Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : pionner teyp led ekran yapma calişmaları

uqur
21-03-2019, 13:18
elimde 9700 teyp bulunmakta florasan artık omrünü doldurdugundan ekran görüntüsü yoktu bir daha florasan yerine led yapmaya calişiyorum internet te bir iki video buldum ledler caliştırmayı başardım ama aydınlatmayı çözemedim ne yapabilirim ledler noktasal aydınlattığından dengeli aydınlamıyo ekrana 3 kat beyaz zarf koydum olmadı :D
https://i.hizliresim.com/JZJ11Y.jpg (https://hizliresim.com/JZJ11Y)

fthdrn
21-03-2019, 15:30
Facebook pioneer old series gruplarindan yardim alabilirsin orada bu işlemi yapan insanlar var.

Oznsrl
21-03-2019, 16:24
Zarf değilde telefon ekranı tamir edenlerde bulunur sanırım adını bilmiyorum ama bu işe yarayan bi parça var :)

YunuscanVg
21-03-2019, 16:54
bence led ekran yapmayın orjinal florasan takın led yapınca ekrandaki renkler kötü gözüküyor

turboman
21-03-2019, 17:23
Ledi ekranın altına değilde yanlarına koyman lazım bide ekranın arkasında buzlu mika cam olması lağzım onun altında siyah folyo onun altındada nikelaj folyo olması lağzım vakti zamanında laptop ekranına led yapmıştım florasanı bozulunca o geldi aklıma gayette iyi olmuştu. Ledi yanlara öylebir koymalısınki ledin yandığı gözükmeyecek ama sadece aydınlatacak

uqur
22-03-2019, 07:05
Facebook pioneer old series gruplarindan yardim alabilirsin orada bu işlemi yapan insanlar var.

konuştum 150 tl gibi rakam diyolar acıkca çok geldiğinden kendim yapmaya calişiyorum

uqur
22-03-2019, 07:05
Ledi ekranın altına değilde yanlarına koyman lazım bide ekranın arkasında buzlu mika cam olması lağzım onun altında siyah folyo onun altındada nikelaj folyo olması lağzım vakti zamanında laptop ekranına led yapmıştım florasanı bozulunca o geldi aklıma gayette iyi olmuştu. Ledi yanlara öylebir koymalısınki ledin yandığı gözükmeyecek ama sadece aydınlatacak

aklımda o yöntem varda ısık kacırma olayını çözmeyi düşünüyorum

uqur
22-03-2019, 07:07
bence led ekran yapmayın orjinal florasan takın led yapınca ekrandaki renkler kötü gözüküyor

piyasada yok artık bide florasan gündüzleri cok kısık geliyor artık orjinal florasan yok normal eski tvlerin içinde çıkan parçaları veriyorlar 50 60 cıvarı istiyorlar oda 3 bilemedin 4 ay gidiyor