Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbulda Fiat Bravo Ustası
Arkadaşlar merhaba,
İstanbulda öncelikli anadolu yakası, 98 model fiat bravo motorundan ve elektroniğinden anlayan, işçiliği iyi, ücrette giydirme yapmayan usta bilen tanıyan varsa yardımcı olursa sevinirim.
gokhankenar
02-04-2019, 23:56
İstanbulu bilmiyorum da Bursa Gemlikte Teoman Ergenç usta var benim gözümde işinde bir numaradır. Özellikle hgt hlx ve 2.0 16v tempra tipolar üzerinde ayrı bir uzmanlığı vardır. Eğer İstanbul'da iyi bir usta bulamazsanız gönül rahatlığıyla işinizi hallettirebilirsiniz.
Teşekkürler ama gemlik uzak kalıyor ya
Anadolu Yakasında Kadosan da Marealara bakan bir Usta var H blok da Şahin OTO nun olduğu dükkan
Anadolu Yakasında Kadosan da Marealara bakan bir Usta var H blok da Şahin OTO nun olduğu dükkan
Kadosan Sanayi Sitesi, Esenkent Mahallesi, H Blok, 9. Sokak, No 1,
Burası sanırım, mareayla aynı motor zaten bi görüşeyim. Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba,
İstanbulda öncelikli anadolu yakası, 98 model fiat bravo motorundan ve elektroniğinden anlayan, işçiliği iyi, ücrette giydirme yapmayan usta bilen tanıyan varsa yardımcı olursa sevinirim.
cevizlibağ akınsal sanayi sitesinde ERO servis. Fiat yetkili servisinde 20 yıl formenlik yapıp Tofaş'ta verilen bütün eğitimler sonrasında kendi servisini açtı. Mutlaka ona git derim ;)
cevizlibağ akınsal sanayi sitesinde ERO servis. Fiat yetkili servisinde 20 yıl formenlik yapıp Tofaş'ta verilen bütün eğitimler sonrasında kendi servisini açtı. Mutlaka ona git derim ;)
Aradım, parçaları bizde yok yalandan yere bakmayada gerek yok dedi. Başka yer lazım
Veysel Usta: 05355694264
Yeri Kayışdağı'nda. MK1 Bravo'm varken tüm işlerimi o yapardı. Triger değişimini kilitleme aparatları kullanarak yapar mesela. Fiyat konusunda uçup kaçmaz.
Veysel Usta: 05355694264
Yeri Kayışdağı'nda. MK1 Bravo'm varken tüm işlerimi o yapardı. Triger değişimini kilitleme aparatları kullanarak yapar mesela. Fiyat konusunda uçup kaçmaz.
Pm attım.
Teşekkürler