Orijinalini görmek için tıklayınız : Ford Fiesta 1.6Tdci S
vlknyldrm
24-02-2019, 20:42
Silinebilir...
mehmet6r
24-02-2019, 20:56
MaşaAllah; kazasız, belasız sürüşler. Araç gerçekten çok hoş duruyor. Çamurluklardaki siyah folyo çıkarılsa bence çok daha hoş olur, bir de plaka aydınlatması fazla mavi tonlu geldi bana gerçi fotoğraftandan öyle duruyor olabilir.
Maşallah kazasız belasız. Çok güzel görünüyor
Grimlord
24-02-2019, 21:06
Maşallah,zımba gibi duruyor. Çok hoş gerçekten.
vlknyldrm
24-02-2019, 21:09
MaşaAllah; kazasız, belasız sürüşler. Araç gerçekten çok hoş duruyor. Çamurluklardaki siyah folyo çıkarılsa bence çok daha hoş olur, bir de plaka aydınlatması fazla mavi tonlu geldi bana gerçi fotoğraftandan öyle duruyor olabilir.
Amin cümlemize inşallah. Folyo ile şimdilik mutluyum ayna kapağıyla beraber iyi durduğunu düşünüyorum.yorumun ve fikrin için teşekkür ederim.
Maşallah kazasız belasız. Çok güzel görünüyor
Amin cümlemize inşallah.teşekkürler
vlknyldrm
24-02-2019, 21:16
Maşallah,zımba gibi duruyor. Çok hoş gerçekten.
Teşekkürler.
calamityeas
24-02-2019, 22:34
Nazar değmesin ama stop folyolarını ya sökün yada daha ince çekin bence
Batuhan67
24-02-2019, 22:57
Maşallah hayırlı olsun çok temiz duruyor km bu modele göre efsane
kazasız belasız kullanın.maşallah :)
vlknyldrm
25-02-2019, 17:07
Nazar değmesin ama stop folyolarını ya sökün yada daha ince çekin bence
Folyodan memnunun fakat dediğin gibi belki biraz inceltebilirim. Teşekkürler
Maşallah hayırlı olsun çok temiz duruyor km bu modele göre efsane
Teşekkürler.
kazasız belasız kullanın.maşallah :)
Teşekkürler.
Hayırlı olsun, kazasız belasız binersiniz inşallah.
Geçen yıl klima gazı için bizim servise (Aydoğanlar) gelmişti sanırım bir önceki sahibiydi, baya titiz bir arkadaştı :)
Kaç senelik sahibi bir abiydi Meteydi galiba ismi çok iyi bakıyordu. Fiesta S ler içinde enlerdendir US. kocaman maşallah hayırlı olsun kazasız belasız.
vlknyldrm
25-02-2019, 19:09
Hayırlı olsun, kazasız belasız binersiniz inşallah.
Geçen yıl klima gazı için bizim servise (Aydoğanlar) gelmişti sanırım bir önceki sahibiydi, baya titiz bir arkadaştı :)
Teşekkür ederim.Amin cümlemize inşallah. Evet doğrudur titiz desek biraz az kalır onun için:) hastalık seviyesinde yaşıyo bu sevdayı sevgili mete abi :)
Kaç senelik sahibi bir abiydi Meteydi galiba ismi çok iyi bakıyordu. Fiesta S ler içinde enlerdendir US. kocaman maşallah hayırlı olsun kazasız belasız.
Doğru biliyosun mete abi 3. sahibiydi ve 6 yıldan fazladır kendisindeydi. Teşekkür ederim. Cümlemize inşallah kazasız belasız sürüşler...
Maşallah güzel araç ilanlardayken ben birka kez konuşmuştum satmaya niyetim yok demişti size kısmetmiş, Araçın +/- leri konusunda biraz bilgilendirebilir misiniz bende bu aralar arayış içerisindeyim Fiesta S
vlknyldrm
26-02-2019, 09:53
Maşallah güzel araç ilanlardayken ben birka kez konuşmuştum satmaya niyetim yok demişti size kısmetmiş, Araçın +/- leri konusunda biraz bilgilendirebilir misiniz bende bu aralar arayış içerisindeyim Fiesta S
Teşekkürler. Elbette detaylı olarak yazarım size.
-Murat Özcan-
26-02-2019, 15:43
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim.
Jant rengi yakışmış..
vlknyldrm
28-02-2019, 11:13
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim.
Jant rengi yakışmış..
Teşekkürler murat.
SinanAdalı
08-03-2019, 19:49
Fiestanın en güzel kasası yapılan herşey yerinde... Maşallah kazasız belasız.
vlknyldrm
10-03-2019, 23:39
Fiestanın en güzel kasası yapılan herşey yerinde... Maşallah kazasız belasız.
Teşekkürler sinan, cümlemize inşallah.