala 55 engelli var cidden zor durum :)

Yigit-Y
10-01-2019, 18:03
Gelelim çözüme

Senin numarayi o kançığın telefonuna yönlendirme yaparak kurtulursun

Senden kendine temiz hat al yeni bir hayata başla :)

Cagrii
13-01-2019, 15:42
Hepinize teşekkür ederim . Hesap kapanmış arayan soran yok