Orijinalini görmek için tıklayınız : 3.500 TL'ye kadar telefon önerisi
Merhabalar,mevcut telefonum İphone 6s 64 gb değiştirmeyi düşünüyorum.
çok anormal paralar vermeden,fiyat performans olarak önerebileceğiniz telefonlar nelerdir ? İphone 7'ye geçeyim dedim ama onun da ciddi anlamda şarz problemi var sanırım.
xiamio tarzı garantisi sorunlu telefonları istemiyorum(öyle biliyorum,aksi varsa doğrudur)
arsenikli
28-03-2019, 09:02
En mantıklı olan 7 plus
Mi Mix3 diyecektim ki, hem fiyatı bu aralar 4.000 seviyesine tekrar dayandı (3.600 gibi bir fiyata aldım 1 ay kadar önce), hem de "ithalatçı garantili" olması sebebiyle uymaz sanıyorum.
Fiyat performans olarak Pocofone F1 önerilebilir sanıyorum ama garantili-ithalatçı garantili mevzuları ve fiyatları da buna göre değişiyor. Fiyat saçmalayabilir.
Onun haricinde, daha önce Huawei P20 Lite bakmıştım, Honor 8X, Honor Play falan gibi 2.000-2.500 TL bandında birbirinin muadili (aynı marka, Skoda-VW-Seat gibi) modeller var. Bunlar da fiyat - performans olarak güzel telefonlar, bi ara incelemiştim.
7'nin ciddi anlamda şarj probleminden kastın nedir bilmiyorum, normalde böyle bi problemi yok çünkü ama "pil yetmiyor" demek istiyorsan, mesela 7 Plus'taki 3.000 mAh ve üzeri kapasitede pil olmadığı sürece hepsi 1 gün götürüyor. Bu rakam ve üzerindeki pil kapasiteleri 2 günü görüyor normal kullanımla.
Samsung galaxy A50 hakkında yorumlarınız nelerdir? Hemen hemen yeni çıktı ve 2800 tl civarında telefon.
araştırmalarını inceliyorum,4000 mah batarya cezbedici. Fotoğraf olayları da iyi gibi görünüyor .
zaten telefonu ,whatsapp instagram ve fotoğraf dışında çok fazla kullanmıyorum. Çok büyük paralar vermek istemiyorum artık telefonlara eskidendi yani her şey :)
Emre İlbi
28-03-2019, 09:17
Anıl selam, Xaomi için ne gibi bir garanti sorunu var bilmiyorum, ancak 5 ay önce anneme A2 lite almıştım, fiyat-performans olarak çok üst seviyede,
IOS sonrası ben sana Huawei tavsiye ederim, 1 yıldır kullanıyorum, arayüz olarak çok iyi, Mate 20 lite modelini incelemeni öneririm, şarj konusunda çok iyi, bütün uygulamaların arka planda çalışmasını yönetebiliyorsun, ayrıca işlemciyi kendileri üretiyor, performansı oldukça iyi, kamera olarakta çok başarılılar,
Not: hemen hemen aynı özelliklerde Xaomi çok daha uyguna alınabiliyor, ancak saf android olduğu için, kendim için Xaomi tercih etmem, arayüz olarak daha gelişmiş olan Huawei ilk tercihim olur
Samsung alacaksanız S9 falan gibi bişey alın. Düşük modelleri bana mı denk geldi önyargı mıdır bilmiyorum ama hep bi problemli. Samsung'a gıcığım biraz o yüzden.
İphonedan androide geçiş yapıcaksan mümkün olduğunca stok android çalıştıran bi markaya geçmekte fayda var.
Ben Google pixel 2 XL kullanıyorum stock android benim aldığım yazılım güncellemesi samsunga, xiaomiye 1 yıl sonra geliyor örnek olarak. Google tabi kendi ithal etmiyor ben amerika üzerinden getirdim ama sahibindende var. Öneririrm sarjım net tam gün hatta 1.5 gün gidiyor, görüp görebileceğin en iyi kamera var iphone yaklasamaz bile benim gözümde ve uygun çoğu telefondan.
ÜSTÜNERC
28-03-2019, 09:37
Bence o paralara cok temiz 3 5 aylık ikinci el 8 bulup alabilirsiniz . Yakın zamanda ben öyle yaptım sarj konusunda , hızlılık konusunda cok rahatlattı .Hem yeni bir telefona alşımak zorunda kalmaszınız.
Bence o paralara cok temiz 3 5 aylık ikinci el 8 bulup alabilirsiniz . Yakın zamanda ben öyle yaptım sarj konusunda , hızlılık konusunda cok rahatlattı .Hem yeni bir telefona alşımak zorunda kalmaszınız.
maalesef ikinci ele karşı bir önyargım var.
bende iphone 8 kullanıyorum şarjı gayet yetior , ikinci el bulunabilir o fiyatlara
CloudGrey
28-03-2019, 10:09
androidde 6 gb ram altı artık alınmaz onların son 1 yılı kaldı çünkü.
bütceyi biraz daha arttırıp 2 yıl sorunsuz telefon kullanmak isyorsanız şuan tek mantıklı seçenek ;
I'm not a bot | Hepsiburada (https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s9-plus-64-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000AJRAX)
4.300TL ye 3 aylık TR garantili samsung NOTE 9 aldım..özellikle 4000 mah pil ömrü ve yeni nesil bluetooth la telefona kumanda edebildiğiniz kalemi ile bence piyasadaki en iyi telefon şu an.. kamerası,8 çekirdek 6gb ram vs ciddi başarılı telefon..tabi kalemi aktif kullanmıyorum sadece instagramda resim likelıyorum diyen için kalem atıl bir özellik ama ciddi anlamda kalem ile yapılacakları incelemenizi tavsiye ederim...eski telefon ile takas olarak üste 3200-3500TL arası bir rakama alabilirsiniz..shb com ilanlara bakmanızı öneririm... yurt dışı olanlar çok daha uyguna var ama ben güvenip alamadım..
tiMachine
28-03-2019, 10:17
çok anormal paralar vermeden,fiyat performans olarak önerebileceğiniz telefonlar nelerdir ? İphone 7'ye geçeyim dedim ama onun da ciddi anlamda şarz problemi var sanırım.
xiamio tarzı garantisi sorunlu telefonları istemiyorum(öyle biliyorum,aksi varsa doğrudur)
Xiaomi modellerinde ithalatçı garantisi var ise problem çıkabiliyor, ha ben 3 senedir kullanıyorum garanti ihtiyacım olmadı. Ama kvk'nın getirdiği modeller var. Haberiniz olsun onların garanti kısmı daha iyi
Hem android, hemde ios kullanıyorum. Stabilite konusunda ios performansına en yakın bulduğum android cihazlar LG ürünleri. Bence yeni seri iphone'lardan birine geçmeyecekseniz bütçeyi düşürüp g6, g5 bakabilirsiniz. Ek olarak; bir telefonu ne kadar kullanıyorsunuz bilmiyorum fakat appledaki stabil kullanım ömrünü hiç bir android'den beklemeyin 12-18 ayda bir değiştirecekmişsiniz gibi harcama yapın bence.
tiMachine
28-03-2019, 10:24
Hem android, hemde ios kullanıyorum. Stabilite konusunda ios performansına en yakın bulduğum android cihazlar LG ürünleri. Bence yeni seri iphone'lardan birine geçmeyecekseniz bütçeyi düşürüp g6, g5 bakabilirsiniz. Ek olarak; bir telefonu ne kadar kullanıyorsunuz bilmiyorum fakat appledaki stabil kullanım ömrünü hiç bir android'den beklemeyin 12-18 ayda bir değiştirecekmişsiniz gibi harcama yapın bence.
Hocam lg'de sürekli yaşanan problemler çözüldü mü? Ghost screen, bootloop gibi
Hocam bu sıkıntılar cihazdan cihaza değişen durumlar, hali hazırda g5 kullanıyorum bundan öncede g3 vardı. G5 ilk geldiğinde sıkıntısı vardı cihazı garantiye yolladım, 3 gün sonra sıkıntısız yeni telefonum geldi. Şuan Ghost screen olayı tekrar başladı fakat cihazında değişim vakti geldi ve bu esnada herhangi bir önlem almadan gayet rahat kullandım ve başka bir cihaz olsa çoktan ekran patlamıştı diye düşünüyorum, benimki anca anca ghost screen dediğinizi yapmaya başladı.
1 - 2 ay kadar önce 7plustan, mate 20 lite ' a geçtim. Kamera performansı hariç mate 20 her türlü daha hızlı. Şarjım net 2 gün gidiyor ki günde ortalama 100-150 dakikaya yakın telefon görüşmem ve mail trafiğim var. Ancak oyun v.s. olayım hiç yok. Belkide ondandır.
Xiaomi Mi8 kullanıyorum. Benimki distribütör garantili fakat Türkiye garantili cihazlar da piyasaya gelmeye başladı. Şu an fiyat performans olarak Huawei ve Xiaomi alınmalıdır diğerlerinin fiyatları uçuşta. Ayırca mi8 iphone 8'den daha performanslı bir telefon alın pişman olmazsınız.
GokhanRS
28-03-2019, 10:55
bende Mi tavsiye edenlerdenim, o yüzden başka tel hakkında fikrim yok.
Ancak 2nci el konusunda uyarmak isterim. Telefonda 2nci elden uzak durmanız gerekiyor artık. Unutmayın bu ülkede telefonuna geçmişte takılmış başkasının sim kartı yüzünden 10 ay içeride yatarak yargılama bekleyen bir sürü insan oldu.
Türkiye de 2nci el tel olayı bitmiştir... Abinin babanın v.s değilse asla. Çok büyük kumar.
tiMachine
28-03-2019, 11:17
Hocam bu sıkıntılar cihazdan cihaza değişen durumlar, hali hazırda g5 kullanıyorum bundan öncede g3 vardı. G5 ilk geldiğinde sıkıntısı vardı cihazı garantiye yolladım, 3 gün sonra sıkıntısız yeni telefonum geldi. Şuan Ghost screen olayı tekrar başladı fakat cihazında değişim vakti geldi ve bu esnada herhangi bir önlem almadan gayet rahat kullandım ve başka bir cihaz olsa çoktan ekran patlamıştı diye düşünüyorum, benimki anca anca ghost screen dediğinizi yapmaya başladı.
hocam ben çıktığı hafta g2 aldım, 2016 yılına kadar kullandım sıfır sıkıntıydı, ancak benden 1 sene sonra benim bilader referans aldı beni gitti g3 aldı ulan illallah ettik.
Daha sonra bir arkadaş da beni referans alarak ( g2'den aşırı memnundum ortamlarda yardırıyordum övgüyü, sadece android 7 güncellemesinde cihaza yeni bir boot getirdiler o da ekran parlaklığı ve sesi biraz kıstı güç tasarrufu için ) gitti g4 aldı. Çocuk yetkili servisinin kapısını aşındırıp durdu.
O nedenle civarı lg'ye bulaştırmadım.
Param yoktu o dönemlerde xiaomi mi5 prime aldım.
4 gb ram 64 gb rom.
3 sene oldu tertemiz kullanıyorum.
hocam ben çıktığı hafta g2 aldım, 2016 yılına kadar kullandım sıfır sıkıntıydı, ancak benden 1 sene sonra benim bilader referans aldı beni gitti g3 aldı ulan illallah ettik.
Daha sonra bir arkadaş da beni referans alarak ( g2'den aşırı memnundum ortamlarda yardırıyordum övgüyü, sadece android 7 güncellemesinde cihaza yeni bir boot getirdiler o da ekran parlaklığı ve sesi biraz kıstı güç tasarrufu için ) gitti g4 aldı. Çocuk yetkili servisinin kapısını aşındırıp durdu.
O nedenle civarı lg'ye bulaştırmadım.
Param yoktu o dönemlerde xiaomi mi5 prime aldım.
4 gb ram 64 gb rom.
3 sene oldu tertemiz kullanıyorum.
Dediğim gibi cihazla alakalı bir durum, ben garanti konusunda sıkıntı yaşamadım tek telefon alıcı ödemeli kargo sonrasında 3 gün. Apple da bile dükkana gitmek zorundasın. Herkes yaşadığını anlatıyor. 5s vardı bende, garantisi kvk idi, cihaz gitti 3 ay yüzünü göremedik. Herkesin kriteri farklı.
I'm not a bot | Hepsiburada (https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a7-2018-64-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000ED0R2)
Anıl bunu al paran cebinde kalsın :) ben aldım gayet memnunum şarjı iyi bekar adamım arada insta whatsap bazen okey tam bitmesini beklersem 2 gün yeter ama hızlı sarj yok o yüzden %50 de falan takıyorum mesela
yada bu olabilir çevremde çok kullanan var ıphone cular zaten huaewi ye dönüyor genelde
I'm not a bot | Hepsiburada (https://www.hepsiburada.com/huawei-mate-20-lite-64-gb-huawei-turkiye-garantili-p-HBV00000E4LFC)
Vatan'a gittim samsung galaxy a50'yi inceledim hoşuma gitti,tasarımı vs.. Orjinal samsung powerbank'de yanında hediye. Piyasa fiyatı 200-250 tl arasında.
bilmiyorum kararsızım araştırmaya devam :)
tiMachine
28-03-2019, 13:48
Vatan'a gittim samsung galaxy a50'yi inceledim hoşuma gitti,tasarımı vs.. Orjinal samsung powerbank'de yanında hediye. Piyasa fiyatı 200-250 tl arasında.
bilmiyorum kararsızım araştırmaya devam :)
abi huawei mate20 liteden memnunum ancak tek sıkıntı fotoğraflar keskin değil
AliGizda
28-03-2019, 14:06
1 sene önce 6S satıp Mi Note 3 aldım aşırı memnunum. Dediğiniz fiyatın daha da altına alabilirsiniz ve kamera performansı olsun, şarjı olsun acayip iyi.
Servis ile alakalı ise ithalatçı garantili benim cihazım da ama şu ana kadar garantilik bir işim olmadı. KVK garantili olanları da hb' de mevcut.
yigitblr
28-03-2019, 16:28
Nokia 8 kullanıyorum, Lg ekran kullanılıyor bu modelde ve bende de ghost screen sorunu mevcutö Çözebildiklerini sanmıyorum.
golgeoyunu03
28-03-2019, 16:38
6S i neden satıp macera arıyorsunuz, yıl sonuna kadar beklemenizi tavsiye ederim
tiMachine
28-03-2019, 16:48
Nokia 8 kullanıyorum, Lg ekran kullanılıyor bu modelde ve bende de ghost screen sorunu mevcutö Çözebildiklerini sanmıyorum.
Ki aynı zamanda xiaomi modellerinde de jp ekran kullanan modellerde ghost screen yok ama LG kullanan modellerde var
6S i neden satıp macera arıyorsunuz, yıl sonuna kadar beklemenizi tavsiye ederim
yıl sonuna kur farkından dolayı ters köşe olmayalım ? :)
by_hayali
29-03-2019, 08:59
3 aydır Mİ8 Pro kullanıyorum iphone 6s sonrası devrim niteliğinde oldu benim için :)
Bende Lg V30Plus kullanıyorum. Ön kamerası bildiğin leş.
Arka kamera güzel. Isınma sorunu yaşamıyorum. Şarjı aktif kullanımla 1 gün gidiyor. Biraz pasif kullanımla 2 veya 3 gün gidiyor (Arkadaşın babasında da mevcut 3 gün kullanıyor / Pasif kullanım )
Bi göz atın isterseniz 2650 Tl ye almıştım.
Samsung galaxy a50 alacağım herhalde,hem tasarımı hem de fiyat performans anlamında özellikleri iyi.. Çakma ya da farklı bir powerbank hediyesi değil orjinal samsung powerbank hediyesini de yanında veriyorlar.
ama yine kararsızım :d
Bende inceledim ürünü bence fiyata göre iyi bir tercih
Bende inceledim ürünü bence fiyata göre iyi bir tercih
Huawei mate 20 lite ile arasında kararsız kaldım;ama birkaç özelliği mate 20 lite'a göre daha iyi.. En önemlisi biri 4 gb ram diğeri 6 gb ram
sekizsilindir
29-03-2019, 15:13
Elektronik biraz şans işi derler atacağınız zarda one plus varsa onu denk getirmeye bak..
https://i.hizliresim.com/nQ3EoM.jpg (https://hizliresim.com/nQ3EoM)
Huawei mate 20 lite ile arasında kararsız kaldım;ama birkaç özelliği mate 20 lite'a göre daha iyi.. En önemlisi biri 4 gb ram diğeri 6 gb ram
hattaa 20 lite bile çok iyi 6-7 aydır kullanıyom
samsung tercih ederdim.