Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW E30 M3 S62B50 Swap Test Sürüşü / 100-200 / Alpha-N
Herkse Merhabalar,
Bu bölümde Kemal ile E30 / M30 S62B50 Swapı inceledim. Araç stock olarak E30 316i olsa da. Orjinal Kaporta parçaları ile M3 görünümüne kavuşturulmuş araba.
Arabada S14 motor yerine ise E39/Z8 V8 Motoru tercih edilmiş, artı olarak araçta Alpha-N yazılım mevcut.
Araç hakkında sizin düşünceleriniz nasıl ? Özellikle 100-200 Hızlanması beni şaşırtı , E30 kasasın hafifliği yaramış resmen :)
https://www.youtube.com/watch?v=bIEm8g6BUgY
kankaytsn
22-01-2019, 13:29
Replikalada olsa baya başarıli olmuş
Replikalada olsa baya başarıli olmuş
Teşekkür ederim :) S62B50 harika olmuş bu arabada
gazlarken 4'den 6'ya atıyor sanırım yanlış görmediysem, gidişatı duruşu mükemmel keseye bereket.
gazlarken 4'den 6'ya atıyor sanırım yanlış görmediysem, gidişatı duruşu mükemmel keseye bereket.
Teşekkür ederim , evet 5. i boş geçiyor Kemal Top Speed amaçlamadığımız için :D
Hani bir zamanlar "size göre modifiye nedir?" isimli bir konu açmıştım. Bana göre tamda budur. Bu araçtaki metal işçiliği, parçaların orjinal gibi oturtulması yerlerinin kesilmesi, ayrıca bu motor ve şanzıman kombinasyonunu yine bu küçük araca usturuplu şekilde adapte etmek MODİFİYE nin ağababasıdsır
Hani bir zamanlar "size göre modifiye nedir?" isimli bir konu açmıştım. Bana göre tamda budur. Bu araçtaki metal işçiliği, parçaların orjinal gibi oturtulması yerlerinin kesilmesi, ayrıca bu motor ve şanzıman kombinasyonunu yine bu küçük araca usturuplu şekilde adapte etmek MODİFİYE nin ağababasıdsır
Çekim günü benim de çok hoşuma gitmişti :D
Şimdiye kadar beğendiğim en güzel swap projelerinden biri bu kesinlikle. Maşallah nazar değmesin, Allah kaza bela vermesin. Video da çok güzel olmuş tam kıvamında her şey.
Yürüyenden ve lastiklerden hiç söz edilmemiş bu videoda. Bu kadar rahat tutunmayı nasıl başarıyorlar?