Orijinalini görmek için tıklayınız : Başlangıç Super Sport önerisi. Hyo 250 ye alternatif?
İyi günler arkadaşlar. 10-15k tl arası motor almayı düşünüyorum racing motor.
Biliyorum ki motorsiklet forumlarında bu konuyu açsam kafam çok karışacak bence buradaki arkadaşların tavsiyesi daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum.
Öncelikle az çok trafik tecrübem var kuryelik yaptım.
Ankara gölbaşında yaşadığım için (kepekli yokusunu bilenler bilir) uzun yolda ve rampada bayılmasın istiyorum
benim tek aklıma gelen iri olduğu için beğendiğim hyosoung gt 250r. Başka Alternatif ne olabilir?
Önerilerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum...
aykutsafakyaman
06-03-2019, 16:38
Hyonun belli başlı kronik sıkıntıları var. Sen fiyattan anladığım kadar enjeksiyonlu modellere bakıyorsun. Dilinden anlayan götürdüğünde ben bunlara bakmam demeyen ustan varsa alınabilir. Ama benim gibi takıntılı bi insansan kenarda köşede herhangi bir sorun için ekstra para bırakmadan bu motorlara girme. Benim tavsiyem cbr250 olur. Kısa bir süre arkadaşımın motoru bende kaldı. Fiyat performans olarak seni tatmin edecek bir motor. Parçaları diğer japonlara göre daha ucuz.
Açıkcası enjeksiyolu olucak diye takıntım yok.
Cbr biraz cılız gibi. Değil mi ?
aykutsafakyaman
06-03-2019, 17:32
Hyosung'a göre alacağın her 250 lik cılız kalacak. Çok da ufak değil o motorlarda.
İsterseniz arkdaşın da yamaha mt25 var düşünürseniz 1.200 km de
Peki böyle bişey buldum bu nasıl beyler?
Bisan Roadstar 250 2006 Model Chopper / Cruiser Motor Sahibinden ikinci el 7.000 TL - 597596460 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bisan-bobber-custom-bakimli-roadstar250-597596460/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false)
turboman
06-03-2019, 21:30
O paraya yamaha mt03 al derim.
10-11 civarına cbr 250 al seni üzmez tek silindir çekişi iyi olur yakıt zaten yok.3-4 bin lirada kendine harca hocam hem ankara soğuk hemde ekipman önemli.
cagalazade
08-03-2019, 10:35
Peki böyle bişey buldum bu nasıl beyler?
Bisan Roadstar 250 2006 Model Chopper / Cruiser Motor Sahibinden ikinci el 7.000 TL - 597596460 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bisan-bobber-custom-bakimli-roadstar250-597596460/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false)
Bu makine Virago klonu, birçok marka aynı şekilde bu V motoru klonladı kullandı. parça anlamında sıkıntı çıkarmaz, tatlı bir sesi olur ama açıkçası cruiser çok farklı gelecektir sport model düşünen birine göre.
Cruiser bakıyorsan Kymco nun Venox diye bir modeli var 250 lik veya orjinal bir Yamaha Virago bakabilirsin
ilerde hangi tarzı seçersen seç, bence başlangıç ktm duke olmalı. bisiklet gibi bir motor. hafif , çevik , atak. ben şimdi başlıyor olsam ktm duke alırdım.
Peki ya rc modeli ?
ilerde hangi tarzı seçersen seç, bence başlangıç ktm duke olmalı. bisiklet gibi bir motor. hafif , çevik , atak. ben şimdi başlıyor olsam ktm duke alırdım.
aykutsafakyaman
09-03-2019, 02:07
Peki ya rc modeli ?
Oturuş pozisyonu pek iyi değil.
2. El rks rn 180 al bin paranin yarisi cebi de kalsin ayni zevkleri cerir cokta yakisikli.
Bende cbr250 öneririm parçası ucuz yakışıklı bir motor R25 diyeceğimde çok pahalandı
volume81
11-03-2019, 13:52
Önce ekipmanı al sonra kalan paraya motor bir şekilde bulunur :)
belli modelde temiz düzgün motor ararken belki arada bütçeyide artırırsın :)
Alacağın motosikletin görüntüsünden çok gitmesi durması ve dönmesi önemli, lastiği amortisörü freni iyi bir motosiklet al.
rc 2.elde hızlı gitmez diye düşünüyorum. yoksa rc de çok yakışıklı bence.
ss motordan devam edeceksen zaten yüksek hacimlilerin hepsinin sürüş pozüsyonu aynı.
Hacim çok önemli değil
Motor kullanmasini ne kadar bildiğin
Kac km yol yaptin
Yatirmamayi debriyaj fren vites iliskisini çözmüş isen
Hacim çok önemli değil
Ben deneyimliyim diyorsan
Ss alacaksan
600rr repsol movistar yapistir gitsin
Bunun altınin seside gidişi de çöp bana göre
İsterseniz arkdaşın da yamaha mt25 var düşünürseniz 1.200 km de
kaç para istiyor kaç model
kaç para istiyor kaç model
2016 17.000 TL istiyor
Hyo gittiği kadar durabilen bir motor değil, frenleri muadillere göre zayıf kalıyor.
Bu nasıl diye attığının motosiklet bir chopper, çok bilmişlik vs. anlamazsanız "bence" öncelikle ne istediğiniz konusunda net karar verin sonra pişmanlık yaşamayın.
Birde, ve en önemlisi ekipmanınız var mı,ne durumdalar. Tüm bütçeyi motora yatırıp gelişi güzel ekipman almayın derim.
TuNeR_32
23-03-2019, 14:56
bajaj tavsiye ederim az yakar çok kaçar görüntüde gayet iyi parça sıkıntısı çekmezsin su soğutmalı enjeksiyonlu ve 6 vites abs
Bajaj Pulsar RS 200 2016 Model Super Sport Motor Sahibinden ikinci el 13.900 TL - 672787794 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-bumblebee-gorunumlu-sari-rs200-pulsar-672787794/detay)
Hyo mu? Paran çöp olur ona göre. Geçenlerde bi arkdşm 3 binde r25 aldı 17500e. Hatasız boyasız 2017 model kırmızı beyaz. R25 tavsiye ederim
aykutsafakyaman
25-03-2019, 00:10
Hyo mu? Paran çöp olur ona göre. Geçenlerde bi arkdşm 3 binde r25 aldı 17500e. Hatasız boyasız 2017 model kırmızı beyaz. R25 tavsiye ederim
Emin misiniz o paraya aldığına ?
Emin misiniz o paraya aldığına ?
Tabi tabi motor burda hala. Eski sahibini de tanıyorum
aykutsafakyaman
25-03-2019, 22:33
Tabi tabi motor burda hala. Eski sahibini de tanıyorum
O paraya ben alsam direk 20 liraya satardım çok uyguna gelmiş.