Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracımdaki sisteme anfi önerisi. 5Kanal
Merhaba gençler,
Skoda fabia 5j aracımda
Teyp : Pioneer AVH-P3250DVD double
Ön Kapılarda : Jbl gto 6508c mid 70rms
Arka Kapılarada : Kicker ES 65.2 mid 60rms
Bass : Soundmagus Sm 12S 30 Cm 300rms
Bu sistemde soundmagus sm480 4X80 WATT RMS @4 OHM 4kanal bi anfim var köprülü vaziyette kullanıyorum tabiki tatmin etmiyor,
istediğim anfi 5 kanal bu sistemi düzgün çaldırabilecek mümkün olduğunca uygun fiyatlı anfi önerisi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Merhaba gençler,
Skoda fabia 5j aracımda
Teyp : Pioneer AVH-P3250DVD double
Ön Kapılarda : Jbl gto 6508c mid 70rms
Arka Kapılarada : Kicker ES 65.2 mid 60rms
Bass : Soundmagus Sm 12S 30 Cm 300rms
Bu sistemde soundmagus sm480 4X80 WATT RMS @4 OHM 4kanal bi anfim var köprülü vaziyette kullanıyorum tabiki tatmin etmiyor,
istediğim anfi 5 kanal bu sistemi düzgün çaldırabilecek mümkün olduğunca uygun fiyatlı anfi önerisi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Bir arkadaşımda soundface sm5 var 5 kanallı, sıfır aldı birkaç ay sonra sistemi söktürdü.
Düşünürsen fiyat teklifini iletirim, muhtemelen hayır demez
Abi uzun araştırmalarım sonucu bu firmadan bu amfiyi aldım :) beklediğimden iyi çıktı 1 ay falandır kullanıyorum simdilik sorunsuz. Midlerimde sm nin eski seri 13 cm 60 rms bi takımı o bile tatmin etti güzel ayar yaptıktan sonra. jbl ve kicker midle çok daha iyi olur.
Sadece uzaktan bass kontrol düğmesi çok hassas değil sizdede teyp varmış zaten ordan kontrol edip kabloyu hiç takmazsınız bile eski aracımde öyleydi mesela çok daha kullanışlı oluyor.
Soundmax Sx-pw5500.5 Amplifikator - n11.com (https://urun.n11.com/amplifikator/soundmax-sx-pw55005-amplifikator-P198149442)
Bir arkadaşımda soundface sm5 var 5 kanallı, sıfır aldı birkaç ay sonra sistemi söktürdü.
Düşünürsen fiyat teklifini iletirim, muhtemelen hayır demez
Salamlar arkadas dip fiyatini soylerse ben degerlendireyim sahibinden de 699tl yenisi benim fiyat vermem pek etik oolmaz.
Abi uzun araştırmalarım sonucu bu firmadan bu amfiyi aldım :) beklediğimden iyi çıktı 1 ay falandır kullanıyorum simdilik sorunsuz. Midlerimde sm nin eski seri 13 cm 60 rms bi takımı o bile tatmin etti güzel ayar yaptıktan sonra. jbl ve kicker midle çok daha iyi olur.
Sadece uzaktan bass kontrol düğmesi çok hassas değil sizdede teyp varmış zaten ordan kontrol edip kabloyu hiç takmazsınız bile eski aracımde öyleydi mesela çok daha kullanışlı oluyor.
Soundmax Sx-pw5500.5 Amplifikator - n11.com (https://urun.n11.com/amplifikator/soundmax-sx-pw55005-amplifikator-P198149442)
Bunuda bi inceleyim tesekkur ederim yardimin icin bu yeni markalari pek bilmiyorum rms degerlerine falan bi bakcam saol.
orhansah
18-03-2019, 08:48
Soundmagusun 5 kanallısında güzel indirim var. Ben aldım gayet de güzel besledi sistemimi.
Soundmagus SM-5C5 5 Kanal 4500 Watt Amplifikator - Aktepe Sound - Oto Muzik Goruntu Navigasyon Sistemleri ve Teyp Cercevesi Satış Merkezi (https://www.aktepesound.com/soundmagus-sm-5c5-5-kanal-4500-watt-amplifikator?c=958)
Selam bunada baktım da rms değerlerini göremedim bu anfinin ? siz biliyormusunuz.
Bu soundmagus sm-5c5 4500W değerleri ne kadar gerçekçidir ?
Bu soundmagus sm-5c5 4500W değerleri ne kadar gerçekçidir ?
Bu anfiyi biraz araştırdığım. Orjinal soundmagus değil satan firmanın yaptırdığı bi anfi soundmagus un kendi sitesinde böyle bi ürün yok. Ayrıyetten üreticiye mail attım dönüşe göre detayı yazarım.
Bu anfiyi biraz araştırdığım. Orjinal soundmagus değil satan firmanın yaptırdığı bi anfi soundmagus un kendi sitesinde böyle bi ürün yok. Ayrıyetten üreticiye mail attım dönüşe göre detayı yazarım.
Bende user manuels baktim bulamadim.
Buna bende bakmıştım hiç bir bilgi bulamayınca üstünde durmadım sm olsa bu para olması imkansız gibi zaten
Salamlar arkadas dip fiyatini soylerse ben degerlendireyim sahibinden de 699tl yenisi benim fiyat vermem pek etik oolmaz.
Sahibindendeki 699 lira diyen kişi ile görüştüm 800 diyor.
Arkadaşla görüştük 500 diyor
orhansah
22-03-2019, 13:24
Selam bunada baktım da rms değerlerini göremedim bu anfinin ? siz biliyormusunuz.
4x90 + 1x350 rms değerleri