Orijinalini görmek için tıklayınız : Detailing hakkında yardım
efrasyab
05-02-2019, 00:47
Merhabalar.
Aracıma bugüne kadar kendi imkanlarımla hızlı cila döşeme temizleme gibi amatörce detailing işlemleri uyguladim. Artık işi bir tık ileri boyuta taşımak istiyorum.Sarjli olmak kaydıyla polisaj makinası ve uyguladiginiz güzel bir kombin varsa temizlik ürünleri almak istiyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
Burak Mehmet
05-02-2019, 08:54
Merhabalar.
Aracıma bugüne kadar kendi imkanlarımla hızlı cila döşeme temizleme gibi amatörce detailing işlemleri uyguladim. Artık işi bir tık ileri boyuta taşımak istiyorum.Sarjli olmak kaydıyla polisaj makinası ve uyguladiginiz güzel bir kombin varsa temizlik ürünleri almak istiyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
şarjlı makinaların günü 60w faln.. anca son kat cila atmakta işe yarayabiliroda gereksiz olur.. aşındırma ve hare gidermede şarjlı makine yetersiz kalacaktır..
kalipson
05-02-2019, 10:01
Bilenler illa ki yardimci olacaktir ama 'detailturkey.net' sitesini tavsiye ederim.
Hocam detay işinin başlangıcı var ama sonu yok. Önce bütçenize sonra da aracınıza göre ürün almak hatta ürünler almak şart.
Örneğin benim elinde her türlü malzemesi olan bir abim var. Polisaj , bakım , yıkama konusunda yardımlaşıyoruz. Fakat ondan önce yapabileceğim şey düzgün bi şampuanla yıkamak ve wax atmaktı. Yoksa gidip polisaj makinesi falan almazdım. Alsam bile yapmasını bilemezdim.
Öncelikle aracınızın içi , boyası ne alemde , neye ihtiyacı var onu tespit etmek gerek. Buraya fotoğraf atarsanız yardımcı oluruz mesela :)