Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaliteli sibop önerisine ihtiyacım var
Emre İlbi
18-03-2019, 09:21
Merhabalar,
Lastikçilerin uyduruk siboplarından bıktım usandım, yılda en az 2 defa değiştirmek zorunda kalıyorum, internette çok fazla çeşit var, "ben şundan aldım, memnunum" gibi tavsiyelere ihtiyacım var, şimdiden teşekkür ediyorum :)
Lastik ölçüsü 205 55 16
Bugüne kadar hiç sibop değiştirmedim valla.
Neden değiştiriyorsunuz?
turboman
18-03-2019, 10:10
Yıllardır çok araba değiştirdim bi o kadarda jant lastik değiştirdim. Son sattığım arabada 9 defa jant değiştirdim ve sibopla alakalı hiç durum yaşamadım sizinki bi garip geldi bana :) çelik sibop dedikleri siboplardan takın metal olanlardan normal siboplara göre daha sağlam oluyor
Emre İlbi
18-03-2019, 10:10
Bugüne kadar hiç sibop değiştirmedim valla.
Neden değiştiriyorsunuz?
öyle kalitesiz ki, sürekli bir yerlerinden yırtılıyor, kaçırmaya başlıyor, mecburen değiştiriyorum :icon13:
Emre İlbi
18-03-2019, 10:13
Yıllardır çok araba değiştirdim bi o kadarda jant lastik değiştirdim. Son sattığım arabada 9 defa jant değiştirdim ve sibopla alakalı hiç durum yaşamadım sizinki bi garip geldi bana :) çelik sibop dedikleri siboplardan takın metal olanlardan normal siboplara göre daha sağlam oluyor
Eski arabamda sadece 1 defa değiştirmiştim, ancak bu arabamı 4 yıldır kullanıyorum, lastikçinin gazı ile 2 yıl önce değiştirme gafletinde bulundum, o günden beri kış lastiklerini taktırırken 4. sibop değişimi oldu :confused:
subaplar kacirabilir, bozulabilir. lastikcilerde degisim yaparsan buyuk cogunlugu kalitesiz takar gecer.
yeniledim sanirsin tekrar kacirir.
dunya capindaki firmalardan biri Schrader (http://www.schraderinternational.com/Products/Valvesa515.html?sc_lang=en-us-e). TR'de ithalatcisi var, zamaninda onlari arayip temini sordum. adresime yakin bir musterisine yonlendirdi. gidip aynen "Schrader olacak" deyip degistirttim. kacirma cozulmustu.
ayrica pahali falan degil.
kayseri'de de calistiklari bir lastikci vardir.