Orijinalini görmek için tıklayınız : Oto yıkama ve halı yıkama köpükleri
Oto yıkamacı ve halı yıkamacı arkadaşlarım.
Malzemelerinizi kaç liradan alıyorsunuz.
Memnun musunuz?
Yakın zamanda inşallah temizlik ürünleri üretimine başlayacağız. Tecrübeleriniz ya da istekleriniz kalite konusunda bize yol gösterecektir. Üretim sonrası isteyenlere numune gönderimi yapacağım
hakkında hayırlısı .
oto yıkamacılar senin için bir kıstas değil.
100 lirayada 500 lirayada şampuan alan var. kendi kaliteni belirleyip piyasana bakman daha doğru.
hakkında hayırlısı .
oto yıkamacılar senin için bir kıstas değil.
100 lirayada 500 lirayada şampuan alan var. kendi kaliteni belirleyip piyasana bakman daha doğru.
En azından beklentiler nedir onu belirlesek bile bizi aydınlatır.
Cila oranı mı
Temizlik derecesi mi
İyi köpürmesi mi gibi beklenti nedir
_driver_
23-01-2019, 23:59
Daha çok fiyat performansa bakar bu işler yıkamacı mantığıyla bakarsak detailing dediğimiz olay daha bir başka o da sizin ürün gamınızda pek rağbet görmez diye düşünüyorum. Bu arada memurdunuz diye hatırlıyorum bu tarz konularda memuriyeti yakmayın diye ufak bi uyarı yapayım ek iş durumundan
free-hifi
24-01-2019, 16:15
Boş Bidon için fiyat aldınız mı elimde yıkama ve temizlik malzemelerinden çıkan bidonlar var makul fiyattan veririm 25 35 kg arası
Daha çok fiyat performansa bakar bu işler yıkamacı mantığıyla bakarsak detailing dediğimiz olay daha bir başka o da sizin ürün gamınızda pek rağbet görmez diye düşünüyorum. Bu arada memurdunuz diye hatırlıyorum bu tarz konularda memuriyeti yakmayın diye ufak bi uyarı yapayım ek iş durumundan
Sorumlu müdür olmadığı sürece şirket ortağı olabiliyor yüzdesi önemli degil
Oto yıkamada fırçasız köpükler için beklenti;
1- 60 lık tanka 1 lt den 90 lık tanka 1.5 lt den çok malzeme koymamak
2- 90 lık için en en az 30 araç yıkayabilmesi
3- ürün sıkılıp belirli süre bekledikten sonra kir arındırıcılığının yüksek olması ve minumum peluş kullanımı
4- maksimum cila oranı ve kayganlık hissi
5- kolay durulama ve silim özelliği
Valla bu saatten sonra azdan az çoktan çok gider. Ama tabi tedbirli olmak lazm =) babmın üzerine açacağım dükkanı
Boş Bidon için fiyat aldınız mı elimde yıkama ve temizlik malzemelerinden çıkan bidonlar var makul fiyattan veririm 25 35 kg arası
Kaç adet var. Ben mardindeyim. Bi kamyon çıkarsa gönder gelsin. Bidon çok lazım şuan
Sorumlu müdür olmadığı sürece şirket ortağı olabiliyor yüzdesi önemli degil
Sağ ol. Aydınlattın abi
Oto yıkamada fırçasız köpükler için beklenti;
1- 60 lık tanka 1 lt den 90 lık tanka 1.5 lt den çok malzeme koymamak
2- 90 lık için en en az 30 araç yıkayabilmesi
3- ürün sıkılıp belirli süre bekledikten sonra kir arındırıcılığının yüksek olması ve minumum peluş kullanımı
4- maksimum cila oranı ve kayganlık hissi
5- kolay durulama ve silim özelliği
Şuan kullandığınız malzemeyi kaç liradan alıyorsunuz ve memnun musunuz? Fırçalı mı yıkıyorsunuz
Semte göre malzemeler değişir bence :)
Semte göre malzemeler değişir bence :)
Bağcılarda ekmek aslanın ağzında iç dış 20 lira etiler bebek yapıştır 200 :)
Bağcılar da bim a101 den pril alıp yikayani gördüm :)
İstanbul kocasinan sanayinin girişinde aygaz'ın içinde var. Su tutuyor, köpük sıkıp fırça vuruyor, duruluyor 3 tl :D Allah bilir ne kullanıyor
İstanbul kocasinan sanayinin girişinde aygaz'ın içinde var. Su tutuyor, köpük sıkıp fırça vuruyor, duruluyor 3 tl :D Allah bilir ne kullanıyor
Orayı bulmam gerek çok iyiymiş
4 tl ye bulmuştum
3 tl cezbetti :)
Beyaz arabanın gözünü seveyim
Bağcılar da bim a101 den pril alıp yikayani gördüm :)
Cila mila koymaz tertemiz çıkarır. Gerekirse boyayı da söker temizler =)
Maliyeti o işte yıkamacının
4 tl ye bulmuştum
Sonra boya mikronu 90 =))
4 tl ye bulmuştum
Valla abi bayadır gidemiyorum şuan kaç yapmıştır bilmiyorum ama köpük sıkıp bırakmıyor da fırçalıyor her yeri, ben 7-8 lira veiroyurm sünger veriyorum, paspasları dışarı atıp onları bile temizliyor ama silme yok :D Dün gidicektim yağmur yaqğacak diye gitmedim yağmur yıkıyor şuan arabayı :D
Cila mila koymaz tertemiz çıkarır. Gerekirse boyayı da söker temizler =)
Maliyeti o işte yıkamacının
Sonra boya mikronu 90 =))
Su kuyudur zaten, adamlara maaş vermezdir bahşişle dönüyordur millet, gaz alan 5 lira atsa adam toplar dünyaları daha bir kez boş görmedim, hemen sanayinin girişi, bakıma giden bile bir su tutturuyor en kötü