Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anatolium AVM otaparkında

Hondafatih
25-02-2019, 10:49
Selam arkadaşlar iş gereği patronumu uludağa bırakıp ardından bursa otobüs terminalinin yanında bulunan Anatolium AVM ye arabayı bırakıp istanbula otobüs ile döndüm pazar günü gidip arabayı alacağım ama sorun şu avm otoparkı ücretsiz, güvenliğe sadece ücretlimi değil mi diye sordum ve akabinde güvenli bulduğum bir yer bulup çektim patronun isteği ile ama gel gelelim ne kadar üstüme düşen görevi yerine getirsemde aklım kaldı gittiğimde arabayı bulabilir miyim? Bulursam ve avm güvenliği ile ilgili bir problem yaşarmıyım?

KOSEREN
25-02-2019, 10:57
Emin ol patronun kendi arabasını düşünmüyordur şuanda.Sıkma bence canını..

CloudGrey
25-02-2019, 10:59
endişe nedir ben anlamadım ?

otoparkamı güvenmiyorsunuz ?
avm'yemi ?
güvenliğemi ?
arabayamı ?

onurc
25-02-2019, 11:00
bızzat yasadıklarımızı anlatayım
yer özdilek avm levent,otopark ücretsiz orada
1-2 sene öncesi,ilk olarak cama not yazıldı,bırakmayın çekilir vs
daha sonrasında arka lastiğe kilit vuruldu 3 kollu , nerden buldularsa onu artık
3.de artist bir tane güvenlikle kavga edilip dövüldü,olay bayağı büyüdü.
biz yine çekmeye devam ettik sonra aldık arabayı
bir keresındede bir adamın porsche yi çekmişlerdi otoparktan ((:

Hondafatih
25-02-2019, 11:02
Emin ol patronun kendi arabasını düşünmüyordur şuanda.Sıkma bence canını..

kesinlikle orası öyle tabi ama sonuç itibariyle gidecek ve orada (ki) inşallah extra bir durum ile karşılaşmam sıkıntıyı ben çekeceğim aklıma da gelmedi telefon numarası bırakmak hayatımda ilk defa patronun isteği ile anlamsızca arabayı resmen terk ettik sadece arabanın başına birşeyin gelmemesi temennim

Buna bağlı olarak avm yönetimi ne gibi sıkıntı çıkarabilir onu öğrenmek istiyorum.

Hondafatih
25-02-2019, 11:04
endişe nedir ben anlamadım ?

otoparkamı güvenmiyorsunuz ?
avm'yemi ?
güvenliğemi ?
arabayamı ?

endişem sadece ve sadece şahsi olarak gidip orada arabayı bulamamak ve akabinde bilmediğim bir şehirde dumura uğramak

Hondafatih
25-02-2019, 11:06
bızzat yasadıklarımızı anlatayım
yer özdilek avm levent,otopark ücretsiz orada
1-2 sene öncesi,ilk olarak cama not yazıldı,bırakmayın çekilir vs
daha sonrasında arka lastiğe kilit vuruldu 3 kollu , nerden buldularsa onu artık
3.de artist bir tane güvenlikle kavga edilip dövüldü,olay bayağı büyüdü.
biz yine çekmeye devam ettik sonra aldık arabayı
bir keresındede bir adamın porsche yi çekmişlerdi otoparktan ((:

:) yani burada anladığım en kötü çektirirler arabayı?

onurc
25-02-2019, 11:08
:) yani burada anladığım en kötü çektirirler arabayı?

bahsettıgım olaylar 2 gun ıcerısınde olmadı tabı kı.
genıs bı zamana yay oyle dusun
kısacası bırsey olmaz.
cogu avm de boyle otomobıllerı gorebılıyorsunuz zaten,bence hıc dert etmeye gerek yok.

CloudGrey
25-02-2019, 11:09
endişem sadece ve sadece şahsi olarak gidip orada arabayı bulamamak ve akabinde bilmediğim bir şehirde dumura uğramak

hiç zannemiyorum öyle birşey olacağını ama sizin yerinizde olsam arar sorarım

Anatolium Alışveriş Merkezi (http://www.anatolium-bursa.com/iletisim)

Gökhan Bilgin
25-02-2019, 11:33
Sıkıntı olmaz arabayı bulursunuz hafta içi yoğun olmuyor çok fazla ama yinede kafanızda böcek yapıyorsa benim otoparka getirin koyun ne zaman istersenizde alın problem yok

rebelh
25-02-2019, 11:47
bence arayacaksanız "unuttuk" ayağına yatın
bir iş vardı oraya bıraktık derseniz arıza çıkartabilirler
patron rahatsızlanmış arabayı orada unutmuş arkadaşı almış falan bir şeyler yazılabilir

Hondafatih
25-02-2019, 11:57
Sıkıntı olmaz arabayı bulursunuz hafta içi yoğun olmuyor çok fazla ama yinede kafanızda böcek yapıyorsa benim otoparka getirin koyun ne zaman istersenizde alın problem yok

anlayışın ve duyarlılığın için teşekkür ederim

Hondafatih
25-02-2019, 11:59
bence arayacaksanız "unuttuk" ayağına yatın
bir iş vardı oraya bıraktık derseniz arıza çıkartabilirler
patron rahatsızlanmış arabayı orada unutmuş arkadaşı almış falan bir şeyler yazılabilir

arasamda karşı taraftan hertürlü gelip alın aracınızı diyecekleri için gittiğim de arıza çıkarırlarsa patron ile ilgili cümlen mantıklı en kötü bunu söyleyebilirim.

bordeaux
25-02-2019, 12:14
Arabanın markası ne?

mrtngn
25-02-2019, 14:21
Daha önce avm otoparkında tekerlekleri zincirlenen birçok araçla karşılaştım, zun süredir gitmiyorum ama eğer herhangi bir prosedür değişmediyse en kötü tekerleklere kilit takılmıştır.

Hondafatih
25-02-2019, 14:33
Daha önce avm otoparkında tekerlekleri zincirlenen birçok araçla karşılaştım, zun süredir gitmiyorum ama eğer herhangi bir prosedür değişmediyse en kötü tekerleklere kilit takılmıştır.

peki kilit takıldığını varsayarsak ne gibi yaptırım uygulanır bilgin var mı? kaldığı süre içerisinde otopark ücretimi tahsil edilir?

EmreS13
25-02-2019, 14:46
Ben geçen sene aynı yere şirket aracımı bırakıp Ankara’ya dönüp gelmiştim.
Cuma akşamından pazar akşamına durdu aracın ne camına nede başka yerine uyarı maksatlı bile bişi yazılmamıştı. Önemseyecektir avm yönetimi bence.

RafetAraç
25-02-2019, 14:48
Arabanın markası ne?

Arac patronun ve anladigim kadari ile degerli bi arac. Ben s350 diyorum son kasa. Evet tahminleri alalim :)

Oznsrl
25-02-2019, 14:49
Abi patron öyle dediyse bi bildiği vardır hee başına bişey gelmesini kimse istemez ama kendisi istemiş sıkıntı yapma bence :)

mrtngn
25-02-2019, 14:58
peki kilit takıldığını varsayarsak ne gibi yaptırım uygulanır bilgin var mı? kaldığı süre içerisinde otopark ücretimi tahsil edilir?
Yaptırım ne olur bilemiyorum açıkçası.

pirasa
25-02-2019, 15:00
genelde atıl duran arabalara kelepçe takıldığını gördüm. mesela janta oturmuş üstü çamur olmuş arabaları kelepçeliyorlar. fakat uzun zamandır kelepçeli araba görmedim

Hondafatih
25-02-2019, 15:02
Ben geçen sene aynı yere şirket aracımı bırakıp Ankara’ya dönüp gelmiştim.
Cuma akşamından pazar akşamına durdu aracın ne camına nede başka yerine uyarı maksatlı bile bişi yazılmamıştı. Önemseyecektir avm yönetimi bence.

oo bu güzel haber sevindim. teşekkürler

Hondafatih
25-02-2019, 15:04
Arac patronun ve anladigim kadari ile degerli bi arac. Ben s350 diyorum son kasa. Evet tahminleri alalim :)

yok yahu kıçı kırık bir mybach derdim ama arazi aracı :)

SekoLive
25-02-2019, 15:14
aracın plakasını bılıyorsanız sorun yok

kiraccemal
25-02-2019, 16:29
Cumartesi günü Avrupa yakasında gittiğim bir avm'nin otoparkında " hatalı park edilen yada avm de bırakılan araçlarınızın tekerleğine kilit vurulacaktır. Kilit açma bedeli 100 TL' dir." diye bir uyarı levhası okudum. Tabi her avm de aynı uygulama olmayabilir.

sekizsilindir
25-02-2019, 16:47
AVM güvenlikleri biraz farklı çalışır. Uzun süre aynı yerde bekleyen araç dikkat çekerse polisi arayarak duruma müdahale isteyebilir. Plakadan GBT, bombalı araç vs vs

ChuckBartowsKi
25-02-2019, 17:17
Oturduğum site de otopark hem ofis bloğu hem avm hem konut için aynı belki 1 yıldır yerinden oynamayan araba var sadece camına edebi şeyler yazılıyor o kadar :)

Ben belki 4-5 yıldır hiç kilit takılan veya otoparktan çekilen araba görmedim sadece bir kaç kez belli bir miktar para istendiğini biliyorum.

Otopark ücretsizken al sat yaptığımız araçlardan birini koyduk aradan 2-3 hafta geçti otopark ücretli olmuş kart kayıp parası ödemiştik tek saçma gelen o oldu bana :)

levent
25-02-2019, 19:12
2-3 günden bir şey olmaz.

kadireren
25-02-2019, 21:08
Ankara da bi gross marketin çalışanı tanıdığım olmasına rağmen arıza yüzünden aracı 1 gece bırakmak istedik debriyaj halatı kopmuştu çalışan tanıdığım içeriden izin, ruhsat fotokopisi vs. bir sürü işlem sonucu 1 gece bıraktık direk bırakılan araçlar polise haber verilir denilmişti.

Yine aynı semtte gross marketin karşındaki avm güvenliği tanıdığıma aynı olayı sorduğumda akşam alınmayan araçları 1 gün olmasa da 2. gün polise haber veriliyor çektiriliyor demişti.

Hepsi aynı değildir belki ama en kötü ihtimalle araç çektirilebilir.

Hondafatih
25-02-2019, 22:32
Ben içimi rahatlamak amaçlı AVM aradım ve arabanın elektronik bir arizasi oluştuğundan çalıtıramadıgımı ve acilen İstanbul'a dondugumu ve servisin cuma günü gelip kontrolünü sağlayacağını sonrasında alabilcegimi söyledim güvenlik lere bildirilmesini terk edilmiş araç muamelesi görülmemesi ve cektirilmemesini söyledim anlayışla karşıladılar sagolsunlar.

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Hondafatih
05-03-2019, 09:57
Tekrardan yardımlarınız için teşekkür ederim arabayı sağ selim aldım bir problemle karşılaşmadım çok şükür.