PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : go prodan anlayan arkadaşlar

HaKo
30-03-2019, 02:23
arkadaşlar selam ,

go pro her3 + cihazım var ,

bunun wi-fi şifresini unuttum , ne yaptıysam bir türlü sıfılayamıyorum , internette bir sürü bilgi var ama bir türlü beceremedim.

anlayan varsa cihazı gönderebilirim düzeltebiliyorsa :)

bir de güzel bir gimbal almak istiyorum i phone da kullanmak için özellikle , en iyi cihaz hangisidir su an ?

phoenixs
30-03-2019, 05:22
Hocam kısaca anlatayım

Gopro nun sitesinde WiFi şifresi oluşturma bölümü var.
Oraya giriyorsun senden istediği bilgi batarya nın altındaki seri numarasını istiyor birde yeni şifre ne olsun onu istiyor.
Sonra sana bir dosya veriyor dosyayı indirip gopro nun içine atıyorsun ardından kartı gopro ya takıp gopro yu açıyorsun

individual
30-03-2019, 10:10
lanparte la3d-s2 gimbal olarak tavsiye ederim.

içinde telefon ve aksiyon kamera'lar için kit çıkıyor birde isterseniz söküp araya monopot bağlayıp uzatabiliyorsunuz.

HaKo
30-03-2019, 11:57
Hocam kısaca anlatayım

Gopro nun sitesinde WiFi şifresi oluşturma bölümü var.
Oraya giriyorsun senden istediği bilgi batarya nın altındaki seri numarasını istiyor birde yeni şifre ne olsun onu istiyor.
Sonra sana bir dosya veriyor dosyayı indirip gopro nun içine atıyorsun ardından kartı gopro ya takıp gopro yu açıyorsun

teşekürler bunu bilmiyordum

gökan
30-03-2019, 15:45
özelden yutube videosu attim bende öyle yaptim

HaKo
30-03-2019, 16:39
özelden yutube videosu attim bende öyle yaptim

teşekkür ederim , ben onu bin kere denedim olmadı. şifreyi hatırladım neyseki.

Bu ayarlarda en iyi seçenek hangisi bilen var mı youtube videosu için ? 10180 super var 4k lar var , fps kaç olmalı mesela ?

meganes
31-03-2019, 02:31
4k her herye izleyemezsiniz ideali 1080p 60fps kalsın
gimbal olarak ziyunmu neydi onu tavsiye ederim ben hem telefonda hemde gopromda kullanıyorum sıfır sıkıntı 500tl’yr sıfırını almıştım 1 sene olmadı şuan fiyat ne alemdedir kestiremiyorum

gökan
11-04-2019, 22:24
1080 wide mod 60 fps 2k da olur ama hafiza kartinizi pro alin :)