Orijinalini görmek için tıklayınız : dji drone uçuş modeları hakkında bilgisi olan?
phoenixs
10-01-2019, 03:53
Değerli tech ailesi iyi günler
Uzun süredir dji mavic pro kullanıyorum geçtiğimiz haftalar da snowboard için dağa çıktığımız da drone da bizi takip etsin istedik active home point aktive ettik hareket ettikçe kumandaya göre home point güncelliyor fakat biz dağdan aşağı doğru kaydığımız için drone hep yüksekliğini korudu sürekli drone dan uzaklaştık aradaki mesafeyi hep ayni miktar da korumasını sağlayan bi mode var mıdır ?
Ben air kullanıyorum. Snowboard da hiç denemedim ama ayarlarda size olan uzaklığı seçebildiğiniz bir sekme var. Nesneyi belirledikten sonra sabit uzaklıkta takip ediyor olması lazım.
phoenixs
10-01-2019, 07:11
Ben air kullanıyorum. Snowboard da hiç denemedim ama ayarlarda size olan uzaklığı seçebildiğiniz bir sekme var. Nesneyi belirledikten sonra sabit uzaklıkta takip ediyor olması lazım.
Active track modunda bulamadım ben hocam
Active track modunda bulamadım ben hocam
Pro ile herkes aynı sorunu yaşamış. Air ile ilgili bilgiye ulaşamadım. Yüksekliği active trackte ayarlayamıyormuş. Sadece seni frame içinde tutuyor.
Air'ın alt menüsünde takip uzaklığı seçeneği olduğuna eminim ama yüksekliği ayarlar mı denemedim hiç.
phoenixs
10-01-2019, 08:41
Pro ile herkes aynı sorunu yaşamış. Air ile ilgili bilgiye ulaşamadım. Yüksekliği active trackte ayarlayamıyormuş. Sadece seni frame içinde tutuyor.
Air'ın alt menüsünde takip uzaklığı seçeneği olduğuna eminim ama yüksekliği ayarlar mı denemedim hiç.
Anladım hocam teşekkür ederim sürekli dağdan aşağı kaydığımız için bi süre sonra active track bozulmak zorunda kalıyor
Anladım hocam teşekkür ederim sürekli dağdan aşağı kaydığımız için bi süre sonra active track bozulmak zorunda kalıyor
Eğimi düşük yerlerde deneyebilirsin. Uzaklık arttıkça seni algılaması zorlaşıyor ve sonunda takibi bırakıyordur. Yada bir arkadaşın kontrol edebilir. Şimdilik tek yöntem bu gibi