PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arka cam rezistans tamiri / tamir kiti

brv
06-02-2019, 12:46
Daha önce arka cam rezistans tamiri veya tamir kiti kullanan oldu mu?
Aracımdaki tellerin çoğu çalışmıyor, gereksiz buğu yapıyor, buğu önleyici vs kullanmak istemiyorum.
Anadolu yakası öncellikli tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır?
Teşekkürler.

Tunacan
06-02-2019, 13:24
İyi havalanan bir aracın içi buğu yapmaz. -araç su almıyorsa-
Sürekli iç sürkülasyonda mı tutuyorsunuz havalandırmayı? Eğer öyleyse klimayı da çalıştırmalısınız.

Arka buz çözme haricinde hiç kullanmadım.

MeRtCaN
06-02-2019, 14:24
Daha önce arka cam rezistans tamiri veya tamir kiti kullanan oldu mu?
Aracımdaki tellerin çoğu çalışmıyor, gereksiz buğu yapıyor, buğu önleyici vs kullanmak istemiyorum.
Anadolu yakası öncellikli tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır?
Teşekkürler.

Daha önce kullandım
arızalı kopan rezıztans ı tamır ettım
guzel maske yapıp oje gıbı boyuyorsunuz zaten

mbulur
06-02-2019, 16:24
Rezistanslardan bir yada ikisi çalışmıyorsa tamir sıvısı iş görüyor, ancak çok fazla çalışmayan tel varsa tamir sıvısı direnç artışıyla çekilen akımı artırıyor ve bu durum rezistansa giden tesisat ve sigorta kutusu için sorun oluşturuyor. Eğer tellerin çoğu çalışmıyorsa en iyi camı değiştirmek.

CemBerk
06-02-2019, 17:02
Ben de alıcaktım ama bazı alışveriş sitesindeki yorumlarda cam patlamaya kadar gitmiş olaylar bu yüzden vazgeçtim. Başka bir çözümü de yok gibi malesef.

300E
06-02-2019, 17:35
Benim önceki aracımda da filmi sökünce olmuştu, bende araştırdım ama fazla sürülen yerde fazla ısı olduğu için cam patlama olayıyla karşılaşanlar olmuş, o yüzden ellemedim öyle kullandım.

marikan
06-02-2019, 21:22
Ben kullanmıştım. Bir kaç tane hattı tamir etmiştim. Ancak dışarıdan belli oluyor.
Cam filmi yaptırırken ipa ile sildikleri için hepsi gitmiş :) En güzeli cam değiştirmek :)

2jz
06-02-2019, 21:44
Bir çift çorabı silika kumla doldurup ön koltukların altına koyabilirsiniz.