Orijinalini görmek için týklayýnýz : Test || 2005 Volkswagen Touareg 3.2 V6 (Bir Range Rover Olur mu?)
https://youtu.be/bzDKKjMH9-E
Bu hafta Japon dýþý konuðumuz olan #Volkswagen #Touareg ile karþý karþýyayýz. Ýlk jenerasyonu ile farklý bir sýnýfa adým atan Vw'i bir de bizden dinleyin.
Ýyi seyirler.
mr.korhan
21-03-2019, 08:32
yapıcı kapsamda eleştiriye açık olarak gelişime yormak tabanında fikir sahibiyseniz videonuz hakkında bişeyler yazayım.
henüz 2.dakikada "normal boyutlarda, çok fazla özelliği olmayan sunroof" olarak dediğiniz anda artık dayanamayıp videoyu kapatacaktım , ama allahtan kapatmamışım, çünki 10. dakikalarda
tilt açılışının istediğiniz kadar kademe kademe açıldığını , "böyle farklı bir özelliği var" dediğinizi duyarak ,aslında plansız şekilde konuşma metinlerinin bulunduğunu anlamış oldum.
sanıyorum bir tourage e ilk kez bindiniz. zira ölmüş dediğiniz direksiyon ve cam tuşların bu sorunun kronik olduğundan, hatta bunların çözümlerinin kaplama , sticker v.s. şeklinde çözülebildiğini anlatsanız , izleyenlere faydalı bilgiler içeren bir video olmuş olacaktı , veyahut şanzımanı durduğunuz kırmızı ışıkta anlatırken aslında şanzıman modelini ve tipini söylerek yine kullanıcı olmak isteyen yada meraklı gözler için bilgi vermiş olurdunuz, tavsiyem test edeceğiniz aracın daha önceden bi takım bilgilerini datalarını incelemenizdir (sadece 1-2 örnek).
sanki isteksiz ve gönülsüz video çeker gibi, hiçbir enerjisi olmayan, aslında birşey anlatmadığınız bir video olmuş , sanıyorum bu sıkılgan haliniz aslında herkesin , hatta sizinde bildiğiniz şeyleri tekrar ettiğinizden kaynaklanıyor, farklı noktaları yada bildiğimiz noktaları farklı görüş açılarından anlatamadığınız için sanıyorum ki bu banallik.
tekrar söylüyorum kötülemek değil yapıcı tabanda nacizane hafiften diyelim bir bilgili izleyici gözüyle anlatıyorum gördüklerimi :)
yeni videolarınızda başarılar diliyorum.
mr.korhan
21-03-2019, 08:33
forumun turkce karakter destegi yine ucmus anlasilan :)
karakterlerden anlayabildiðim kadarýyla söyledikleriniz doðru kesinlikle. pek de isteyerek olmadý yarým saatlik inceleme ve yazý okuma sonrasýnda teste çýktým çünkü söylediðim aracýn müsait olmadýðýný söylediler.
Aracýn piri biri deðilim kanal zaten japon araçlarý adýna daha çok arada baharat katmak adýna japon dýþý 1-2 aracýn testini gerçekleþtiriyorum.
bu arada sunroof boyutlarý bakýmýndan normal bir sunroof anlamýnda söylemiþtim.