PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tac System Iron Zero Incelemesi

imprezaWRC
21-01-2019, 12:33
Aslında bu konuyu daha önce açacaktım ama ürünü birkaç kere daha denemek istedim o nedenle de dün çektiğim videoları yayınlamak istedim.
Konuyu fazla uzatmadan artıları ve eksilerini belirteyim.
Artıları
- Uzun çalışma süresi sağlıyor.
- Yüzeyde hemen kurumuyor.
- Hızlı reaksiyon veriyor.

Eksileri
-Bir miktar kokusu var ama baskın bir koku değil.
-Jantlarda kullanıldığında illa fırça kullanmanız gerekiyor aksi halde 5dk bile bekleseniz istediğiniz sonucu alamıyorsunuz. Zaten, youtube'da paylaşılan diğer videoların hepsinde ürünü janta sıktıktan sonra hemen fırçalıyorlar.
- pH neutral yazmışlar ama ölçüm yaptığımda pH 5 ile 6 arası deresi bir renk çıkıyor. Genelde pH7 için neutral derler ama bunlar 5 ile 6 arasına neutral dediler sanırım.

YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=Mm6FxSFDf4g)

https://www.youtube.com/watch?v=Mm6FxSFDf4g

BARR
21-01-2019, 15:00
Teşekkürler Hakan bey yine bilgilendirici bir inceleme olmuş.

Saygılarımla,

imprezaWRC
21-01-2019, 16:08
Teşekkürler Hakan bey yine bilgilendirici bir inceleme olmuş.

Saygılarımla,

Rica ederim efendim :)

Day Walker
21-01-2019, 18:11
Ne çektin be Duster :D deneme tahtası oldu garibim :)

Jant konusunda bence en iyisi gyeon iron ama kokusu çok fena bagaja dökülmüş biraz hala kötü kokuyor :(

halili
22-01-2019, 07:03
Geçen gün baya kirlenen jantlarıma sonax ürünü sıktım temizledim.şimdi fren sırasında frenlerden ince bir sürtme sesine benzer ses geliyor.böyle birşey oluyormu sizde.Normalde haftalık yıkandığı için jant temizliyici 2 ayda 1 kere falan kullanırdım.2 3 aydırkış mevsimi ve zaman olmadığı için sadece suyla temizlik yaptım.

imprezaWRC
22-01-2019, 11:00
Geçen gün baya kirlenen jantlarıma sonax ürünü sıktım temizledim.şimdi fren sırasında frenlerden ince bir sürtme sesine benzer ses geliyor.böyle birşey oluyormu sizde.Normalde haftalık yıkandığı için jant temizliyici 2 ayda 1 kere falan kullanırdım.2 3 aydırkış mevsimi ve zaman olmadığı için sadece suyla temizlik yaptım.

Malesef bir kere başıma geldi. Sonax yüzünden mi oldu yoksa Turtle Wax yüzünden mi oldu onu tam kestiremiyorum çünkü ürünü kullandıktan hemen sonra olmadı. Ama malesef arka fren balatalarından birisi ne zaman fren pedalına nazik dokunsam o zaman ötmüştü :(

halili
23-01-2019, 15:38
Teşekkür ederim cevabınız için.biraz zaman geçsinde bakalım.