Orijinalini görmek için tıklayınız : (İfşa Konusu) Tech'de yazdığım yorumlar yüzünden BİMER'e şikayet edildim.
https://i.imgyukle.com/2019/10/02/odYd9U.jpg
Ve konunun açılmasına neden olan Ertekin Kılıç sonucu
Bizim yaptığı paylaşımlara yaptığımız başvuru sonucu bu
Devletin adaleti :)
free-hifi
01-10-2019, 23:40
Ya ATATÜRK bunların dedelerine ne yaptı da bu kadar nefret ettiler açıklasın bence bilelim.
Sayemizde Atatürk ile alakalı paylaşımları Facebook dan sildirdik
Silmese ceza geliyordu bu arkadaşa ordan yırttı
Daha benim açacağım tazminat davası var :)
free-hifi
02-10-2019, 00:01
Vur gitsin acıma böyle leri çorluda esnaf ise ifşa etmek laızm Çorlu antiyobaz dır. Yıllardır uğraşır lar oraları ele geçirmek isterler. Sürekli tarımdan vururlar vs.
Bugün Akp gitse CHp iktidar olsa cemaatlere savaş açar bu adam, çıkarı neye uyuyorsa ordan yürüyenlerden belli, Nasıl bir ülke olduysak ülkeyi kuran kurtaran kim varsa cayır cayır sövülüyor alenen aşağılanıyor... Allah Atatürk ve silah arkadaşlarından , yokluk içinde evladını , buğdayını varını yoğunu kurtuluş savaşı için veren herkesten razı olsun mekanlarını cennet eylesin. Bu ve bunun gibi ispiyoncu ve arkadan işçeviren tiplerede kendileri gibi insanları nasip etsin..
arkadaş kimi sağlam yaladıysa yırtmış.. kovuşturmaya yer yokturu kapmış.
Yigit-Y abi sonuca çok sevindim. Ne güzel olmuş böyle :D
ne umdu ne buldu sevgili arkadaşımız :D :D
İnsafa gelipte tazminat davasından vazgeçme abi, hakediyor bunu..
takipsizlik bile verilse adliyeye ifadeye gitmesi, karakola çağırılması, işin cimere yazı yazmakla bitmeyeceğini görmesi, sert kayaya çarptığını anlaması güzel olmuş.
Bir haber de benden;
Farklı bir konuda evo34'e ettiğim laf "birileri" tarafından cimere şikayet edilmişti.
evo34'e ettiğim lafı artık kim "c.başkanına hakaret" diye şikayet ettiyse..
Neyse;
ona da "kovuşturmaya yer olmadığı" kararı çıktı. taze geldi evrağı, sıcak sıcak
Bir haber de benden;
Farklı bir konuda evo34'e ettiğim laf "birileri" tarafından cimere şikayet edilmişti.
Neyse;
Geçmiş olsun.
punto_multijet
02-10-2019, 10:36
Bir haber de benden;
Neyse;
bu gidişle site ismi gossip turkey olarak değişecek sanırım
Ya daha önce yazdım mı hatırlayamadım; güncel olsun yazdıysam da...
Bu tip adamlar 15 Temmuz sonrasında, özellikle resmi kurumlarda çalışan modelleri, yanındaki arkadaşı, mevkidaşı, şefi müdürü önünde taş koyuyor, yerine geçecek, yükselecek telaşı ile fırsat bu fırsat diyip, ellerinde dosyalarla üstlerine koşturdular.
O yüzden çok şaşırmamak lazım.
Karaktersizlik başka bişey, AKP'li, CHP'li, X partili olmak başka bişey.
Burak Mehmet
07-06-2021, 13:33
Sayemizde Atatürk ile alakalı paylaşımları Facebook dan sildirdik
Silmese ceza geliyordu bu arkadaşa ordan yırttı
Daha benim açacağım tazminat davası var :)
abi selam.. var mı bu konuda bir gelişme...
yiğit selamlar. sakın pesını bırakma kafalarına göre bu ulkede at kosturamayacaklarnın farkına varsınlaar.