Orijinalini görmek için tıklayınız : Sistemime cihaz önerisi istiyorum
darkonix
20-02-2019, 15:43
Öncelikle merhaba arkadaşlar Mevcut olan ses sistemime alınabilecek besleyebilecek dengeli bir sistem eklemek istiyorum.
Sistemim Şu şekilde;
Pioneer Champion series 1400w 30cm subwoffer
pioneer 7450sd Teyp
Pioneer 6933i 16cm Oval (arka kompanant)
Cadence zrs6k (ön kapı)
Edison ed-6040 2400w 5 kanal anfi
Not: (Arka kapılara 1 takım , arka kompananta 1 takım , 2 takım twetter , 1 adet mono anfi , 1 adet 5 kanal anfi almayı düşünüyorum)
Önerilerinizi bekliyorum
Bu yazdıkların şuan olanlar mı almayı düşündüklerin mi anlamadım
Yerinde olsam bu kadar çok bileşen doldurup kaliteli sesten ziyade gürültü dinlemek yerine gereksiz olanları satıp daha üst seri ekipmanlar ile yoluma devam ederdim. Daha önce bende senin yaptığını yapıp ön kapılara jbl comp arka pandizota 4 oval bagaja 1200lük jbl(!) koyup geziyordum. Yüksek sesin kaliteli ses olmadığını anlayınca mutlu sona ulaştım (happy end)
Buradan phantom a teşekkürlerimi iletiyorum. 3 seneyi geçti hertzlerin canını aldım ama hala sıfır :)
https://i.hizliresim.com/EmAGY9.jpg
darkonix
21-02-2019, 13:48
Yani açıkçası yüksek ses için dizmedim sistemimi kalite için dizdim bu yüzdende pioneerı seçtim. Kaliteli bi dinleme sunacağını düşünüyorum açıkçası tweeter olarakta tss20 düşünüyorum, her türlü müziği dinlicem aracımda bassın tonlu vurmasını istiyorum ve resital, türkçe , yabancı hepsini dinliyorum
darkonix
21-02-2019, 13:49
pioneer 7450sd Teyp
Cadence zrs6k (ön kapı)
Bunlar şuan bende olanlar
pioneer ovallerden memnunmusun bende oval bakıyorumda bu ara bide ed 6040 4 kanal olması lazım eminmisin 5 olduğuna
pioneer 7450sd Teyp
Cadence zrs6k (ön kapı)
Bunlar şuan bende olanlar
Meragimdan soruyorum. Bu sistemini maliyeti nedir ? Hayirli olsun
rain man
21-02-2019, 15:32
Yerinde olsam bu kadar çok bileşen doldurup kaliteli sesten ziyade gürültü dinlemek yerine gereksiz olanları satıp daha üst seri ekipmanlar ile yoluma devam ederdim. Daha önce bende senin yaptığını yapıp ön kapılara jbl comp arka pandizota 4 oval bagaja 1200lük jbl(!) koyup geziyordum. Yüksek sesin kaliteli ses olmadığını anlayınca mutlu sona ulaştım (happy end)
Buradan phantom a teşekkürlerimi iletiyorum. 3 seneyi geçti hertzlerin canını aldım ama hala sıfır :)
Merhaba. Bıçak satılıksa ilgileniyorum.
Merhaba. Bıçak satılıksa ilgileniyorum.
Vukuatı var reis sana gelmez.
sekizsilindir
21-02-2019, 18:01
Happy end sistemini 106ya kurdun sanırım, bi envanter yazsanda alt alta, toplasak; kaça patlar bize ulaştığın mutlu son
darkonix senin başlığından yürüyoruz, idare..;)
Happy end sistemini 106ya kurdun sanırım, bi envanter yazsanda alt alta, toplasak; kaça patlar bize ulaştığın mutlu son
darkonix senin başlığından yürüyoruz, idare..;)
Yok symbole kurdum. 106 varken koltukları taban halısını tavan döşemesini söküyordum extra ağırlık koyar mıyım sence :D
Component : Hertz hsk 165
Amfi : Rockford Fosgate Punch 501X
Subw : Alpine sbg-1244bp
Şuan tam istediğim ayarda. İleride belki Alpine R W12D4 modeline ve sadece bunun için mono amfi alırım.
sekizsilindir
21-02-2019, 20:05
fthdrn kafan hiç şişmesin..:icon_tup:
fthdrn kafan hiç şişmesin..:icon_tup:
Seninde inş ;)
darkonix
04-03-2019, 19:56
pioneer ovallerden memnunmusun bende oval bakıyorumda bu ara bide ed 6040 4 kanal olması lazım eminmisin 5 olduğuna
Haklısın 4 kanal o an öyle yazmışım :D
Yani beni tatmin ediyor açıkçası ses olarak aracımda sadece bass anfi ve bu kolonlar vardı sanki ön kapılarda doluymuş gibi bir ses şiddeti ve kalitesi vardı. diğer parçalarıda takınca yani midrangeleri falan düşünemiyorum
darkonix
25-03-2019, 19:24
günceldir............