Orijinalini görmek için tıklayınız : Mitsubishi COLT CZT 41SS656
Merhaba arkadaşlar ,
Yaklaşık 1 sene önce almış olduğum aracımı az çok sizlerle paylaşmak istedim. Hayalimdeki araç, lise zamanlarında sürekli videolarını izleyip durduğum her kesiciye girdiğinde mutlu olduğum araçtır kendisi. Ön yargılı olanlar olabilir ama gerçekten araç çok zevkli ve hızlı her bindiğimde mutlu olduğum kendimden çok önem verdiğim aracım sizlerle :)
Burdan CZT grubundaki abilerime kardeşlerime selamlar hepsi Kraldır👑
Herkese iyi günler Allah kaza bela vermesin bir maşallah ınızı alırım:)
Şimdiden teşekkürler :heyoo:
https://i.hizliresim.com/r5570V.jpg
https://i.hizliresim.com/BaakOV.jpg
https://i.hizliresim.com/nQQBy5.jpg
https://i.hizliresim.com/QLL9yG.jpg
https://i.hizliresim.com/dvvRMr.jpg
https://i.hizliresim.com/jggoNj.jpg
Maşallah çok şirin duruyor :)
Sürekli ilanlara girip bakarım czt’le mini evo maşallaj hayırlı olsun
Sürekli ilanlara girip bakarım czt’le mini evo maşallaj hayırlı olsun
çok teşekkürler :)
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Yusufların binasında mı oturuyorsun terzinin önüne çekiyorsun plakayı şimdi uyandım. Mahallede görüyorum
::ZaFeR::
07-02-2019, 19:40
Junior EVO.Kazasız belasız sürüşler :)
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Yusufların binasında mı oturuyorsun terzinin önüne çekiyorsun plakayı şimdi uyandım. Mahallede görüyorum
Doğrudur başkan 10 seneden fazla bu mahalledeyim tanışmak isterim ☺ï¸
Junior EVO.Kazasız belasız sürüşler :)
Teşekkürler:)
Basıklığı çok hoş Maşallah kazasız belasız.
Maşallah Allah kaza bela vermesin. Basıklık baya baya iyi duruyor.
Kişisel fikrim, bu araçların ön tarafı hard dururken arkası fazla sıradan duruyor. Arka tarafa spacer ve farklı bir custom difüzör uygulaması ile çok daha güzel hale gelebilir.
Hatta direk flanş ile gunmetal evo 7 jantlarını koyup bambaşka bir hale gelebilir araç.
Güle güle kullanın.
Arkaya 2.5 cm spacer daha güzel duracaktır. Kazasız belasız günlerde kullanın
Çok güzel makina cidden, cz3'ü vardı hem siyah hem kırmızı. Kesinlikle bu arabanın rengi kırmızı.
Jantları lütfen değiştirme, orj jantı kadar yakışan başka jant görmedim ben.
İçi de sanıldığının aksine geniştir. Kazasız belasız. Benim de radarımda bir gün nasip olur umarım.
hoşgeldin harılı olsun. Koltuklarda sıkıntı mı var? 2006'larda kronik yırtılma var eğer oysa.
Basıklığı çok hoş Maşallah kazasız belasız.
Çok teşekkürler:)
Maşallah Allah kaza bela vermesin. Basıklık baya baya iyi duruyor.
Kişisel fikrim, bu araçların ön tarafı hard dururken arkası fazla sıradan duruyor. Arka tarafa spacer ve farklı bir custom difüzör uygulaması ile çok daha güzel hale gelebilir.
Hatta direk flanş ile gunmetal evo 7 jantlarını koyup bambaşka bir hale gelebilir araç.
Güle güle kullanın.
Çok teşekkürler jant rengini gun metal yapmayı düşünüyorum yaz gelsin el atıcam :)
Arkaya 2.5 cm spacer daha güzel duracaktır. Kazasız belasız günlerde kullanın
Çok sağolun:)
hoşgeldin harılı olsun. Koltuklarda sıkıntı mı var? 2006'larda kronik yırtılma var eğer oysa.
Hoşbulduk teşekkür ederim:) koltuklarda sökülme yok hiç pc geçtiğimde onun resminide atabilirim pislenmesin diye kılıf ile kullanıyorum:D ama sökülen gördüm kronik olabilir
Çok güzel makina cidden, cz3'ü vardı hem siyah hem kırmızı. Kesinlikle bu arabanın rengi kırmızı.
Jantları lütfen değiştirme, orj jantı kadar yakışan başka jant görmedim ben.
İçi de sanıldığının aksine geniştir. Kazasız belasız. Benim de radarımda bir gün nasip olur umarım.
OZ jant düşünüyordum ama doğru diyorsunuz orjinal jant gibi durmuyor :) güzel bi makine nasip olur umarım sizlerede grupta bekleriz :) Trşrkkür edetim ;)
maşallah kazasız belasız czt ye binip gezmişliğim vardır gayet güzel keyifli araç...
maşallah kazasız belasız czt ye binip gezmişliğim vardır gayet güzel keyifli araç...
Teşekkürler başkan:)
Maaşallah kazasız belasız.
En çok "Zalım WorkS" stickerını beğendim.
Maaşallah kazasız belasız.
En çok "Zalım WorkS" stickerını beğendim.
Hahaha teşekkürler :)
Kazasız belasız güzel araç :)
Kazasız belasız güzel araç :)
Teşekkürler :)
Maşallah güzel aracınız var. bizde de bi 1.3 colt var. sizinki kadar performanslı olmasada atik seri kullanması keyifli araçlar.
kazasız belasız güzel günlerde kullanın :)
Ömer Musaoğlu
08-02-2019, 16:11
Maşallah sürekli görüyorum arkadaşımın evinin karşısında güle güle kullan. Czturkey de herkes çok iyidir özellikle yusuf abi
Maşallah sürekli görüyorum arkadaşımın evinin karşısında güle güle kullan. Czturkey de herkes çok iyidir özellikle yusuf abi ��
Eyvallah başkan yusuf başkanında selamı var sana :)
Maşallah güzel aracınız var. bizde de bi 1.3 colt var. sizinki kadar performanslı olmasada atik seri kullanması keyifli araçlar.
kazasız belasız güzel günlerde kullanın :)
Eyvallah başkan umarım bi czt alırsın :)
Maşallah araç tatlı duruyor. Değeri pek bilinmedi bu araçların.
Buarada plaka kardeşiyiz :) benim araç plakasıda 41 SS
Maşallah araç tatlı duruyor. Değeri pek bilinmedi bu araçların.
Buarada plaka kardeşiyiz :) benim araç plakasıda 41 SS
Ss ayrıcalıktır başkan :) değerini bilenler yeter be reis çok sağol;)
-Murat Özcan-
10-02-2019, 12:18
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim
Çok teşekkürler :)
irfanakbas
11-02-2019, 14:44
Maşallah çok güzel bir araba. Allah kaza bela vermesin. Jantlarda güzel duruyor fakat çok içeride kalmış arkadaşların da dediği gibi spacer ile desteklenirse daha güzel bir görünüm olucagini düşünüyorum.
Maşallah çok güzel bir araba. Allah kaza bela vermesin. Jantlarda güzel duruyor fakat çok içeride kalmış arkadaşların da dediği gibi spacer ile desteklenirse daha güzel bir görünüm olucagini düşünüyorum.
Çok teşekkürler spacer aklımda jantların renginide gub metal yapıp spaceri düşünmekteyim :)
Kardeşim kazasız belasız kullanman dileğiyle SS Czt dillerdesin
Bu aracı üniversite okurken Edirne'de görmüştüm sanki. Sesi çok güzeldi o aracın.
Kardeşim kazasız belasız kullanman dileğiyle SS Czt dillerdesin
Onur abim çok teşekkürler EA kadar hızlı olmasakta birşeyler yapmaya çalışıyoruz :)
masALLAH cok guzelmıs
Çok teşekkürler :)
Bu aracı üniversite okurken Edirne'de görmüştüm sanki. Sesi çok güzeldi o aracın.
Çok sağol başkan japonlar yapıyor ya :)
araç şuan bende ve hala aynı kondisyonda hala boyasız
CZT çok keyifli araç kazasız belasız