Orijinalini görmek için tıklayınız : kasisten hızlı geçtikten sonra gelen ses
Oturduğum bölgede yokuşun bitimine yakın yeni bir kasis yapmışlar bende gece hızlı şekilde de inerken yokuşu ,kasisi görmedim (tabela da yoktu) baya bir hızlada kasisin üzerinden geçmiş bulundum araba a3 hatta mmi orta ekran kapandı :) silecek kolu yediği g kuvvetinden dolayı en üst kademeye geçti silecekler çalıştı falan o derece şimdide kasisten geçerken gıcırtı gibi bir ses var amortisör falan patlamış olabilirmi veya başka nolmuş olabilir acaba ?
Salıncak bağlantılarını incelemek lazım.Gacırtı genelde salıncak ve viraj lastiğinden kaynaklanıyor.
free-hifi
13-03-2019, 21:41
Amortisör takozu da olabilir hem linea hemde megane 4 de gelen gacirdamalari amortisor takozu değişerek çözmüş tu yetkili
Matchless
13-03-2019, 21:44
Aynı olay benimde başıma gelmişti. Ses farklıydı tıkırtı vardı bendekinde ama olay aynı olunca yazayım dedim. 2005 clioda olmuştu egzoz koruma sacı ses yapıyormuş. Lifte alınca fark etmiştik.
Salıncak bağlantılarını incelemek lazım.Gacırtı genelde salıncak ve viraj lastiğinden kaynaklanıyor.
lifte kaldırdık sanayide birşey bulamadılar abi
Amortisör takozu da olabilir hem linea hemde megane 4 de gelen gacirdamalari amortisor takozu değişerek çözmüş tu yetkili
amortisör takozu banada mantıklı geldi abi araştırdım onu gidip değiştiricem bugün
Aynı olay benimde başıma gelmişti. Ses farklıydı tıkırtı vardı bendekinde ama olay aynı olunca yazayım dedim. 2005 clioda olmuştu egzoz koruma sacı ses yapıyormuş. Lifte alınca fark etmiştik.
araba altını vurmadı abi araba esneyince gelen birses çok yüksek ihtimal amortisör takozu gibi geliyor bana
denizhandinc
14-03-2019, 08:41
yüzde 99 amortisör takozudur
yüzde 99 amortisör takozudur
Periyodik olarak kac km de bir değiştirmek lazım amortisöt takozunu ?
55k km oldu benim rocco 10k dan itibaren sarı koni hr yayla kullanıyorum.
izmirlicem
31-03-2019, 20:06
Geçmiş olsun, bende 1 hafta önce spor yayla yeni konulan bir tümsek mağduru oldum. Frene bastım ama en az yine 50-60 vardı hızım. Umarım bir şey olmamıştır içim gitti valla.
Mehmetmert
01-04-2019, 01:23
Salincak burcuna oyumu kullaniyorum