Orijinalini görmek için tıklayınız : Ötv İndirimi Süresi Uzatıldı
Arkadaşlar günaydın.
Sabah aldığımız bir habere göre Ötv ile ilgili indirim süresi 31.12.2019 a kadar uzatılmış.
Daha dün konuşmuştuk sizinle. Tiguan bulamıyorduk. İyi oldu. :)
Linkler eklendi.
Bazı Bakanlar Kurulu Kararları ile Cumhurbaşkanı Kararlarında Değişiklik Yapılmasına İlişkin Karar (Karar Sayısı: 843) - Alomaliye.com (http://www.alomaliye.com/2019/03/21/kdv-otv-tapu-harclari-sure-uzatimi/)
Bazı Mallara Uygulanacak Ozel Tuketim Vergisi Oranlarının Yeniden Belirlenmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 540) - Alomaliye.com (http://www.alomaliye.com/2019/01/01/2019-bazi-mal-otv-540/)
Kur patladığında yapılan zamları kimse geri almadı, bu kdv indirimi falan çok bir anlam ifade etmiyor açıkçası.
denizhandinc
21-03-2019, 07:58
hemen sıfır bmw almalıyım
yanlış bilgi. haziran sonuna kadar uzatıldı ötv indirimi. tapu harcındaki indirim süresi yıl sonuna kadar uzatıldı.
Beyaz eşya, mobilya falan da uzatıldı mı?
barakuda26
21-03-2019, 08:11
Sinek avlayan esnaf, şişirme fiyatlarıyla avlamaya devam eder. İsterlerse 5 yıl daha uzatsınlar çok bişey değiştirmiyor indirim mindirim hepsi bindirim :)
Almayanı dövüyorlar dedikleri bu olsa gerek de para yok işte küçük bir sıkıntı.
Hemen altıma bir Bassat çekeyim.
PiscocuK
21-03-2019, 09:04
okuduğum kadarıyla parça parça ve tarih tarih uzatıldı.yani genel olarak herşeyi kapsamıyor bu 2019 sonu
2,el piyasası ne olur artarrmı artar mı siz onu deeyin hele bana ,dün bi tane jetta aldım elimizde patlamsın :D
free-hifi
21-03-2019, 09:28
tüh 2. eller yine artmadı
2. Eller artmaz pek bence. Sıfırda fırsat araçları denk gelir az da olsa.
130’a a3 alıp 150’den, 188’e a4 alıp 200’den çakmaya çalışan uyanıkların parası erimeye devam eder.
Belli limitin üstündeki araçlar için piyasanın kralı alıcı artık. Cebinize parayı koyup teklifinizi yapın. Gerisini satıcı düşünsün.
individual
21-03-2019, 09:54
valla beklentim bu yöndeydi sene sonuna kadar uzatılacak bence
M_PROJECT
21-03-2019, 10:29
Oyum akpye
Birkan61
21-03-2019, 10:54
Beyaz eşyada da durum aynı mı acep :D
pazarlıkta burnundan kıl aldırmayıp mart sonu fiyatlar artacak diyen esnaf bunu dislikeladı
zamanında sıfırı 80 bine satılan bmwyi şimdi sıfırını 200 bine alabilirim demekki ah barti çohh eyii oyum oğa gılışdaroğlu sesegayı badırdı
Marttan sonra fiyatlar artacak diye bekleyen motosikletlerini yüksekten çakma derdinde olanların gözleri yaşlı. :)
piyasadan 2. el kelepir vag grubu araçları toplayıp satılığa bile çıkarmayan, ötv indirimi biter bitmez piyasaya sürecek olanların da gözleri yaşlı :)
yanlış bilgi. haziran sonuna kadar uzatıldı ötv indirimi. tapu harcındaki indirim süresi yıl sonuna kadar uzatıldı.
YANLIŞ BİLGİ değil
Sabah aldığımız haber bu yöndeydi.
Yanlışlık tarihler konusunda.
Yoksa Bilgi doğru.
Bilgi paylaşımı yapmak adına haberi alır almaz ilettim.
Marttan sonra fiyatlar artacak diye bekleyen motosikletlerini yüksekten çakma derdinde olanların gözleri yaşlı. :)
arabayı satacadık :D
arabayı satacadık :D
haha motor piyasası istenen seviyeye iner gibi. Kur coşmazsa tabi.
PiscocuK
22-03-2019, 12:11
haha motor piyasası istenen seviyeye iner gibi. Kur coşmazsa tabi.
öğleden sonra bayiye bir gideyim ben :)
ÖTV indirimi devam etse ne fark edecek anlamadım ki. Kur yükselir yine araç fiyatları artar. Bu ülkede bir şeyin fiyatının düştüğünü nerede gördük :D
arabasızadam
22-03-2019, 12:20
Bu fırsat kaçmaz m4 mü alsam m3 mü kafam karıştı.
GokhanRS
22-03-2019, 12:21
https://www.kosiflerotobutik.com/resimler/urunler/1000x1000/2_BMW-M4-Coupe-Austin-Sari-resim-49.png
öğleden sonra bayiye bir gideyim ben :)
Git git :)
ÖTV indirimi devam etse ne fark edecek anlamadım ki. Kur yükselir yine araç fiyatları artar. Bu ülkede bir şeyin fiyatının düştüğünü nerede gördük :D
250cc altı motorda doğrudan etkiliyor. %8 olan ötv ve %18 o ötvli fiyatın kdvsinden etkilen
PiscocuK
22-03-2019, 16:34
Git git :)
250cc altı motorda doğrudan etkiliyor. %8 olan ötv ve %18 o ötvli fiyatın kdvsinden etkilen
kötü zamana denk geldik goldwing teslimatı yapıyordu :) pazartesi artık kısmetse
kim söyletti bu sözü sana :D
kim söyletti bu sözü sana :D
Valla abi ilk arabamı alıp satmam 2009 senesiydi. Ozaman sadece sıfır aldığım fiyattan daha uyguna satmıştım aracı. Ondan sonra değiştirdiğim 4 araçta da sıfır aldığım fiyatın çok çok üstüne satıldı süre gelen bu 10 yıl içerisinde :D diyeceklerim bu kadar tşklr... :)
Ahmetfikri
25-03-2019, 13:42
uzatıldığı haberi gelince showroom bir anda eski sakinliğine döndü :)
%200 indirim yapan bir yer varmı varsa gidelim alalım.