PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anadolu Yakası Oto Kuaför/Temizlik

beratyuksel
24-02-2019, 10:52
Merhabalar herkese,

Anadolu yakasına taşındım geçen aylarda. Taşındığımdan beri ne aracımı kendim yıkacak yer bulabildim ne de temizliğe verecek bir yer biliyorum.
Araç bayadır yıkanmadı kaç ay oldu bilmiyorum, artık bir temizlenmeye ihtiyacı var.

Yani düşüncem şuan standart olarak iç ve dış temizletmek ama eğer fiyat açısından güzel bir fiyat alırsam detailing, cila, klima temizliği vs. gibi işlemleri de yaptırabilirim.

Özet olarak anadolu yakasında fiyat açısından üzmeyecek ucuz olan ama aynı zamanda güzel temizlik yapan f/p oranı en üst olan bildiğiniz nereler var? Ya da forumdan bir abimiz arkadaşımız var mı anadolu yakasında bu işi yapan bu kardeşine güzellik yapabilecek? :)

berkaym
24-02-2019, 11:13
Self yıkama için koşuyolu aytemizde yıkama işi rahat yanındaki shell’dede self süpürge var oraya geçip içinide halledebilirsiniz. Yıkama önerisi olarakta meguiars kızıltoprak.

free-hifi
24-02-2019, 11:34
Semt neresi

beratyuksel
24-02-2019, 12:05
Self yıkama için koşuyolu aytemizde yıkama işi rahat yanındaki shell’dede self süpürge var oraya geçip içinide halledebilirsiniz. Yıkama önerisi olarakta meguiars kızıltoprak.

çok teşekkür ederim öneriler için sağolun, değerlendireceğim :)

Semt neresi

Altunizade semt ama kartal pendik vs gibi uzak olmadığı sürece önereceğiniz yer gidebilirim

sasuta
24-02-2019, 12:23
Kozyatağı Carrefour içinde AutoClub var. Henüz denemedim kalitesi nasıl bilmiyorum ama ilk fırsatta deneyeceğim.

AutoClub (https://www.autoclub.com.tr/bayi-63/autoclub-atasehir-icerenkoy/)

beratyuksel
24-02-2019, 12:53
Kozyatağı Carrefour içinde AutoClub var. Henüz denemedim kalitesi nasıl bilmiyorum ama ilk fırsatta deneyeceğim.

AutoClub (https://www.autoclub.com.tr/bayi-63/autoclub-atasehir-icerenkoy/)

AutoClub hakkında olumlu olumsuz birçok şey duydum daha önce hiç AutoClub'a bırakmadım aracımı ama sitesindeki fiyatları ve yazıları inceledim kaliteli iş yapıyorlar gibi yazdıklarına göre tabi uyguluyorlarsa fiyatları da bence fena değil ben de bir deneyebilirim denersem burada da paylaşırım tecrübemi

sasuta
24-02-2019, 13:01
AutoClub hakkında olumlu olumsuz birçok şey duydum daha önce hiç AutoClub'a bırakmadım aracımı ama sitesindeki fiyatları ve yazıları inceledim kaliteli iş yapıyorlar gibi yazdıklarına göre tabi uyguluyorlarsa fiyatları da bence fena değil ben de bir deneyebilirim denersem burada da paylaşırım tecrübemi

Evet vitrin güzel de çalışanları nasıl asıl önemli olan o. İlk seferde aracı başıboş bırakmamakta ve gerekli yerlerde uyarmakta fayda var.

Kadyr
24-02-2019, 13:05
DOĞAN OTOMOTİV & OTO KUAFOR (@doganotokuaforr) • Instagram fotoğrafları ve videoları (https://www.instagram.com/doganotokuaforr/?hl=tr)
burası benim eski mahallemde ümraniye çarşıya yakın. ben şuana kadar gittiğim yerlerde bu kadar iyi yıkama yapan özenen bir yer görmedim. forumda da bu işi iyi yapan yerler var ama hepsini deneyemedim tabi ki gittiğim yerler arasında en iyisi bana göre. şuan pendikte oturuyorum ama aracım çok kirlenince direkt buraya giderim. elemanları uzun süredir aynı türkmenler var. 30 tl falandı normal yıkaması. denemenizi öneririm.

GKD
24-02-2019, 20:56
meguiars altunizade ve emre gecünün mekanı var detailwork bırak anadoluyu istanbulun en iyileri yakınında :D

halili
25-02-2019, 07:51
Detail works yıkama yapmıyor diye biliyorum ama. Altunizade de Acıbadem grubunun merkezinin karşısında erzurum sitesinin orada.Marmara oto yıkamada baya güzel yıkama yapar.Senelerdir aynı kişi hatta hafta sonları sahibinin oğlu da çalışıyor.Kendim su tutarım dersende total doco da üsküdar yönünde kendin yıkayabilirsin.

beratyuksel
27-02-2019, 16:52
DOĞAN OTOMOTİV & OTO KUAFOR (@doganotokuaforr) • Instagram fotoğrafları ve videoları (https://www.instagram.com/doganotokuaforr/?hl=tr)
burası benim eski mahallemde ümraniye çarşıya yakın. ben şuana kadar gittiğim yerlerde bu kadar iyi yıkama yapan özenen bir yer görmedim. forumda da bu işi iyi yapan yerler var ama hepsini deneyemedim tabi ki gittiğim yerler arasında en iyisi bana göre. şuan pendikte oturuyorum ama aracım çok kirlenince direkt buraya giderim. elemanları uzun süredir aynı türkmenler var. 30 tl falandı normal yıkaması. denemenizi öneririm.

Deneyebilirim burayı eğer iyi diyorsanız açıkçası kurumsal oto yıkamalar haricinde belli başlı olarak böyle yerler bazen çok ilgili olabiliyor. Öneri için teşekkür ederim.

meguiars altunizade ve emre gecünün mekanı var detailwork bırak anadoluyu istanbulun en iyileri yakınında :D

Meguiars ve detail works'ü biliyorum ancak olay sadece yıkama değil, fiyatı da önemli :D

Detail works yıkama yapmıyor diye biliyorum ama. Altunizade de Acıbadem grubunun merkezinin karşısında erzurum sitesinin orada.Marmara oto yıkamada baya güzel yıkama yapar.Senelerdir aynı kişi hatta hafta sonları sahibinin oğlu da çalışıyor.Kendim su tutarım dersende total doco da üsküdar yönünde kendin yıkayabilirsin.

Detail works yıkama yapıyor mu bilmiyorum tam olarak ama yapıyorsa da eğer uygun fiyatlı olursa detail workse bırakabilirim. Erzurum sitesi bana aşırı yakın; olmazsa ilk sefer olarak önerdiğiniz yeri deneyebilirim belki. Aslında en iyisi kendin yıkamak bence çok daha iyi oluyor ama kış ve iş zamanı zor oluyor yıkamak bir de bu sefer baya kirlendi artık çok zaman ister yıkamak o yüzden bir yere bırakmak daha mantıklı geliyor.

Öneriler için çok teşekkür ederim herkese.

beratyuksel
27-02-2019, 16:57
Bu arada Meguiars'ın sitesini inceledim şimdi; kampanya yapmışlar. Yıkama+Cila 40TL. Ancak sadece Güneşli, Merter, Hadımköy ve Antalya şubelerinde geçerli.
31.03.2019'a kadar kampanya devam edecekmiş. Buraya da yazayım dedim belki fayadalanmak olur isteyen diye. :)

0M42
27-02-2019, 17:01
Ümraniye tokyo garaj ı deneyebilirsin.

Uygulama yapacağı araçların haricinde araç yıkama yapmıyor diye biliyorum.

dkaya87
27-02-2019, 19:52
777 CAR CARE 🏁🎰🏁 (@777carcaresystems) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/777carcaresystems/) tavsiye ederim.

SinanAdalı
27-02-2019, 20:19
Ümraniye tokyo garaj ı deneyebilirsin.

Uygulama yapacağı araçların haricinde araç yıkama yapmıyor diye biliyorum.

Uygulama yaptırma konusunda tavsiye etmem.. Geçen sene bi kaç boya işlemi ve uygulama için tarih almıştım. Teslim etmeye gittiğim gün araca başlanmadı ve benzer fiyatlara daha iyi yerler mevcut. Sadece boya işlerini yaptırıp almıştım. Programlama konusunda sorunlar var...

beratyuksel
28-02-2019, 19:24
Detail works ile görüşme sağladım, buraya da bilgilendirme yapayım dedim; müsaitlik durumlarına göre standart yıkama işlemi de yapıyorlarmış

Kadyr
28-02-2019, 20:01
Uygulama yaptırma konusunda tavsiye etmem.. Geçen sene bi kaç boya işlemi ve uygulama için tarih almıştım. Teslim etmeye gittiğim gün araca başlanmadı ve benzer fiyatlara daha iyi yerler mevcut. Sadece boya işlerini yaptırıp almıştım. Programlama konusunda sorunlar var...
Üzüldüm sinan.salih iyi çocuktur yüzyüze bir kaç görüşmem oldu hiç iş yaptırma fırsatım olmamıştı ama takip ediyorum boya vs de yapıyor uygulamada yapıyor yıkama yapmıyor tabi. Sanırım hala tek çalışıyor ve görünüşe göre yoğun.

Detail works ile görüşme sağladım, buraya da bilgilendirme yapayım dedim; müsaitlik durumlarına göre standart yıkama işlemi de yapıyorlarmış
Doğan yıkama kurumsal falan değil ama 20 sene falan oldu aynı yerdeler.

SinanAdalı
28-02-2019, 22:09
Üzüldüm sinan.salih iyi çocuktur yüzyüze bir kaç görüşmem oldu hiç iş yaptırma fırsatım olmamıştı ama takip ediyorum boya vs de yapıyor uygulamada yapıyor yıkama yapmıyor tabi. Sanırım hala tek çalışıyor ve görünüşe göre yoğun.

Hayır tek başına değil kardeşi ve 1-2 kişi daha vardı ben gittiğim zamanlar. İyiliğine bişey diyemem doğrudur fakat uygulama konusunda eksikler olduğu kesin. Sağlık olsun..

seref1
01-03-2019, 16:58
ümraniye doğan oto yıkama arkadaşın söylediği gayet başarılı.üsküdarda şen otopark-yıkama var onlarda fena değiller

blade_berkay
01-03-2019, 22:14
Hayır tek başına değil kardeşi ve 1-2 kişi daha vardı ben gittiğim zamanlar. İyiliğine bişey diyemem doğrudur fakat uygulama konusunda eksikler olduğu kesin. Sağlık olsun..

valla hocam salih ustam çok iyidir eminim iyi ustalarda vardır ama salih abinin hakkı ödenmez ne araç olursa olsun kendi aracı gibi özenerek yapar müşteri memnuniyeti için istenilen dışında extradan ücret almadan yapar muhtemelen sizin yoğunluğunuza denk gelmiştir ama işinde bir numaradır eğer beğenmediğiniz yer olmuşsa keşke söyleseydiniz tekrardan yapardı.İşin kalitesi bozulmasın diye tek başına yapar o yüzden.

SinanAdalı
01-03-2019, 23:50
valla hocam salih ustam çok iyidir eminim iyi ustalarda vardır ama salih abinin hakkı ödenmez ne araç olursa olsun kendi aracı gibi özenerek yapar müşteri memnuniyeti için istenilen dışında extradan ücret almadan yapar muhtemelen sizin yoğunluğunuza denk gelmiştir ama işinde bir numaradır eğer beğenmediğiniz yer olmuşsa keşke söyleseydiniz tekrardan yapardı.İşin kalitesi bozulmasın diye tek başına yapar o yüzden.

Hocam söylediğiniz doğrudur. Ben kendi yaşadıklarımdan bahsettim sadece. ***** arabayı sürekli kullandığım için anlaştığımız tarih neticesinde işler sonuçlanmadı ve bende boya işlerinden sonra arabayı almak zorunda kaldım. Yani işin gerçeği bende zeytinburnu'ndan kalkıp ümraniye'ye gittim sizin gibi memnuniyeti olan insanların söylediklerini duyunca. Ama umduğumuz gibi olmadı malesef. Burda emeğine ya da herhangi bi işine bir şey demedim. Sadece programlama konusunda sıkıntılar olduğunu söyledim.

salih_karali
02-03-2019, 12:26
Ticari olarak 5 senedir bu işi yapıyorum şimdiye kadar sizin araç hariç hiç Bi geçikme olmadı 1 gün daha bana zaman verseydiniz diger işleri de biterdi sizde kendi yanınızdan haklısınız bişey diyemem yalnız teslim almaya geldiğinizde boya işleri bitmişti detayı vardı sadece bunu düzeltelim lütfen. Kusurumuz oldu ise affola . ben tek çalışıyorum yanımda sadece çırak var bilginiz olsun

SinanAdalı
02-03-2019, 15:25
Ticari olarak 5 senedir bu işi yapıyorum şimdiye kadar sizin araç hariç hiç Bi geçikme olmadı 1 gün daha bana zaman verseydiniz diger işleri de biterdi sizde kendi yanınızdan haklısınız bişey diyemem yalnız teslim almaya geldiğinizde boya işleri bitmişti detayı vardı sadece bunu düzeltelim lütfen. Kusurumuz oldu ise affola . ben tek çalışıyorum yanımda sadece çırak var bilginiz olsun

Hocam takdir edersinizki kendi aracım hariç başka araçları bilemem. Ben kendi yaşadıklarımdan bahsettim bunuda defalarca söyledim. Düzeltelim diyorsunuz fakat iç-dış detaylı uygulamanın 1 günde bitmeyeceğini bilecek kadar anlıyorum biraz bu işlerden o konuda da ben sizi düzelteyim. Aracı almaya geldiğimde siz o akşam marinada bi tekneye gitmek için hazırlık yapıyordunuz bu işte aniden çıkan bişey olamaz heralde ya da tesadüf değildi :) ? Yani ben istesemde bırakamazdım aracı anlayacağınız. Sizde burayı atlamışsınız. Herneyse ben burda sorgulama yapmıyorum sadece konuda yeri geldi fikrimi beyan ettim. Kaç kişi çalıştırıp çalıştırmadığınız size kalmış isterseniz 1 isterseniz 5 kişi çalıştırın.

S-works
02-03-2019, 19:00
Merhaba. Boya koruma ve Detaylı iç temizlik olarak AVRUPA yakasında yardımcı olabilirim.

aposport
04-03-2019, 10:44
Palmiye Oto Kuafor - oto yıkama - yorumlar ve fotoğraflar — Yandex.Haritalar (https://yandex.com.tr/harita/org/palmiye_oto_kuafor/1330144944/?ll=29.294484%2C40.853224&z=18)

İç - dış - alt yıkaması güzel.

Fiyatta hala 25 TL.

İç dış detaylı yaptırmadım. Bilemiyorum.

sari53
01-09-2020, 12:26
Normalde üsküdar şen otoparkda 4 yıldır aracımı yıkatıyordum. Bilindik isim yerlerin hepsine gittim hepsinden de iyi yıkıyorlardı ancak ruhsat sorunu yüzünden kapattılar. Son 6 7 aydır da meguiars maltepe ye gidiyordum, ayda 3 4 kez araç yıkatıyorum, onların da yıkamaları ve mekan sahibinin ilgisi gayet güzel ancak araç yıkayanların yıkama sonrası bahşiş vermek zorunluymuş gibi yaptığı tavırlar yüzünden bir daha gitmeyeceğim. Örnek olarak araba bitince elinde 10 tl gösterip abi arabada 10 lira buldum denmesi, 45 tl oto yıkama ücreti ödüyorum para üzeri 5 tl yi bahşiş verdiğimde ağzını burnunu yamultup söylenmesi vermediğinde ayrı gevşek tavırlar yüzünden bir daha gitmeyeceğim. Anadolu yakasında özellikle üsküdar kadıköy civarlarında güzel yıkama yapan ve bu tarz terbiyesizliklerin olmadığı oto yıkama tavsiyesi olanlar yazsın lütfen.

Ome_RS
01-09-2020, 14:51
Normalde üsküdar şen otoparkda 4 yıldır aracımı yıkatıyordum. Bilindik isim yerlerin hepsine gittim hepsinden de iyi yıkıyorlardı ancak ruhsat sorunu yüzünden kapattılar. Son 6 7 aydır da meguiars maltepe ye gidiyordum, ayda 3 4 kez araç yıkatıyorum, onların da yıkamaları ve mekan sahibinin ilgisi gayet güzel ancak araç yıkayanların yıkama sonrası bahşiş vermek zorunluymuş gibi yaptığı tavırlar yüzünden bir daha gitmeyeceğim. Örnek olarak araba bitince elinde 10 tl gösterip abi arabada 10 lira buldum denmesi, 45 tl oto yıkama ücreti ödüyorum para üzeri 5 tl yi bahşiş verdiğimde ağzını burnunu yamultup söylenmesi vermediğinde ayrı gevşek tavırlar yüzünden bir daha gitmeyeceğim. Anadolu yakasında özellikle üsküdar kadıköy civarlarında güzel yıkama yapan ve bu tarz terbiyesizliklerin olmadığı oto yıkama tavsiyesi olanlar yazsın lütfen.

Bahşiş vermek en uyuz olduğum durumdur.
O aracı yıkayan zaten bana o hizmeti vermek için oradan maaş almıyor mu? Ben o hizmetin karşılığında zaten para ödemiyor muyum? Neden bir daha extra para beklentisi oluyor
Aynı şey garson için de geçerli. Mantığını çözemiyorum. Eğer ki kendi iş tanımı harici kendi insiyatifi ile extra bir jest yaparsa bende ona bahşiş jesti yaparım. Yoksa iş tanımının gereğini yerine getirene extra para vermem bundan da hiç çekinmem.
Aynı şey kuver denen haraç için de geçerli.

Kadyr
01-09-2020, 15:40

Ümraniye namık kemal mahallesi olur mu?

sari53
01-09-2020, 16:51
Canimi sikan olay bu zaten bahsisi ben gonlumden koparsa vermeliyim. Yuzsuzce beklenmesi ve terbiyesiz tavirlar rahatsiz ediyor ve kaybeden dukkan sahibi tabi ki.

sari53
01-09-2020, 16:52
Ümraniye namık kemal mahallesi olur mu?

Umraniye de olur.

berkaym
01-09-2020, 18:53

Acıbademde çanak restorantının altında toz garage var eski adı autocix. Orda yıkatıyorum memnunum

Kadyr
02-09-2020, 07:48
Umraniye de olur.

Login • Instagram (https://instagram.com/doganotokuaforr?igshid=o1uv3kwfw9gg)
Bu benim eski sokağımda yeri. Şuan Pendik'te oturuyorum ara sıra hala giderim. Şuana kadar benim gittiğim en iyi hizmeti olan yer 40 tl yalnız. Bahşiş derdi yok. Aracı sorumlu kişi alır o teslim eder yıkayan personel bakmaz o işe.
Ayrıca rizeli isen bizim hemşeridir oda senin gibi

mturan
02-09-2020, 16:04
Kadıköy meguiars'dan fiyat almanızı öneririm. Ben boya düzeltme, ic temizlik motor vb hizmeti aldım çok iyiydi. Yıkama icin bile baska bir yere gitmiyorum.

Silence45
02-09-2020, 18:31
Maltepe Meg'de son ikidir yıkattığımdan kesinlikle hiç memnun kalmadım, bir de üstüne 50 TL alıyorlar. El freninin orayı silmemişler bile toz üstündeydi. Aynı şekilde iç taraftaki kapıyı açtığım yerin tozunu bile almamışlar. Kaputta bir kaç yerde de lekeler vardı. Asla gitmeyi düşünmüyorum.

sari53
02-09-2020, 19:22
Login • Instagram (https://instagram.com/doganotokuaforr?igshid=o1uv3kwfw9gg)
Bu benim eski sokağımda yeri. Şuan Pendik'te oturuyorum ara sıra hala giderim. Şuana kadar benim gittiğim en iyi hizmeti olan yer 40 tl yalnız. Bahşiş derdi yok. Aracı sorumlu kişi alır o teslim eder yıkayan personel bakmaz o işe.
Ayrıca rizeli isen bizim hemşeridir oda senin gibi

Deneyecegim kesin tesekkurler

sari53
02-09-2020, 19:23
Kadıköy meguiars'dan fiyat almanızı öneririm. Ben boya düzeltme, ic temizlik motor vb hizmeti aldım çok iyiydi. Yıkama icin bile baska bir yere gitmiyorum.

Orayi da cok iyi diye duymustum detayli icin aklimda zaten tesekkurler.

-Ata-
01-06-2023, 22:52
yıkama için tekrar konu açmak istemedim güncel anadolu yakası memnun kalınan iyi bir yıkamacı var mı?

umutcan
02-06-2023, 14:45
Semt neresidir?
Artık yıkama fiyatları da aldı başını gitti *****, iyi yerler daha da pahalılar.
Hemen hemen herkes self yıkama kullanıyor. Açıkcası hiçbir yıkamacı da sizin kadar özenli yıkamıyor.
Ancak yine de Kartal Civarında tecrübe ettiklerimden beğendiklerim aşağıdaki gibi;
- AutoClup Ritim İstanbul AVM
- Winox - Soğanlık
Telekom ve arabam.com kampanyalarında bazen fırsatlar olabiliyor. Değerlendirilebilir.

evliya
11-09-2023, 21:29
Konuya bir güncel çekeyim, İstanbul Kadıköy taraflarında(yakın semtler de olur) önerebileceğiniz uygun fiyatlı yer var mıdır? Pasta, cila yaptırmak istiyorum. Tamponda ufak bir düzeltme olucak.

TarikS
11-09-2023, 22:44
Konuya bir güncel çekeyim, İstanbul Kadıköy taraflarında(yakın semtler de olur) önerebileceğiniz uygun fiyatlı yer var mıdır? Pasta, cila yaptırmak istiyorum. Tamponda ufak bir düzeltme olucak.

abi geçenlerde başka bi konuda da yazılmıştı da bulamadım şimdi

tam olarak nasıl bir düzeltme, tampon tamiri mi? yoksa rötuş + zımpara + pasta isteyen bir şey mi?

uygun fiyatlı pasta cila derken şirket arabası tarzı mı yoksa kendi arabana yine düzgün işçilik ama "makul" fiyatlı mı olması hedef? ikinci dediğimse eğer forumdan aliergun arkadaşımızın Çamlıca Ferah Evler'de yeri var, onu tavsiye ederim. uygun fiyatlı olacak diye silikon pastayla boyayı doldurup 2 yıkama sonra eski haline dönmesini istemiyorsanız benim tercihim o olur

yok şirket arabası pastasıysa ümraniye sanayide 2 saatte hallettirilebilir :D

Kahn23
11-09-2023, 22:47

Maltepe Detailist.

https://instagram.com/detail.ist?igshid=NzZhOTFlYzFmZQ==

aliergun
11-09-2023, 23:03

Merhabalar,

Üsküdar Ferah mahallesinde dükkanım. Müsait olursanız yardımcı olabilirim. telefon numaram 0532 013 13 otuz

abi geçenlerde başka bi konuda da yazılmıştı da bulamadım şimdi

tam olarak nasıl bir düzeltme, tampon tamiri mi? yoksa rötuş + zımpara + pasta isteyen bir şey mi?

uygun fiyatlı pasta cila derken şirket arabası tarzı mı yoksa kendi arabana yine düzgün işçilik ama "makul" fiyatlı mı olması hedef? ikinci dediğimse eğer forumdan aliergun arkadaşımızın Çamlıca Ferah Evler'de yeri var, onu tavsiye ederim. uygun fiyatlı olacak diye silikon pastayla boyayı doldurup 2 yıkama sonra eski haline dönmesini istemiyorsanız benim tercihim o olur

yok şirket arabası pastasıysa ümraniye sanayide 2 saatte hallettirilebilir :D

İhtiyaç durumuna göre yardımcı olurum :)

evliya
17-09-2023, 16:36
Merhabalar,

Üsküdar Ferah mahallesinde dükkanım. Müsait olursanız yardımcı olabilirim. telefon numaram 0532 013 13 otuz

İhtiyaç durumuna göre yardımcı olurum :)

Teşekkürler

https://i.hizliresim.com/hwfykyo.jpeg (https://hizliresim.com/hwfykyo)