Orijinalini görmek için tıklayınız : GOONZQUAD Mustang GT Toplama
mehmet6r
19-01-2019, 18:46
https://youtu.be/uxp8ZnrppYY
Kanalı daha 3-5 bin takipçileri varken takibe almıştım. Çay ve mısır eşliğinde açıp izliyorum arada. Güzel imkanlar ile güzel işler çıkartıyorlar, gerçekten insan gıpta ediyor.
Kanalın linkini buraya bırakıyorum, bu tarz işleri sevenler için.
YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCwO_xoYm2vjhu4kZSxFO5mA)
Ferhat_V
20-01-2019, 22:55
imkanların güzelliği işte..şahin toplar gibi mustang da toplarlar camaroda..
deeperblack
20-01-2019, 23:15
Teşekkürümü edeyim kötü söz mü söyleyim bilemedim. Cumartesi gecesi 12 de başlayıp sabahın 6 sına kadar tüm bölümleri izledim. Boya işi dışında tümünü yapabilecek kapasiteye sahip olduğum için imkan meselesi olayına çok daraldım. Çok güzel kanal çok farklı hayatlar. Umarım günün birinde hepimiz aynı keyfi yaşayabiliriz.
kunteper
21-01-2019, 10:31
Youtube sayesinde amerika da pertci oldu :)
alicancalis
21-01-2019, 10:54
Gerçekten izlemesi bile çok keyifli. Bu arada maliyetleri yazıyorlarmı? Ben kaçırmış olabilirim. Arada videolarda şu kadara aldım orijinali şu kadarkı, yan sanayi bu kadar vs diyor ama toplam harcadığı rakamları zannedersem söylemiyorlar. Videoları biraz atlayarak izlediğim için sizlerede danışmak istedim.
Gerçekten izlemesi bile çok keyifli. Bu arada maliyetleri yazıyorlarmı? Ben kaçırmış olabilirim. Arada videolarda şu kadara aldım orijinali şu kadarkı, yan sanayi bu kadar vs diyor ama toplam harcadığı rakamları zannedersem söylemiyorlar. Videoları biraz atlayarak izlediğim için sizlerede danışmak istedim.
Atlayarak izlenmeli zaten :)
Olası maliyetleri söylüyorlar. Bunu tamir etmeyip, yenisini alsaydık şu kadar öderdik vs. diye. Ama söylemesinler de zaten büyük ihtimalle pert halini bizdeki birim olarak "temiz" şahin parasına bile almamışlardır. :D
imkanların güzelliği işte..şahin toplar gibi mustang da toplarlar camaroda..
Mustang zaten Amerikan Tofaş'ı değil mi :).
Rahat rahat toplar şahin/doğan gibi elbette :p.
kunteper
21-01-2019, 15:01
Tum maliyetlerini Ford F150 ya da 250 topladiklari serinin son videosunda soylemislerdi galiba, su kadara aldik, su kadar masraf yaptik. Bunu satmamiz lazim, yatirimcilarimiz var, onlara da donus yapmamiz gerekiyor gibisinden
Year One
21-01-2019, 15:10
Mustang harici, Dodge Demon, Skyline GTR, Dodge Viper TA da topluyorlar.
mehmet6r
21-01-2019, 15:21
Mustang harici, Dodge Demon, Skyline GTR, Dodge Viper TA da topluyorlar.
Viper TA'ın sonunu çok merak ediyorum.
Year One
21-01-2019, 15:23
son videoda aracı şase tezhagına almışlardı sanırım bir tek boyası kaldı. ufak yaşlarına rağmen iyi yetiştirmişler kendilerini. tabi malzeme de bol olunca. helal olsun
Çok güzel içerikleri. Dalınca dizi gibi patır patır gidiyor bölümler :) ZL1'i izlemiştim, muhteşem olmuştu araç. Bunu da izlemem gerekicek anlaşılan :D