Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda S2000 Gece Gazlaması / VAREX
https://www.youtube.com/watch?v=LRfayBsqTG8&t=1s
Herkese Merhabalar , Bu Videoda Furkan abi ile standart incelemelerim dışında , daha cok gazlama odaklı bir video çekmeye çalıştım.
Araç dış görünüş bakımından standart S2K'lardan farklı. Umarım hoşunuza gider , yorumlarınızı merak ediyorum araç hakkında.
Teşekkürler :)
Herzamanki gibi kalite kokuyor cevat emeğine sağlık
Jantlar başta 17", sonra 18" olmuş galiba :)
Kimse alınmasın ama "ağır ama istikrarlı devirleniyor" havası oluştu bende.
Gazlarken bile AFR 14'lü seviyelerde sanki, nadiren 13 falan oluyor nedense.
Cevat video kalite kokuyor fakat;
Ü.Turan tayfasına seslenir gibi "Tedavi, tedavi, tedavi, tedavi," artık gına geldi. Bi ara o kadar çok tedavi dendi ki biri hasta onu hastaneye götüreceksiniz sandım. Etkileşim almak için şu sözcüğü kullanmaktan vazgeçmelisin.
flashproda oem yaazılım zaten bu işten anlamadıgını kendı agızı ıle soylemıs
oem yazılım dıye bır sey yoktur
standart degerlerde orjınal yazılım vardır.
araba zaten hıc gıtmıyor devır cevırırken zorlanoyor
14 afr ve arada 16 lara gıden afr kaynaklı
madem flashpro taktınız adm gıbı ayarlatsanıza arabayı :)
Cekımle her zamankı gıbı cok kalıtelı
Çekimler güzel fakat Fatih'in de söylediği gibi etkileşim almak adına tedavi tedavi tedavi demeniz kalitesizleştirmiş.
Tamam, anladık tedavi 15 yaşındaki ergen kitle likelar. ''Bence'' bu şekilde kendi kalibrene ve kalitene ihanet ediyorsun.
Araca gelecek olursak en yakın zamanda bu araçlardan anlayan bir mekanik ve yazılımcıya gitmesi gerek. Zira şu haliyle sağlıklı yürüyeninden 1 direk yiyecek kadar vahim durumda.
-Murat Özcan-
11-02-2019, 21:09
Aracın rengi güzel duruyor maşallah.
Emeğine sağlık cevat..
Tünelde arkadaki arabaların bir türlü kaybolamaması :)
fatihim gene her zamanki gibi doğru saptama yapmış.
tedavısı bı turlu sonuc vermedı arkadasın kendısıne.
elıne saglık Cevat.
Cimmeria
12-02-2019, 09:16
uzun zamandır 2 ve 3de bu kadar deviri yavaş çeviren honda görmemiştim, araç sahibi düzgün bir insana benziyor, bence hızlıca bir garaja gidip ayarını yaptırsın, bakımını yaptırsın arabasının...
video güzel olmuş elinize sağlık
Emirhancakir
12-02-2019, 12:30
Bu araç neden E39 520 gibi devirleniyor? Yazılımında ki sorun ne bunun? Daha önce s2000 videosu izlemedim hiç, merak ettiğim bir araç değil ama bu sefer izliyim dedim. Devirlenmesi ve hızlanması o hıza ve hafifliğe göre gerçekten çok kötü gibi geldi bana. Tabi belki daha önce S2000 izlemediğim için de öyle geliyor olabilir. Pek ısınamıyorum S2000lere nedense.
Bu araç neden E39 520 gibi devirleniyor? Yazılımında ki sorun ne bunun? Daha önce s2000 videosu izlemedim hiç, merak ettiğim bir araç değil ama bu sefer izliyim dedim. Devirlenmesi ve hızlanması o hıza ve hafifliğe göre gerçekten çok kötü gibi geldi bana. Tabi belki daha önce S2000 izlemediğim için de öyle geliyor olabilir. Pek ısınamıyorum S2000lere nedense.
bence s2000 videosu izle veya birkez bin, e39 5.20 yakıştırman çok abes
5.20 gidişini biliyorsan bunu da ona göre yorumlayabilirsin, genelde 3.viteste oturmuş gaza keşke 2 de otursaymış Furkan abi :)
Genel bakım ve yazılım sonrası çok daha güzel olacaktır.
Erdem K.
12-02-2019, 13:03
rengiyle, içindeki ve dışındaki aksesuarlarıyla dikkat çeken bir S2k ancak Furkan'ın derhal sakalları kesmesi lazım hiç yakışmıyor :P
şaka bir yana araca da çekimlere de kocaman maşallah. Furkan'ın her aracı en az bunun kadar güzeldi...
5.20 gidişini biliyorsan bunu da ona göre yorumlayabilirsin, genelde 3.viteste oturmuş gaza keşke 2 de otursaymış Furkan abi :)
İster birinci ister üçüncü vites olsun, dip gazda AFR 14 altına düşmeyen arabaya binmek akıllı işi değil.
Video çekiyorsan, 101 kere "tedavi" diyorsan videoda, ayarını mayarını yapıp 4 4lük çıkacaksın vizyona.
Dediğim gibi "Ağır ama istikrarlı devirleniyor" şu haliyle. Ben alacak olsam, test sürüşünde böyle gitsin araba, direkt almam.
İster birinci ister üçüncü vites olsun, dip gazda AFR 14 altına düşmeyen arabaya binmek akıllı işi değil.
Video çekiyorsan, 101 kere "tedavi" diyorsan videoda, ayarını mayarını yapıp 4 4lük çıkacaksın vizyona.
Dediğim gibi "Ağır ama istikrarlı devirleniyor" şu haliyle. Ben alacak olsam, test sürüşünde böyle gitsin araba, direkt almam.
Tedavi yarım mı kaldı dayı
Tedavi yarım mı kaldı dayı
"Farzet ki" hiç başlayamadı bile :)
Elineze sağlık güzel video.
.::EmrE::.
13-02-2019, 02:10
Sene olmuş 2019 kimse şu S2000'cilere Varex'in en kötü ses çıkaran egzoz olduğunu hala öğretemedi. Kötü arkadaş işte, nerede o T1R , Invidia, Skunk, nerde Varex. Aracın AFR çok feci durumda, araç resmen gitmiyor.
Video kalitesi güzel onun dışında emeğinize sağlık.
Mal sahibine kalmış akıllı işi olup olmadığı, benim takıldığım konu 5.20 yakıştırması yoksa s2000'nin ne derece gitmesi gerektiğini emin ol biliyorum.
Emirhancakir
13-02-2019, 09:05
Mal sahibine kalmış akıllı işi olup olmadığı, benim takıldığım konu 5.20 yakıştırması yoksa s2000'nin ne derece gitmesi gerektiğini emin ol biliyorum.
Ben yakıştırma yapmadım ki? Sadece gördüğümü söyledim. Bana göre öyle gibi göründü. Belki dijital ekran olmasından geç göstermesinden belki de 3. Viteste oturması. Spor arabaların bundan daha hızlı devirlendiğini gördüğüm için sadece o şekilde gördüğümü belirttim. Belki de vitesleri çok uzun, bilemem. :)
S2000 öyle deli kısrak gibi giden bir araç değil zaten...
Video'daki araç sahibi de naif bir insan. Aracın canını alacak şekilde kullanmamış/kullanmıyor.
Hayal kırıklığı yaşayan kişiler muhtemelen zihinlerinde kalan turbo S2k videoları ile kıyaslıyorlar...
Furkan_z3
13-02-2019, 12:10
flashproda oem yaazılım zaten bu işten anlamadıgını kendı agızı ıle soylemıs
oem yazılım dıye bır sey yoktur
standart degerlerde orjınal yazılım vardır.
araba zaten hıc gıtmıyor devır cevırırken zorlanoyor
14 afr ve arada 16 lara gıden afr kaynaklı
madem flashpro taktınız adm gıbı ayarlatsanıza arabayı :)
Cekımle her zamankı gıbı cok kalıtelı
Video çekerken ağız alışkanlığından s2000 lerde hep 17 jant olduğundan bende başta 17 demişim ardından 18 diye ilerde kendi kendine düzelmiş.
Aynı ağız alışkanlığından oem ağzımıza yapıştığından yazılım içinde standart yerine oem kelimesi kullanılmış.Aslında oem dediğimde de ne dediğim anlaşılıyormuş..
Aracı pek kullanmıyorum Hızla Rolling filanla işim yok yaptıysam s2000 kullanıcısı çok arkadaşım var onlarla neşesine yapmışımdır o da heralde sayı olarak 5 kereyi bile geçmez diyebilirim.Beni tanıyan çok kişi var ben çok takılmıyorum bazı şeylere.Ben aracı yanlamak sıfır çizmek dip gaz yaparak gitmesini seven biri değilim.Hatta videoda da artık çok geç olduğundan ve yorgun olduğumdan hiç bir zaman dip gaz basmadım araca o tedavi şimdi başlıyor dediğimde filan gaza sonuna kadar basmadım tatlı tatlı basmayı seviyorum arabanın canını almayı seven biri değilim.
Yazılım konusunda aracı alırken en son istanbulda Özgün tarafından yapılıp öyle almıştım aracı.Hatta bazı sorunlar yaşadım özgün tekrar saolsun bağlandı ve halleti.
Ama en son ben gene boğaz kelebeğinde problem yaşıyordum ve komple yeniledim bazı bakımlar yaptırdım sonra bir daha ayara gidicek vaktim olmadı.
Aracım sahneye çıkıyor edasında herşeyi dört dörtlük olacak diye kasacak bir insan değilim.Bunları yapacak olsam daha çok zaman geçerdi.Cevat kıramayacağım arkadaşlarımın dostudur.Bana ulaştı ve ona yakın bir zaman verip aracı çıkardım.Normalde böyle işleri nezaketle çeviriyorum.Çünkü baya vakit alan işler ...
Cevatın tekrar emeğine teşekkür ediyorum.Gerçekten kaliteli ve düzgün insanlar onlarla birlikte vakit geçirmek keyifliydi .
Olumlu Olumsuz her yorumunuza teşekkür ederim.
Furkan_z3
13-02-2019, 12:13
Saol Samet valla vakit bulsam neler yapacam da bakalım zamanla olur ara ara çıkarıyorum. :)) Gece gece yoldan çıkmayalım diye birde öyle roll ve hız yapacam diye iddaam olmadıgından hep tam oturmadım gaza tadında verdim dileyen dilediği gibi düşünsün biliyorsun böyle şeyleri çok önemsemiyorum :)
Furkan_z3
13-02-2019, 12:14
rengiyle, içindeki ve dışındaki aksesuarlarıyla dikkat çeken bir S2k ancak Furkan'ın derhal sakalları kesmesi lazım hiç yakışmıyor :P
şaka bir yana araca da çekimlere de kocaman maşallah. Furkan'ın her aracı en az bunun kadar güzeldi...
Sakalları aksine daha da uzatıyorum :) Saolasın Erdem :)
Furkan_z3
13-02-2019, 12:20
Diğer cevaplarda yazdığım gibi çok vaktim olmadığından ve bazı parçalar değiştiğinden ayara gidemedim tekrar.. Gideceğiz ileriki zamanda acelesi yok. Sizin dediğiniz kadar çok takılmıyorum bu durumlara kimseye birşey kanıtlama veya güzel gösterme derdim yok kıramadığım arkadaşlar olduğu için video çektik.Sizin görüşlerinize saygım sonsuz.
Furkan_z3
13-02-2019, 13:57
S2000 öyle deli kısrak gibi giden bir araç değil zaten...
Video'daki araç sahibi de naif bir insan. Aracın canını alacak şekilde kullanmamış/kullanmıyor.
Hayal kırıklığı yaşayan kişiler muhtemelen zihinlerinde kalan turbo S2k videoları ile kıyaslıyorlar...
Teşekkür ederim o sizin naifliğiniz.
Çok güzel açıklamışsınız.S2000 denildiğinde illaki çılgın videolar gazlamalar yanlamalar sıfır çizmeler beklentisi içerisinde herkes.Beni takıp eden tanıyan herkes bilir bunlardan uzak birisiyim aracımı bu şekilde kullanmayı tercih edip keyfime bakıyorum.Ki zaten s2000clubturkey whatsapp grubumuz var orada yönetici olarak herkese bunu öğütlemeye çalışıp trafikte sakin hareketler sergilememiz gerektiğini ve örnek hareketlerle araç üstündeki kötü imajı silmeyi savunurken üstüne böyle bir video içerisinde aksiyon yapmam birçok şeye ters düşecek bir hareket olacaktır. O yüzden arkadaşlarıda kırmadan aracıda çok hırpalamadan birşeyler yapmaya çalıştık.
Tekrar saolun
Teşekkür ederim o sizin naifliğiniz.
Çok güzel açıklamışsınız.S2000 denildiğinde illaki çılgın videolar gazlamalar yanlamalar sıfır çizmeler beklentisi içerisinde herkes.Beni takıp eden tanıyan herkes bilir bunlardan uzak birisiyim aracımı bu şekilde kullanmayı tercih edip keyfime bakıyorum.Ki zaten s2000clubturkey whatsapp grubumuz var orada yönetici olarak herkese bunu öğütlemeye çalışıp trafikte sakin hareketler sergilememiz gerektiğini ve örnek hareketlerle araç üstündeki kötü imajı silmeyi savunurken üstüne böyle bir video içerisinde aksiyon yapmam birçok şeye ters düşecek bir hareket olacaktır. O yüzden arkadaşlarıda kırmadan aracıda çok hırpalamadan birşeyler yapmaya çalıştık.
Tekrar saolun
Sosyal sorumluluk projeleri de hayata geçiriyormuşsunuz,
Bir okula zeka sınıfı yapmak gibi. Nasıl bir S2k kullanıcı kitlesi bu! :D
gokcell13
13-02-2019, 14:49
Arabasıda kendi gibi zımba. Furkan babaya selam.
Diğer cevaplarda yazdığım gibi çok vaktim olmadığından ve bazı parçalar değiştiğinden ayara gidemedim tekrar.. Gideceğiz ileriki zamanda acelesi yok. Sizin dediğiniz kadar çok takılmıyorum bu durumlara kimseye birşey kanıtlama veya güzel gösterme derdim yok kıramadığım arkadaşlar olduğu için video çektik.Sizin görüşlerinize saygım sonsuz.
Forum ortamı. Herkes fikrini karşısını kırmadan, rencide etmeden yazabilir ve yazıyor da.
Gönül isterdi ki herşey tamam olduğu zaman çekilseydi.
Furkan_z3
13-02-2019, 15:59
Sosyal sorumluluk projeleri de hayata geçiriyormuşsunuz,
Bir okula zeka sınıfı yapmak gibi. Nasıl bir S2k kullanıcı kitlesi bu! :D
Aynen S2000clubtürkiye ailesi olarak bir okuldaki zeka sınıfını komple üstlenmiş durumdayız inş yakın zamanda açıklayacağız detayları.. :)
Furkan_z3
13-02-2019, 15:59
Arabasıda kendi gibi zımba. Furkan babaya selam.
Gökselcim Teşekkür ederim kardeşim sende füzesin :) sevgiler...
Tedavi lafını duydum kapattım,her ne kadar s2000 izlesem de tedavi sevmiyorum.. :)
Tedavi lafını duydum kapattım,her ne kadar s2000 izlesem de tedavi sevmiyorum.. :)
Bu serinin ismi bu gece tedavisi / gazlaması. İçeriği izlemeden kapamanıza anlam vermedim , elimden geldiğince kaliteli bir iş ortaya koymaya çalıştım :)
Abi emeğinize sağlık çok güzel olmuş. Dip gaz yapmadığın videoda çok belli oluyor zaten :)
kalipson
13-02-2019, 17:21
Arac sahibini cok iyi anlayabiliyorum. Arabasina asik ve kiyamiyor. Basmamasi gayet normal. Elestirilecek bi tarafi da yok ayrica bunun.
- Tarz ve zevk meselesi
Arac sahibini cok iyi anlayabiliyorum. Arabasina asik ve kiyamiyor. Basmamasi gayet normal. Elestirilecek bi tarafi da yok ayrica bunun.
- Tarz ve zevk meselesi
Basmaması pek normal değil aslında.
Video sahibi diyor "Gece tedavisi/gazlaması"
http://www.techturkey.com/forum/videolar/235865-honda_s2000_gece_gazlamasi_varex-2.html#post8550588
O zaman video konseptine uymayan bir araba/çekim olmuş.
Basmıyor diye birşey yok. Az da bassa çokta bassa AFR 13 hatta 12 altı olmalı.
Bunu söyledik, araç sahibi "Ayarım yoktu" dedi, fikrimizi söyledik konu kapandı.
Emirhancakir
13-02-2019, 19:16
Furkan_z3 aracınız ile ilgili kötü yorum yapmadım, yanlış anlaşılma olmasın. Hiç merak ettiğim bir araç olmadı S2000 ve her yerde çok çılgın, deli manyak anlattıkları için ve Cevat da güzel videolar çektiği için ilk defa izledim bir S2000 videosu. Yoksa onu da izlemezdim :) Bende E39 520iA var ve ihtiyardan aldım. Araç gazlama, sıkma, kurcalama, sanayi de hırpane olmuş bir araç değil. Aldığımdan beri toplasan her gün bindiğim aracımda 3000d/d üzerine en fazla 4 kere çıkmışımdır o da ilk aldığımda denemek için. 3000 leri bile görmüyor genelde. Şehiriçi 1000-2500-2700 aralığı o da maksimum. Zorlayıp da üzmeye gerek yok çünkü BMW nin zorlayınca nasıl üzdüğünü hepimiz biliyoruz :D Daha evvelide düzgün araç olduğundan ve güzel paralar harcandığından bakımlarına, gerek yok zorlamaya :)
Ama S2000 eğer bunun için yapılmış bir araçsa Kİ sanırım öyle, çünkü o kadar yüksek beygir, o kadar devir çevirebilmenin amacı bence de o sanırım. Gaza oturmak ya da sıkmak aracı, o araca pek zarar verecek şeylere benzemiyor. Tabi ki 1 viteste falan değil, 3-4-5 gibi viteslerde.
Allah kaza ve bela vermesin. Keyifli ve sorunsuz sürüşler dilerim.
Furkan_z3
13-02-2019, 19:38
Abi emeğinize sağlık çok güzel olmuş. Dip gaz yapmadığın videoda çok belli oluyor zaten :)
Saol Melih'çim insanları memnun etmek gerçekten zor :) Çok seviyoruz baltalamayı :) MEC veya FM gibi araçlar görünsün diye millet 100 tane mesaj atar hadi insaları kırmayız arabayı çıkarırız.Detaylarını iyice görsünler etsinler diye dert oldu insanlara Afr midir abc midir nedir sökcem onu ordan oraya kol saati takacam :) Birde Cr Lip mevzusu var biliyorsun ona girmicem konu iyice yoldan çıkar...Neyse aklında olsun arabanın videosunu filan çektircek olursan yırtana kadar bas kardeşim acıma :) Gavurun malı hesabı... Yoksa ne akıllılığın kalır ne de neyse :)
Cevatcım ben herşey için teşekkür ederim kardeşim.Başarılarının devamını dilerim.
Bence aracımı merak edenler için güzel detaylar verdik.
kankaytsn
13-02-2019, 21:30
Araca maşallah çok güzel duruyor :) bırakın bazı s2kler temiz kalsın hırpalanmasın :)
firat_07
13-02-2019, 22:24
maşallah güzel makina
Sahne geçişlerindeki cızırt cızırt efekti sinir bozucu.
Yukarıdaki dışında video kalitesi şahane emeğine sağlık.
Araba hakkında söylenecek her şey yazılmış zaten. Tedaviye bizim değil arabanın ihtiyacı var :)
maşallah emeğine ve çekimine cevat nacizane fikrim bence bu video ya kadarki çizginden sapmaman ilgiyle ve beğeniyle takip ediyoruz:icon_tup:
bencede aracın tedaviye ihtiyacı var herkesin kendi fikri tabiki:icon13:
Furkan_z3
19-02-2019, 16:02
Araca maşallah çok güzel duruyor :) bırakın bazı s2kler temiz kalsın hırpalanmasın :)
Saolasın Görkem :) Çok yakınımda oturan Emrecan Timurçin ile iletişime geçtim artık Afr miz Abc miz normal ayarladı oraları. :) Emrecan ile çıkınca köküne kadar uzun süreden sonra pedala bastım heralde uzun süre böyle basmam bir daha şu an herşey stabil :) Emrecan'ın bas demesiyle anladım ben video çekilirken gerçekten basmamışım :) Biraz hırpaladım ama yılda 1 olur böyle :)