Orijinalini görmek için tıklayınız : Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden 344 KM Hızla Geçti!
İstanbul'du üçüncü köprüsü Yavuz Sultan Selim'de araç yoğunluğu az olduğu için sürücülerden bazıları aşırı hız yapıyor. O sürücülerden biri köprüyü 344 kilometre hızla geçti. O anları görüntüleyen sürücü sosyal medyada paylaştı. Araçtaki göstergeden sürücünün geçiş saatinin 18.30 olduğu anlaşılıyor.
Yavuz Sultan Selim Koprusu'nden 344 KM Hızla Gecti! - onedio.com (https://onedio.com/haber/yavuz-sultan-selim-koprusu-nden-344-km-hizla-gecti-866849)
Eski gazcılardan kim kaldı :) Araç sarı porche zannedersem..
Mehmetmert
29-03-2019, 08:27
Limitore mi girdi acaba ne guzel gidiyordu :D
Sinyal verip orta şeride geçmesi beni benden aldı. :D
Tahmin ettiğim kişi ise sosyal medya hesaplarını kapatmış..
Saat 18.30'da köprüdeki araç yoğunluğu bir aracın 344km hız yapmasına elverişli ise gösteriyor bu durum köprünün ne kadar kullanıldığını, araç geçiş garantisinden vergilerimizden ne kadar paranın verildiğini.
Bugün ben de 345 deniyeceğim bakalım scoreboard önemli.
tiMachine
29-03-2019, 09:51
Sinyal verip şerit değiştirmesi kopardı beni, her ortamda böyle duyarlı sürücü lazım ahahaha
GokhanRS
29-03-2019, 09:52
olmadı yakışmadı, 351 bekliyoruz.
metin ak kimdir o diyolar
Saat 18.30'da köprüdeki araç yoğunluğu bir aracın 344km hız yapmasına elverişli ise gösteriyor bu durum köprünün ne kadar kullanıldığını, araç geçiş garantisinden vergilerimizden ne kadar paranın verildiğini.
En güzel yorumu yapmışsın abi, ağzına sağlık
video geçen senenin olması lazım zaten kendi whatsapp gruplarında paylaşılıyordu kim sosyal medyada paylaştı ise artık.
Carmageddon
29-03-2019, 12:44
Videoyu görünce olsa olsa Tweety'dir bu diye geçirmiştim içimden. :)
Aynı gün mecidiye gişelerde bir çıkışı vardı.roket gibi transitle kalkıp 2 ye atana kadar viraja girmişti. O akşam videosuna yazmıştım. doğrudur bendim demişti.Video nun çekildiği tarih en az 16 17 aydan fazladır.
Şimdi enayinin biri çıkar kendi çapında top speed denemeye çalışır videoya alırken köprüden aşagı düşer. At fava bekle
yüksek sürat (300+) denince aklıma bugatti'nin ( turuncu olan seri 430 + sanırım) rekor kıran pilotunun röportajı geliyor. Adam testleri yaparken yan rüzgar almış bir anda ve uzun süre düzeltmek için mücadele etmiş. Nihayetinde profesyonel olduğundan mıdır , şansının yaver gitmesinden midir bilinmez olayı atlatmış ama olayın son derece ürkütücü olduğundan bahsetmişti.
Nihayetinde düz otobana çık gaza sonuna kadar bas , göstergeyi kameraya çek. olay bundan ibaret. Başa gelebilecek en ufak bir aksaklığın tolere etmek hem sürücü tarafından hem araç tarafından mümkün değil. Çeşme otobanı bildiğiniz üzere epey rüzgarlıdır, alttan havayı alıp 6-7 takla atan x6 vardı. Bir anlık ters rüzgara bakar iş.
metin ak kimdir o diyolar
Makel'in sahibi olan mı?
imprezaWRC
29-03-2019, 13:44
Makel'in sahibi olan mı?
Makel'in sahibi Metin Çalışkan. Bu bahsedilen başka Metin herhalde
Bu tarz bir olayda nasıl bir yaptırım uygulanır ? Acaba sonuç ne olur ? :)
Bu tarz bir olayda nasıl bir yaptırım uygulanır ? Acaba sonuç ne olur ? :)
Radar cezası 1002 TL dir diye tahmin ediyorum.
Aynı kişi metin mak -metin çalışkan makel in sahibi olan.muhtemelen kapatmış
Araç da tweety,valla sürekli yaptıkları bişey,neden bu kadar gündem oldu anlamadım :)
140'la makas atan doblolar transitler bu porsche dan daha tehlikeli bi gün de onları izleyelim xD
mert_can 41
29-03-2019, 16:18
Makel'in sahibi Metin Çalışkan. Bu bahsedilen başka Metin herhalde
Videonun sahibi ile bahsedilen kişi aynı sarı oldukça hızlı bir porschesi vardı hatta kendi sosyal medyada paylaşmıştı diye hatırlıyorum ama eski video şimdi nasıl ünlü oldu bilmiyorum :D
zOnstyLe
29-03-2019, 16:46
Zenginin porschesi yine zugurtun cenesini yordu :D
Bugün ben de 345 deniyeceğim bakalım scoreboard önemli.
Areslemi :D ?
öyle ölmezler reyiz bazuka at :D:D
Aynı gün mecidiye gişelerde bir çıkışı vardı.roket gibi transitle kalkıp 2 ye atana kadar viraja girmişti. O akşam videosuna yazmıştım. doğrudur bendim demişti.Video nun çekildiği tarih en az 16 17 aydan fazladır.
2017 de x bir ig sayfasına konuşmuş video :D 2017 kayıtlarına yeni geldi herhalde devlet :D
yüksek sürat (300+) denince aklıma bugatti'nin ( turuncu olan seri 430 + sanırım) rekor kıran pilotunun röportajı geliyor. Adam testleri yaparken yan rüzgar almış bir anda ve uzun süre düzeltmek için mücadele etmiş. Nihayetinde profesyonel olduğundan mıdır , şansının yaver gitmesinden midir bilinmez olayı atlatmış ama olayın son derece ürkütücü olduğundan bahsetmişti.
Nihayetinde düz otobana çık gaza sonuna kadar bas , göstergeyi kameraya çek. olay bundan ibaret. Başa gelebilecek en ufak bir aksaklığın tolere etmek hem sürücü tarafından hem araç tarafından mümkün değil. Çeşme otobanı bildiğiniz üzere epey rüzgarlıdır, alttan havayı alıp 6-7 takla atan x6 vardı. Bir anlık ters rüzgara bakar iş.
Spoilerin görüntüden çok işlevine dikkat edin dediğimiz zaman da tiye alıyorlar :)
Areslemi :D ?
Big Turbo Setup Civic RS evet hocam.
Big Turbo Setup Civic RS evet hocam.
Yanlış anlaşılma olmasın, hedef hız 245 değil 345 :)
Yanlış anlaşılma olmasın, hedef hız 245 değil 345 :)
270 Stock yapıyor bizim araçlarımız.
270 Stock yapıyor bizim araçlarımız.
Oh yeah, bilmez miyim :D
Oh yeah, bilmez miyim :D
Bilenler bilmeyenlere anlatmalı bu kesintisiz gücü!! Berkan