Orijinalini görmek için tıklayınız : E36 M3 Spor Yay Seçimi
https://ibb.co/Wz2m2yr
Herkese Merhabalar. Bir konu hakkında tecrübeli olan kardeşlerim ve abilerimle bilgi alışverişi yapmak istiyorum. 1996 Model 3.2 M3 araca sahibim AP Racing spor yay takımı mevcut fakat yay ömrünü doldurduğu için yeni spor yay takımı alacağım. Eibach Pro-Kit , H&R ve Vogtland markaları arasından hangisini tercih edeceğime karar veremedim. Bu konu hakkında tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
ghibli06
19-02-2019, 18:11
https://ibb.co/Wz2m2yr
Herkese Merhabalar. Bir konu hakkında tecrübeli olan kardeşlerim ve abilerimle bilgi alışverişi yapmak istiyorum. 1996 Model 3.2 M3 araca sahibim AP Racing spor yay takımı mevcut fakat yay ömrünü doldurduğu için yeni spor yay takımı alacağım. Eibach Pro-Kit , H&R ve Vogtland markaları arasından hangisini tercih edeceğime karar veremedim. Bu konu hakkında tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
AP ler orj ise kolay kolay ömür tamamlamaz ne gibi sıkıntı var ? OEM amortisörlerle kullanıyorsan asıl o ömrünü tamamlamış olabilir...
AP ler orj ise kolay kolay ömür tamamlamaz ne gibi sıkıntı var ? OEM amortisörlerle kullanıyorsan asıl o ömrünü tamamlamış olabilir...
AP Racing M3 olarak üstünde yazıyor sanırım orjinal. Yay halkaları birbirine temas ediyor sürtünme izleri var ve ses yapıyor.
ghibli06
19-02-2019, 22:35
AP Racing M3 olarak üstünde yazıyor sanırım orjinal. Yay halkaları birbirine temas ediyor sürtünme izleri var ve ses yapıyor.
mümkün değil, kısaltılmış yaylar daha sağlamdır (ap, eicbach vs gibi orj spor yaylardan bahsediyorum)... yayları kesip amortisörleri bitirmiş olabilirler...
Eski aracımda h&r vardı arka yaylarda 3 yada 4 tane bakla birbirine değiyordu tamamen belki normalde de o şekildedir. Bencede amortisörleri bi elden geçirin yine ses yaparsa hortum çözüm olabilir
Ben E36 M3 Sedan'da eibach yay+ bilstein b6 amortisör kombinasyonu yapmıştım yol tutuşu da konforu da çok iyiydi.
Eibach fazla Alçaltmıyor ama aracı, aklında olsun.