PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Junior Turbo

Redfish16V
25-01-2019, 21:22
Herkese merhaba ufak bir turbocuk edindik konu açayım dedim :) Önce geçmişe göz atalım ;
http://i63.tinypic.com/eqv5zt.jpg
ilk aracım 97 1.4is,sattığıma pişman olduğum 2 aracımdan biridir :)
http://i67.tinypic.com/2zi22jl.jpg
ardına 2zzge maceramız oldu,ilk hothatch aracımdı.Güzel farklı hızlı ama ufak tefeği maddi açıdan zor bir araç olmaya başlamıştı.
http://i65.tinypic.com/14n2yci.jp
http://i65.tinypic.com/abtuu1.jpg
ve benim için çok özel olan eski aracım.. 2000 yılında abim almış sene 2006de saca kadar soyarak restore ettik.(150+ foto mevcut).Bütün aksesuarları ile TR'de tek diyebilirim.Küçüklüğümün geçti Kadett GSi'yı abimden satın almış ve 18 yıl sonra aynı heyecanla turlamıştım :) Başka bir kadett aşığı abimiz ile birden bire anlaştık ve emanet tarzında aracı satmış bulundum.Bazen üzülüyoruz bazende her şeyin tadı bi yere kadar diyoruz..18 yıl dolu anı :)

tam 1 sene hem maddi hemde yatırım amaçlı kendimi beklemeye aldım..Arada kaşıntılar tuttu tabiki :) Kişiliği gereği çok sabırlı olduğumdan dedim olmuşken iyisi olacak bekle.. Tam 1 seneye yaklaştı vakit ,dedim ee ne alacağız.. İlk kriter 4 kapılı artık adam akıllı arac alıp bol bol gezmekti.Ama bir yandan daha genciz diye diye hangi ilanı açarsam hothatchlerde buluyordum kendimi :D Sıkı bir 205ci abim bir gün dedi gel derdini çözelim.. Kriterlerim bu abi dedim.Şöyle 1-2 dk geçti sana 207 GT alacağız dedi.Haydaa abi onlar sorunlu diyorlar vb.. Bir şey olmaz bulacağız konu bitti dedi :D Bir yandan korku pug alacağız bir sıkıntı verse ben yanarım modu var tabi.. Bir yandan şükür japondan sonra yol tutan duran aracım olacak sevgisi :D Yine iyi bir dostumda arada atıyor tavsiye ilanlar.Astra gsilar vb.. dedim ben kadett'e bindim astra ayıp olur :) En son bir ilan attı kırmızı 85k'da 207 GT.. Yalnız aracın fiyatı 10 ise bende var 5.o da en limit.. Dedim ben çıkamam o paralara boşver.. Çıkarsın bu aracı alalım hadi gidip alalım vb...Ben alışkın değilim böyle hemen almaya dur heleye kalmadan telefonla adamı aramalar pazarlık vb .Güya aracı alacak adam benim ama bütün iş kankamda :D En son pugcu abime attım ilanı..Tabi bu arada aracı tramer ,sigorta,eski sahiplerini arama,servis kaydı her şeyini çıkardım her şeyden okeyde çıkınca iyi alıyoruz galiba dedim :D Pugcu abimde hemen yarın gidiyorsun alıyorsun diyince geldik işin büyük kısmına.. Para. :D biraz para eklemeler,bulmalar borçlanmalar of of :D Şaka değil cüzdanki o köşedeki 10 Tl'yi bile ekledim paraya :D :D biz nasıl ödeyeceğiz limiti çok aştık felan ben tabi fenalardayım (Muhasebeciyim tabi :D ) . Kanka borçlanmadan olmazz rahat ol diye cevaplar.. Neyse aracı gittik gördük bidaha aşık olduk aldık geldik :) 2007 model servis bakımlı,sentesi vb kroniği giderilmiş,89binde şu an,kazasız,yarım parça boyalı, değişensiz oem bir araç :) Not : 1000 küsürlük thp konusunuda okudum araca hakimim diyebilirim :D İlk aşık olduğum oem olması ve frenleri idi.. Maalesef şu japonların yumuşak yapısından çok soğumuştum.Aracım full stock bu arada.Dp dv stage 1 harici bir şey yapmayı düşünmüyorum..Araç çok düşüktü,biraz kaldırdık,yağ bakımını kurum temizliğinide yaptık :) Maşallah'ı esirgemezseniz sevinirim :) Allah herkese daha iyisini nasip etsin :)
http://i67.tinypic.com/153l8o2.jpg
http://i64.tinypic.com/13zuyh5.jpg
http://i68.tinypic.com/taj5us.jpg
http://i67.tinypic.com/23wm9e1.jpg

fthdrn
25-01-2019, 21:30
Hem kırmızı hem pug daha ne olsun :D Güle güle kullan kazasız belasız sürüşler dilerim :))

Grimlord
25-01-2019, 21:35
Sağdan direksiyonlu olduğuna dair bir takım duyumlar aldım, doğru mu Emir? :D

Kazasız belasız kardeşim, tertemiz araç maşallah.

cess
25-01-2019, 21:43
Hayırlı olsun.. Kırmızı da bir başka duruyor gerçekten. Orijinal halinde bırakacak olman isabet olmuş, bazen bende hiç ellemeseydim diyorum.

Plaka da değişikmiş bu arada :)

-Murat Özcan-
25-01-2019, 21:47
Kırmızı çok yakışıyor bu araca.

Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim..

Cgungor
25-01-2019, 22:45
Hayırlı olsun sınıfında fiyat-performans olarak mantıklı ve keyifli araçlar 207 gt/rc/lemans lar.

Matchless
26-01-2019, 09:06
Hayırlı olsun. Kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun,hemde temizi. Daha ne istenir ki. Kazasız belasız sürüşler

Redfish16V
26-01-2019, 10:30
Hem kırmızı hem pug daha ne olsun :D Güle güle kullan kazasız belasız sürüşler dilerim :))
hem kırmızı hem pug seversinnn :D Çok teşekkür ederim :)

Sağdan direksiyonlu olduğuna dair bir takım duyumlar aldım, doğru mu Emir? :D

Kazasız belasız kardeşim, tertemiz araç maşallah.
jedeme citi bu :D çok teşekkürler kardeşim :)

Hayırlı olsun.. Kırmızı da bir başka duruyor gerçekten. Orijinal halinde bırakacak olman isabet olmuş, bazen bende hiç ellemeseydim diyorum.

Plaka da değişikmiş bu arada :)
Senin araç bence şu haliyle daha etkili abi :) plakayı anlık aldık güzel denk geldi :) Yine seni görürsem keserim önünü abi :D

Kırmızı çok yakışıyor bu araca.

Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim..
Çok teşekkürler :) Ya kırmızı ya da beyaz harici alımlı gelmiyor nedense :)

Hayırlı olsun sınıfında fiyat-performans olarak mantıklı ve keyifli araçlar 207 gt/rc/lemans lar.
kesinlikle öyle düşünüyorum,tam f/p aracı :) Teşekkürler :)

Hayırlı olsun. Kromozom olsun 5 kuruş fazla olsun,hemde temizi. Daha ne istenir ki. Kazasız belasız sürüşler
Çok teşekkür ederim,kırmızı cidden farklıymış :)

tuner faruk
26-01-2019, 10:35
Hayırlı olsun Emir Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin :)

MURAT_HLX
26-01-2019, 10:53
207 çok güzel duruyor iyi günlerde kullanın..

stak67
26-01-2019, 11:21
hayırlı olsun. kadett tam bir efsaneymiş :) denizin fotoğraflarından biliyordum. yeni aracınızda hayırlı olsun. güle güle kullanın.

Redfish16V
26-01-2019, 11:41
Hayırlı olsun Emir Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin :)
teşekker ederim abi :)

207 çok güzel duruyor iyi günlerde kullanın..
teşekkürler :)

hayırlı olsun. kadett tam bir efsaneymiş :) denizin fotoğraflarından biliyordum. yeni aracınızda hayırlı olsun. güle güle kullanın.
kadett çok iyiydi şu anda da aynı temizlikte bakılıyor şükür :) senin aracıda thk'ya gelirken görüyordum bu aralar gözükmüyor :) Teşekkürler :)

stak67
26-01-2019, 12:29
kardeşim oradaydı ama okulu bitirdi :D şimdi küçük kardeşim orada ama oda pek kullanmıyor benim golfü.

997TT
26-01-2019, 22:01
Hayirli olsun emirilcim. İcine sinmis,ne guzel.
Keyifle kullan, hothatch iyidir. :)

burakgunay
27-01-2019, 13:11
Güle güle kullan kanka.

NNC yi özlüyorum hala, kadett de aklımda :)

Redfish16V
27-01-2019, 19:21
Hayirli olsun emirilcim. İcine sinmis,ne guzel.
Keyifle kullan, hothatch iyidir. :)
teşekkür ederim abi :)

Güle güle kullan kanka.

NNC yi özlüyorum hala, kadett de aklımda :)
sağolasın kanka,çok zor ama tekrar temiz bir tsport bulsam alırdım herhalde :)

SinanAdalı
27-01-2019, 20:20
kadett gsi cidden iyiymiş.. Maşallah yeni araca kazasız belasız.

tolgaaydın
28-01-2019, 07:32
Bende bi ara çok düşündüm, düşünürken araba satıldı pişman olmuştum. Bazen bodozlama dalmak en iyisi. Hakkınızda hayırlısı olsun kazasız belasız inşallah :)

DenizKaan
28-01-2019, 07:44
Emir Hayırlı olsun güzel günlerde kullan :)

powERS
28-01-2019, 08:25
Güzel günlerde kullan kazasız belasız.

SkY
28-01-2019, 08:46
maşallah kazasız belasız kullanın :)

dkaya87
28-01-2019, 09:01
Emir hayırlı olsun keyifli günlerde kullan kardeşim

Redfish16V
28-01-2019, 09:22
kadett gsi cidden iyiymiş.. Maşallah yeni araca kazasız belasız.
Teşekkürler,kadettin belki ilerleyen günlerde özel konusunu açabilirim :)

Bende bi ara çok düşündüm, düşünürken araba satıldı pişman olmuştum. Bazen bodozlama dalmak en iyisi. Hakkınızda hayırlısı olsun kazasız belasız inşallah :)
Çok teşekkürler,araç bulmak zaten çok zor artık en iyisi çok kurcalamadan almakmış :)

Emir Hayırlı olsun güzel günlerde kullan :)
çok teşekkürler abi ne zaman deniyoruz :D :D

Güzel günlerde kullan kazasız belasız.
çok teşekkürler :)

maşallah kazasız belasız kullanın :)
Teşekkür ederim :)

Emir hayırlı olsun keyifli günlerde kullan kardeşim
çok teşekkür ederim abi :)

DenizKaan
28-01-2019, 12:07
çok teşekkürler abi ne zaman deniyoruz :D :D

Benim araba daha yatışta :confused:

onurc
28-01-2019, 12:08
kanks hayırlı olsun , kırmızı guzeldır
tepe tepe kullan cıgerım

Low-Rider
28-01-2019, 12:16
Maşallah çok güzel gözüküyor. Orijinal olması ayrı güzel, pek kalmadı çünkü.

Kazasız belasız

Redfish16V
28-01-2019, 17:59
kanks hayırlı olsun , kırmızı guzeldır
tepe tepe kullan cıgerım
sağolasın kanka :)

Maşallah çok güzel gözüküyor. Orijinal olması ayrı güzel, pek kalmadı çünkü.

Kazasız belasız
oem olması zaten cezbetti :) thp konusunu okudum ,sizinde zamanında çok uğraşlarınız bilgi paylaşımı olmuş hatta o zamanki tayfa çok iyimişti kendimi bir an şanssız hissetdim :) Teşekkür ederim :)

Met
28-01-2019, 22:54
Hayırlı olsun Emir, kazasız belasız :)

Melih-Ö
28-01-2019, 23:52
Hayırlı olsun Maşallah kazasız belasız :)

aithx
29-01-2019, 00:11
Maşallah kırmızı bir ayrı güzel duruyor, kazasız belasız güzel günlerde inşallah :)

Eray1910
29-01-2019, 00:43
hepsine maşallah kardeşim listedeki olan olmayan her araçta parmağım, gazlamışlığım var yıldırdın beni :) kadett reisi çok özlesekte JR çok farklı olacak proje şekillendikçe peugeot aşkını anlayacaksın yavrum :D

Redfish16V
29-01-2019, 15:44
Hayırlı olsun Emir, kazasız belasız :)
sağolasın metin :)

Hayırlı olsun Maşallah kazasız belasız :)
teşekkürler , hepimize kazasız belasız sürüşler :)

hepsine maşallah kardeşim listedeki olan olmayan her araçta parmağım, gazlamışlığım var yıldırdın beni :) kadett reisi çok özlesekte JR çok farklı olacak proje şekillendikçe peugeot aşkını anlayacaksın yavrum :D
Peugeot candır ya :D

Kutluhan
30-01-2019, 13:06
Junior kırmızı olsun 3-5 fazla olsun dedik aldık... Aracı almaya Bursa gittik iskender yemeden döndük tek pişmanlığımız a... :) Kazasız belasız yolculuklar kardeşim.

Redfish16V
30-01-2019, 13:55
Junior kırmızı olsun 3-5 fazla olsun dedik aldık... Aracı almaya Bursa gittik iskender yemeden döndük tek pişmanlığımız a... :) Kazasız belasız yolculuklar kardeşim.
yemeye gider geliriz dert mi a.. :D

i-vtec07
30-01-2019, 14:02
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan

Redfish16V
30-01-2019, 14:10
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan
teşekkürler kardeşim :)

207_TR
30-01-2019, 21:03
207 çok sevdiğim bir araçtır ki babamda halen vardır kendisi :)

207 RC de sevdiğim ve takip ettiğim bir araçtır.

Hanımı ikna edebilseydim ilk evlendiğimizde çok alma niyetim vardı.

Arkadaşımda var kırmızı 207 RC , Birazda extralı . Gidişi mükemmel.

Polo Gti dan sonra bence en ciğerli makinelerin başını çeker.

Hayırlı olsun.

Redfish16V
30-01-2019, 21:17
207 çok sevdiğim bir araçtır ki babamda halen vardır kendisi :)

207 RC de sevdiğim ve takip ettiğim bir araçtır.

Hanımı ikna edebilseydim ilk evlendiğimizde çok alma niyetim vardı.

Arkadaşımda var kırmızı 207 RC , Birazda extralı . Gidişi mükemmel.

Polo Gti dan sonra bence en ciğerli makinelerin başını çeker.

Hayırlı olsun.

çok teşekkür ederim :) malzeme kalitesi olarak başarılı hatta yer yer 208'den kaliteli malzemeler var. . Tam f/p aracı kesinlikle..Stock olarak gitmiyor maalesef. Bakalım kat dolu şu anda bir dp dv stg1 yazılım ile 170-180de sınırlamayı düşünüyorum aracı :)

Zorbey
30-01-2019, 21:39
Kazasız belasız olsun. Yakışıklı Fp aracı :)

akko
31-01-2019, 09:22
Kırmızı olması mükemmel olmuş, adınıza sevindim :)
Çok isteyipte, alamadığım araçlardan birtanesi :)
Allah kaza bela vermesin..

Redfish16V
31-01-2019, 09:27
Kazasız belasız olsun. Yakışıklı Fp aracı :)
Teşekkürler,kesinlikle f/p aracı :)

Kırmızı olması mükemmel olmuş, adınıza sevindim :)
Çok isteyipte, alamadığım araçlardan birtanesi :)
Allah kaza bela vermesin..
çok teşekkür ederim,temizi maalesef yok en ufak bakımsızı ise başa bela.. Polo sizin için daha iyi olmuş bence maşallah :)

Sti_Ozan
01-02-2019, 15:41
Hayırlı olsun,kırmızı ayrı bi yakışıklı göstermiş arabayı. Kazasız belasız keyifli sürüşler,maşallah. :)

levent
01-02-2019, 17:08
isim babasını hiç anma zaten .. :p

Redfish16V
02-02-2019, 11:53
Hayırlı olsun,kırmızı ayrı bi yakışıklı göstermiş arabayı. Kazasız belasız keyifli sürüşler,maşallah. :)
teşekkürler :)

isim babasını hiç anma zaten .. :p
bu çok ayıp,hemen bir starbucks ısmarlamalıyım :D

OnurJDM
02-02-2019, 12:20
Kırmızı ayrı bi güzel duruyo. Maşallah kazasız belasız inşallah

Redfish16V
02-02-2019, 12:38
Kırmızı ayrı bi güzel duruyo. Maşallah kazasız belasız inşallah
teşekkür ederim hepimize kazasız belasız sürüşler :)