Orijinalini görmek için tıklayınız : Multimedya subwofer bağlantısı hk.
Merhabalar.Zenec 2011d multimedyam var.Teypden amfiye 12 volt tetik almam lazım ve subwooferın sesini teypden ayarlayabilmek için bağlantı lazım.Aşağıdaki şemada A diye adlandırdığı yerde subwoofer line out çıkışı var ama orada soket falan yok.Ne yapmam lazım anlayan arkadaşlar yardımcı olurda sevinirim.
https://resmim.net/f/M0MbgZ.jpeg
https://resmim.net/f/sShFyv.jpeg
o 2 kablo sub için çıkışsa deck çevirici takıp rca kablo ile amfiye girebilirsin bazı çeviricilerde tetik sistemide oluyor hem ona göre alırsan sorumum çözülür gibi duruyor
"A" bu teyp ile gelen konnektor sistemi. beraber gelmedi mi? aleti 2. el mi aldin?
semada 12V tetik kablosu gosterilmemis, kullanim kilavuzunda mutlaka bir yerde yazar.
Hiç sanmıyorum ozan çünkü sub çıkışını A bölümünde gösteriyor.Avometreyle o iki kabloya baktım tetik için o da yok.Olmadı arka hoparlörden alıcam son çare...
"A" bu teyp ile gelen konnektor sistemi. beraber gelmedi mi? aleti 2. el mi aldin?
semada 12V tetik kablosu gosterilmemis, kullanim kilavuzunda mutlaka bir yerde yazar.
Aracı aldığımda üstündeydi teyp.İnternetten buldum kullanıcı klavuzunu ama arka bağlantılarla ilgili bir şey yok malesef.
Tetiği bi şekil alırım biyerden ama şu sub'ı bulsaydım iyi olacaktı.Adamlara selam veriyorsun 150 lira istiyorlar :icon_wack
Hiç sanmıyorum ozan çünkü sub çıkışını A bölümünde gösteriyor.Avometreyle o iki kabloya baktım tetik için o da yok.Olmadı arka hoparlörden alıcam son çare...
pardon yanlış anlamışım o kablolar a kısmında değil miş. peki a kısmındaki sub out dediği yeri kontrol ettin mi yada teypte sub çıkışını aktif eden bir ayar var mı çok anlamam ama şemaya göre var gibi eğer varsa oraya soket uydurup yada lehim yapıp kullanmak çok mantıklı olur teypten sub u ayrıyetten kontrol etmek çok iyi oluyor eski teybinde vardı şimdi amfinin uzaktan bass kontrolu var ama b.k gibi verimli çalışmıyor :D
o zaman "A" ucmus. takan bilmiyordur, kaybetmislerdir falan filan. kullanim kilavuzundaki tum konnektorleri satin alirsan aleti etkin sekilde kullanabilirsin.
12V trigger standart bir olaydir, power gecen ana konnektorden bir kablonun 12V trigger olmasi lazim.